7 січня етно-дискотека від Олега Скрипки та Країни Мрій

  • 06.01.10, 22:28

Країна Мрій запрошує всіх на святкування Різдва

Цілих 2 свята приготував фестиваль: спочатку казкове дійство розгорнеться 7 січня у київському Палаці Спорту. На гостей чекатимуть пісні і танці, пригощання традиційними стравами, конкурс вишиванок, а переможці отримають музичні диски від видавництва «Країна Мрій». Гратимуть та співатимуть гурти Воплі Відоплясова і Чоботи З Бугая, а після DJ O’Skrypka традиційно влаштує «веселі добрі танці» під запальну українську музику із власної колекції.

Вхід на Етно-диско-вечорниці – вільний. Дрес-код - вишиванка 8-го січня "Країна Мрій" запрошує до заповідника Софія Київська, до продовжиться святкування з фольклорними гуртами Надобридень і Древо. Вхід за квитками на територію Софії Київської.

http://fadiez.com.ua/news/2010/01/5/krajina-mrij-zaproshuje-vsih-na-svyatkuvannya-rizd/

http://krainamriy.com/news.php?id=135

облако помните летнее, так вот, оно не страшное оказалось

(с) Фотография прислана читателем Корреспондент.net

АТМОСФЕРНОЕ ЯВЛЕНИЕ: Необычное облако, появившееся в небе над Киевом 16 июля, вызвало в столице настоящую панику: кто-то видел в нем ядерный гриб, кто-то – НЛО, а кто-то – знамение свыше. Однако, в пресс-службе главного управления МЧС Украины в Киеве сообщили, что никаких чрезвычайных происшествий в упомянутом районе накануне вечером зафиксировано не было. Между тем, энциклопедии характеризуют облака подобной формы как Cumulonimbus incus - кучево-дождевые облака в форме наковальни. Они, согласно Wikipedia, характеризуются растеканием верхней обледеневшей части облака в стороны с формированием огромной "наковальни" над верхней частью облака

мои фото того облака:

http://photo.i.ua/user/468604/126940

==

Над Киевом возникло гигантское облако-гриб.


Четверг. 16 июля 2009 г.  Обычный летний день. Семьи с детьми, дружеские компании, влюбленные парочки отдыхают на троещинском пляже: плещутся в воде, греются на солнышке, задорно смеются. И вдруг все устремляют взгляд в небо.

http://paranormal-news.ru/news/2009-07-20-1909

надибала онлайн-радіо

Інтернет радіо платформа Online.FM дозволяє слухати тематичні музичні канали безкоштовно і без реєстрації на сайті. В ефірі Online.FM знайдеться музика на будь-який смак: від традиційних напрямків Party, Disco, R’N’B, Latino, Classic rock, House, Relax, Jazz та якісної української поп- та рок-музики до абсолютно унікальних каналів молодих виконавців «New Ukrainian Stars», української фольклорної музики, фестивального каналу «Sziget» та авторських музичних каналів.

http://online.fm/ru

Зустрічаємо Новий рік з гарною музикою! "Вася клаб" і "Дядя Вася

31 грудня - Пивна дума (метро Позняки) - Вася клаб
31 грудня - клуб Петрович (Поділ, вул. Ярославська, 5/2) - Дядя Вася
1 січня - клуб 66 (Жилянська, 87) - Вася клаб

січня  - клуб Петрович (Поділ, вул. Ярославська, 5/2) - Дядя Вася

січня  - клуб Петрович (Поділ, вул. Ярославська, 5/2) - Дядя Вася
=======================================
з Новим Роком, щастя вам, друзі мої! хай вас Бог береже!

про фейсбук

если кто есть на фейсбуке, я там Tamara Gurzuff, добавляйтесь)