хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Стройка

Вже 2 роки не був на стройці)), а от сьогодні довелось. Приїхав на обміри будівлі, яка будувалась поза всякою проектною документацією (а кого в нашій країні цим здивуєш), а звіт, та й інша бюрократична паперова возня має в решті решт бути.
Приїхав, як водиться, з кресленнями, рулеткою... таки вчасно приїхав, а час не я назначав, а місцевий виконроб (прораб по-русскі), от як раз він і запізнився))  (і знов не дивина). Зі  стройкою я вже мав справу не одноразово, навіть побував роботягою-муляром трохи (у мене 3 розряд!))))... і дивуватись мені там нічому, але я ж давно вже не чув соковитого будівельного мату! Ніби навіть скучив за цими "вишуканими" фразеологізмами і своєрідним гумором... І скажіть, якого хріна в універах конструкціям придумують різні складні назви, якщо на стройці для всіх них є назва або "х..ня", або "по..ень"?! Ну і поводяться з ними відповідно))) А взагалі я готував себе до зустрічі із пропитими і прокуреними пітекантропами, що не розуміють людської мови, і все на чомусь там вертіли...був досвід із їх  колегами... Однак в процесі розмови був приємно вражений тим що не все  цих людей втрачено, хоча складова пропитості і прокуренності в них присутня. Звичайно, намагались вони мене пару раз "нає..ати", аби не  робити зайвої роботи, однак ніхто ж не святий))) Дивлячись на всю їхню зроблену і незроблену роботу сам мимо волі проронив кілька слів на зразок "б...ть!" і "п..дець!"... Хоча особисто мені навіть не варто пояснювати, чому вони так спілкуються, сам бував там. Хто б сумнівався, що я трохи забруднив свій тренч, поки лазив рулеткою, а у виконроба на цей випадок завжди мається щітка для одягу, ну я нею і скористався.
На останок роботяги мене здивували, навіть вразили, сказавши: "було приємно з вами працювати".І це не було схоже на лестощі. Після такого мікровідрядження у  мене якось змінилось ставлення до будівельників в цілому у кращу сторону...
6

Коментарі

123.03.11, 16:29

С прорабами язык простой.

    223.03.11, 16:31Відповідь на 1 від Краsный

    Да, но после 2 лет в офисе он иностранным кажется)

      анонім

      324.03.11, 17:25

      да жесть что тут скажешь , но в основном работает там одно бычье , у которых на уме только
      выпить водки и все , я знаю точно так как сам сейчас работаю на производстве ( и по этому
      у меня к таким людям отношения не очень .Когда видишь что у человека нет цели в жизни
      это печально

        424.03.11, 17:29

        Да, повидал таких немало), слушай, не задерживайся там долго, а то среда порой заедает, как писал классик)