хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

НАродне лікування

  • 02.11.14, 12:29
Прийшла якось ТНЕ Universe до лікаря, та й каже:
- Щось мені болить в районі Чумацького шляху.
- Зараз оглянемо, що у вас там діється - відповів лікар. Він довго дивився на цю ділянку тіла, потім вивчав руками. – Ні, візуально я тут нічого страшного не бачу, зараз візьмемо аналіз і зробімо повну діагностику.

Через неділю ТНЕ Universe знову сиділа в того самого лікаря, дуже переживала, так як лікар буде сповіщати про результат обстеження.
- Та не нервуйте так, все у вас добре. Аналізи показали, що в Чумацькому шляху на планеті Земля людство наносить шкоду вашому організму, є правда де які з людей, які працюють на оздоровлення планети, але їх замало. Тому ми будемо знищувати людей, які найбільше наносять шкоду Землі і їх бізнес, який направлений не на лікування планети, а на її знищення. Також ми створимо всі сприятливі умови для тих людей, які борються за ваше здоров’я.

- А якщо це не допоможе?
- Та це ж тільки початок лікування. Якщо це не буде дієво, то ми візьмемо в інкубатор тих людей, які приносять користь, збережемо їх, а інших знищимо, почистимо планету і заселимо людьми з інкубатора. Якщо і це не подіє, тоді, на жаль, прийдеться або видалити планету Земля, або ще раз повторити процедуру. Та мені чомусь здається, що варіант з знищенням шкідливих людей, буде дієвим. Пішли в процедурний кабінет, все у вас буде добре.
                                                                                                                 Н.Л.О.
9

Коментарі

12.11.14, 22:36

))нену.человек считает себя венцом природы, а вы его отак прямо глистом обозвали

    22.11.14, 22:57Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

    ))нену.человек считает себя венцом природы, а вы его отак прямо глистом обозвалиРасскажите об этом вирусу эболы, который считает себя венцом человека
    И еще, попробуйте пожалуйста не убивать вирус, когда он к вам попадет и не обзывайте его глистами, он обидится

      32.11.14, 22:58Відповідь на 2 від На_рече_На

      )добро