хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Паливна система NISSAN та авто, що їде в будь-якому напрямку

Корпорація Nissan впроваджує паливну систему "е-Bio Fuel-Cell" для електромобілів. Технологія заснована на етанолі (входить до складу алкогольних напоїв). Для транспорту її використовують  вперше, оскільки раніше використання водню вважалося небезпечним.

Сьогодні Toyota Mirai і Hyundai ix35 Fuel Cell застосовують водневе паливо.

У новій системі спирт не буде спалюватися, а енергія від паливних елементів дозволить виробляти струм з водню і кисню. А Nissan будуть їздити на чистому етанолі, або його  суміші з водою.
Фотография
Етанольне паливо використовується в Америці та Азії. А його застосування безпечніше ряду інших видів пального, при цьому знизяться експлуатаційні витрати, а сама технологія має потенціал.

Крім того, поліпшені можливості нової машини - у великому запасі ходу (близько 600 км).

Перший спортивний прототип Nissan готується випустити влітку.

СТВОРЕНО АВТОМОБІЛЬ, ЯКИЙ МОЖЕ ЇХАТИ В БУДЬ-ЯКОМУ НАПРЯМКУ
Toyota Echo обзавелася новим дизайном коліс, а все завдяки Вільяму Ліддьярду. Винахідник переробив конструкцію так, що авто здатне рухатися як по прямій, так і в сторони. Про винахід було відомо з березня, але презентація відбулася зараз.

Ліддьярд зняв ролик, який демонструє можливості нових коліс Toyota Echo. Прямий маршрут задається прокруткою вперед або назад, а зовнішня прокрутка направляє машину в бік. Крім того, рухатися машина здатна по колу.

Колеса підходять для їзди в негоду і для різних дорожніх умов. Установка їх можлива на будь-яку машину.

У планах розробника отримання патенту і вихід на великий ринок
.
0

Коментарі