хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Про які втрачені можливості шкодують українці.....

Изображение
1.«Ставити за ціль працювати з професіоналами у кращих компаніях. Бути готовим  працювати за мінімальну оплату заради знань и вмінь. Вчитися Швидко змінювати роботу, якщо вона все одне не дасть тобі тих результатів, що ти Хотів. Шукати змін І ШВИДКО переналаштовуватися і не ступоритись  на одному місці ».

2. «Більше вкладати в свою освіту. Вибирати кар'єрне зростання і цікаву роботу замість стабільної високої зарплати ».

3. «Була можливість працювати за іншою спеціальністю, але я в якийсь момент забоялися міняти все кардинально, а треба було. Не можна боятися - потрібно діяти! »

4. «Шкодую, що невпевненість у собі і страх невдачі перешкодили мені почати розвиватися в моїй професії раніше. Довелося починати все з початку в 26 років »

5. «Коли тобі роблять пропозицію про роботу, посаду, - потрібно добре було все продумати, перш ніж сказати« ні ». Або  не задовольнятися малим »

6. «Купився на громадську думку про успішні професії на поточний момент і кинув улюблене заняття - зараз намагаюся повернутися».

7. «Мені 35 років, а я тільки недавно зрозуміла - як важливо знайти свій шлях і йти за своєю мрією. Шкодую про згаяний час безцільного блукання по життю, хоча на той момент мені так не здавалося ».

8. «Не боятися запитувати все, що незрозуміло, не потрібно боятися здатися дурним або некомпетентним. Питання на новій посаді / спеціальності / проекті - це нормально і необхідно для оптимальної роботи ».

9. «Треба було відкрити свою справу».

10. «Сім'я важливіша за кар'єру».

11. «Втрачено багато часу для придбання більш різноманітних навичок. Краще мати 2, а то і 3 професії про запас. Занадто багато розпорошувався і в підсумку багато умінь і знань, не доведених до прибуткового фіналу ».

12. «Потрібно було вчити математику і не вступати в гуманітарний вуз».

13. «Я б змусив себе вчити мови, навіть не маючи необхідності їх знати. Як можна раніше знайшов би собі наставника ».

14. «Я шкодую, що не вміла по-справжньому вчитися в університеті. Не просто запам'ятати щось, щоб здати іспит, а по-справжньому розібратися і застосувати знання відразу ж на практиці ».

15. «Зрозуміла, що важливо зрозуміти вже в 20 років, чим ти хочеш займатися в житті, що потрібно любити своє заняття і знайти його, що потрібно дивитися в майбутнє, вчити англійську. Зараз в твоєму резюме немає 10 років досвіду в тій області, в якій зараз хочеш займатися, тому краще відразу знайди свою справу, навіть якщо вона не популярна. Вчіть англійську! Займайтеся самоосвітою! Виберіть свою професію! Подорожуйте! Дивіться по сторонам! ».
0

Коментарі