хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Фізик Стівен Хокінг: про Всесвіт, IQ і подорожі в часі

Стівен Хокінг - дивовижна людина. Незважаючи на тяжку хворобу, яка позбавила його можливості рухатися, він зміг не тільки стати одним з найвпливовіших фізиків нашого часу, але і активно займатися популяризацією науки. Він виступає з лекціями, веде телепрограми та написав кілька науково-популярних книг, що стали бестселерами. ....... кілька цікавих висловлювань цього видатного фізика про його погляди на світ, людство і інопланетне життя.
Изображение
1. Про інопланетні цивілізації
Якщо інопланетяни колись відвідають нас, результат буде дуже схожий на висадку Колумба в Америці, яка закінчилася недобре для корінних жителів. Ми можемо подивитися на себе, щоб зрозуміти, як розумне життя може розвинутися в щось, з чим ми б не хотіли зустрітися.

2. Про фаталізм
Я помітив, що навіть ті, хто стверджує, що усе визначено і нічого не можна змінити, дивляться по сторонах, перш ніж перейти дорогу.

3. Про цілі
Моя мета проста. Це повне розуміння Всесвіту, чому він такий, який є, і чому взагалі існує.

4. Про людську мову
Мільйони років людство жило, як тварини. Потім щось сталося, що випустило назовні силу нашої уяви. Ми навчилися говорити і чути. Мова дала нам можливість передавати ідеї, працювати разом, щоб будувати неймовірні речі. Головні досягнення людства були досягнуті завдяки комунікації, і головні провали були здійснені, коли ми не говорили.

5. Про науку і технології
За останні 100 років світ змінився набагато більше, ніж за всі інші періоди в історії. Причина не в політиці чи економіці - причина в технологіях, які прийшли завдяки досягненням фундаментальної науки.

6. Про свою хворобу
Це просто трата часу - злитися через мій стан. Кожен повинен щось робити зі своїм життям, і я не так уже й поганий в цьому. Люди не захочуть витрачати на тебе свій час, якщо ти весь час злий або скаржишся.

7. Про подорожі в часі
Я б повернувся в 1967 рік, коли народився мій перший син Роберт. Мої троє дітей принесли мені дуже багато радості.

8. Про IQ
Люди, які хваляться своїм IQ - невдахи.

9. Про поради своїм дітям
Перше - не забувайте дивитися на зірки, а не собі під ноги. Друге - ніколи не залишайте роботу. Робота - це те, що наповнює життя змістом і метою, без неї життя порожнє. Третє - якщо вам пощастило знайти свою любов, не викидайте її.
0

Коментарі