хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ЗРОСТАННЯ ІМПОРТУ , НОВИНКИ Volkswagen ТА Mercedes

Изображение
За 5 місяців імпорт електромобілів в Україну зріс більш ніж втричі
За перших п'ять місяців поточного року до України ввезено 103 електромобіля, що на 255% більше ніж за аналогічний період 2015 року. Про це в ході «круглого столу» розповів генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко.

«За 5 місяців минулого року в Україну було ввезено 29 електромобілів, за 5 місяців цього року було ввезено 103, що становить 255% зростання»
За його словами найпопулярнішою моделлю електромобіля серед українців є Nissan Leaf, який за цей період придбали близько третини покупців.

Изображение
Volkswagen презентував електромобіль Budd-e
На автосалоні в Китаї німецькі автомобілебудівники показали громадськості свою електричну новинку— Volkswagen Budd-e, повідомляє new-s.com.ua.
В якості платформи для нових електрокарів буде використана «база» Modular Electric Drive Kit. Під капотом майбутніх новинок будуть розташовані силові установки, здатні генерувати потужність рівну 135 і 170 кінським силам.
Експерти зазначають, що новинка виділяється серед собі подібних потужним акумулятором, що дозволить проїхати 533 кілометри без зупинки на підзарядку. Габарити Volkswagen Budd-e: 4597 Х 1940 Х 1835 мм. Розмір колісної бази становить 3151 мм. Максимально комфортні умови в салоні забезпечуються за рахунок рівного даху, значної відстані між осями і майже абсолютно вертикальних бічних і задніх частин кузова. Очікується, що максимальна кількість покупців новинки від Vokswagen припадатиме на Шанхай і Пекін, де забруднення повітря досягло критичної позначки.

Изображение
У вересні Mercedes представить електричний позашляховик
Mercedes-Benz оголосила про те, що представить абсолютно нову концепцію електричного позашляховика на автосалоні в Парижі у вересні. Це буде перший розроблений "з нуля" електромобіль Mercedes, повідомляє Сleantechnica.
Mercedes як і раніше продаватиме B Class Electric, але це навряд чи "переконливий автомобіль" за словами Ілона Маска. Електричну версію свого SLS 2 спортивного автомобіля компанія розробляла ще в 2013 році. Електромобіль має запас ходу 155 миль (250 км) і ціну близько $ 500 000.
Як і більшість німецьких люксових автовиробників, Mercedes повільно реагував на виклик з боку Tesla. Можна легко повірити в те, що Мерседес, поряд з Audi, BMW і Porsche, ніколи не сприймав Tesla всерйоз. Як розповів мільярдер Рон Берон:
«Конкуренція є не скрізь. Вони могли б «спіймати» його [Ілона Маска] чотири або п'ять років тому. Але вони не можуть наздогнати його зараз. Він занадто далеко попереду. Tesla Model S перевершує в ціні розкішні седани від престижних автовиробників Німеччини в своєму внутрішньому ринку».

Нова концепція буде першою в серії електричних автомобілів Mercedes. За ним послідує розкішний седан схожий на Model S. Перший серійний електромобіль від Mercedes не очікується в продажу до 2019 року. Ілон Маск каже, що продаватиме півмільйона електрокарів на рік або більше, на той час. Повідомляється, що концепція і виробництво автомобілів відбуватиметься "з чистого аркуша", щоб створити автомобілі майбутнього. Вони не будуть схожими на будь-які автомобілі, які раніше випускалися компанією.
Ідея створення електричного позашляховика є хорошою новиною для любителів електромобілів. Досі майже кожен електрокар був створений на основі седана. Легкі вантажні автомобілі і позашляховики є двома "гарячими" сегментами ринку.
0

Коментарі