хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

10 ЦІКАВИХ IT-ВИНАХОДІВ УКРАЇНСЬКИХ стартаперів

Изображение
1. Senstone - розумна жіноча прикраса, яка розуміє команди власниці і може перетворювати голосове повідомлення в текст з високою точністю. Пристрій також відображає різні повідомлення, нагадує про події та може записувати розмови близько 30 хвилин.
Изображение
2. Hideez - гаджет для захисту персональних даних в Інтернеті. Може зберігати безліч паролів і вводити їх в мобільні гаджети, як тільки власник підходить до них на певну відстань. Якщо ж користувач віддаляється від ноутбука або смартфона, вони автоматично блокуються.
Изображение
3. Mevics - винахід, який нагадує про необхідність тримати спину рівно. Пристрій кріпиться на одяг власника, синхронізується за допомогою Bluetooth з мобільним гаджетом, і як тільки користувач горбиться, девайс починає вібрувати.
Изображение
4. Open World - унікальний навігатор для людей, які мають проблеми із зором. Творці інновації планують розмістити маячки, які підключаються до смартфону по Bluetooth, на транспорті і різних об'єктах міської інфраструктури. Користувач повинен встановити на мобільний гаджет спеціальний додаток, і при входженні в зону дії маячка він дізнається, які об'єкти розташовані в даному просторі.
Изображение
5. FORCEemotion - розумний переносний пристрій, який стежить за фізичним станом користувача, вимірює серцевий ритм і ряд інших важливих параметрів. Браслет призначений в першу чергу для людей похилого віку. Він нагадує їм про необхідність прийняти ліки, а також відправляє повідомлення на смартфони родичів, якщо показники здоров'я відійшли від норми.
Изображение
6. DiGi 24 - функціональна система, що дозволяє дистанційно керувати розумним будинком. Вона допомагає дбайливо витрачати корисні ресурси, а також повідомляє користувачеві про будь-яку небезпеку, яка загрожує житлу. DiGi 24 включає стандартний набір датчиків, розумні розетки, перехідники для лампочки і контролер всієї системи.
Изображение
7. Branto - система розумного будинку, яка дозволяє стежити за всім, що відбувається в будинку, в режимі реального часу. Крім вбудованої камери, мультимедійний комплекс має динамік для програвання музики і може підключатися до Інтернету через сигнал Wi-Fi.
Изображение
8. Helko - смарт-гантель, яку винайшли столичні школярі. Розумна система під'єднується до гантелей або штанги, відзначає, скільки підходів було зроблено, а також вираховує оптимальне навантаження для ефективного досягнення поставлених завдань.
Изображение
9. Ecois.me - система розумного будинку, яка допомагає оптимально витрачати електроенергію і стежить за безпекою - повідомляє користувача, коли він забуває відключити праску або інші електроприлади.
Изображение
10. SKBX - система для створення домашнього хмарного сервісу на 4 терабайта. Так як винахід автоматично реєструє доменне ім'я, користувач має доступ до персонального і захищеного сховища інформації в Інтернеті.
0

Коментарі