хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Що в Києві, а що в Сингапурі.....

Изображение
У столиці почала функціонувати перша служба еко-таксі на електромобілях – Оксі-таксі. Уже в п'ятницю, 22 квітня, на дороги Києва вийшло 12 електромобілів Nissan Leaf в фірмовій лівреї
Як стверджують в компанії Oxygen Group, до кінця року розмір автопарку, що на 100% складається з електрокарів, буде збільшений до декількох сотень. Водії Оксі-таксі (від слова «оксиджен» – кисень) пройшли серйозний відбір і готові показати сервіс, якого жителі Києва ще не бачили.
За словами представників компанії Oxygen Group, запуск служби екологічного електротаксі навіть з точки зору стандартів обслуговування поставить Київ в один ряд з такими містами, як Токіо та Осло.

Изображение
Вже до кінця цього року в Сингапурі з’являться автономні електричні автобуси. Їм не знадобляться водії, а рухатимуться електроавтобуси спеціально відведеними для цього дорогами.
У рамках нового проекту датський виробник автомобілів 2getthere об'єднався з сингапурським транспортним оператором SMRT. Для цього дві компанії створили спільне підприємство, назване 2getthere Asia. SMRT є другим за величиною громадським перевізником в Сінгапурі, а також працює в Гонконзі і на Близькому Сході.
За формою сингапурські автобуси нагадують капсули. Кожен електромобіль зможе вмістити до 24 людей. Очікується, що на маршрутах автомобілі зможуть перевозити до 8 тисяч пасажирів на годину в одному напрямку.
Зменшені версії нових електричних мікроавтобусів вже курсують на території бізнес-парку під назвою Masdar City, розташованого в Абу-Дабі. Такі електроавтобуси були випущені компаніями 2getthere і SMRT ще в 2010 році. 2getthere також побудувала аналогічну систему для Rivium Business Park, що в Роттердамі. 
0

Коментарі