хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Антидепресанти в грунті: як робота на землі робить нас щасливим

Фотография
Зараз мікроби Mycobacterium vaccae ретельно вивчають учені. Вже встановлено, що ці мікроби мають той же вплив на нейрони, як речовини, які лікують депресію.
Дослідження показують, що відсутність фізичного контакту з планетою може бути пов'язано зі збільшенням депресії і наслідком недуг протягом наступних 50 років.
Ні для кого не секрет, що величезний відсоток людей сьогодні не має контакту з нашим ґрунтом в своєму повсякденному житті. На основі деяких цікавих відкриттів деякі вчені вважають, що наша надмірна тяга до чистоти та гігієни і відсутність в буквальному сенсі слова «бруду» має свої недоліки. Все більше і більше ми переконуємося, що мільярди бактерій в нашому середовищі впливають на наше тіло, розум і навіть емоції.
Бактерія Mycobacterium vaccae зустрічається в ґрунті і може стимулювати вироблення серотоніну, що робить вас щасливішими і приносить релаксацію.
Зазвичай недолік серотоніну пов'язаний з депресією, тривогою і біполярними проблемами. Бактерії, які виробляються природним антидепресантом в ґрунті, не роблять негативного впливу на здоров'я людини.
Більшість завзятих садівників скажуть вам, що їх пейзаж - це їх «щасливе місце» і фактичний фізичний акт садівництва є стрес редуктором і способом підняти настрій.
Присутність антидепресанту грунтових бактерій не є несподіванкою для багатьох з нас, хто копався в городі сам.
Садівники вдихають бактерії або вони потрапляють в нашу кров через шкіру і рани.
Природні ефекти антидепресанту грунтових бактерій можуть відчуватися протягом трьох тижнів.
0

Коментарі