хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Будні творчих людей

Изображение
Художник Сальвадор Далі починав малювати в напівсонному стані відразу після пробудження, в тому числі і посеред ночі, щоб не розгубити образи, побачені уві сні.

Изображение
Письменник Франц Кафка закликав не шукати натхнення, а навчитися чекати його. «Не потрібно залишати кімнату. Потрібно просто сидіти і слухати. І навіть не слухати, а просто чекати », - писав він.

Изображение
















Існує теорія, що да Вінчі був прихильником так званого поліфазного сну. Він працював кілька годин, а потім лягав відпочити на 20-30 хвилин. У сумі це давало всього кілька годин сну на добу.

Изображение
Працюючи в Парижі, Хемінгуей знімав номер в готелі, щоб налагодити продуктивну письменницьку роботу. «Працюючи в своєму номері нагорі, я вирішив, що напишу в оповіданні про все, що знаю. Я намагався дотримуватися цього правила завжди, коли писав, і це дуже дисциплінувало », - писав він.

Його повсякденний метод роботи полягав у тому, щоб, за його словами, «ніколи не спустошувати до дна криницю творчої думки». «Я завжди працював доти, поки мені не вдавалося чогось досягти, і завжди зупиняв роботу, вже знаючи, що має статися далі. Це давало мені розгін на завтра », - зазначав він.

Изображение





















Одним з джерелом натхнення дизайнера Ів Сен-Лорана - було образотворче мистецтво. Дизайнер зібрав величезну колекцію творів мистецтва, яка кілька років тому була оцінена в 250 млн доларів. Багато його моделей були створені під впливом сучасного мистецтва. Приміром, «візитна картка» дизайнера - всесвітньо відоме біле плаття з різнокольоровими квадратами, т. зв. «Колекція Мондріана» було створено під впливом робіт голландського абстракціоніста Піта Мондріана.

Изображение





















Один з найвідоміших гітаристів світу Джо Сатріані досі не закинув щоденні заняття і зараз продовжує активно відточувати свій навик щодня. «Я досі практикуюся, але роблю це інакше, ніж раніше. Я вже знаю всі гами і всі акорди, так що ця робота позаду. Ви ніколи не зможете забути ці речі, коли вивчили їх. Але я граю кожен день », - говорить він. В основному музикант щодня відточує програму своїх майбутніх виступів. «Завжди хочеться бути в найкращій формі, перш ніж хтось купить квиток на твій виступ», - зазначає він.

Изображение
«Король жахів» Стівен Кінг зазвичай створює не менше 10 сторінок тексту в день. «Як тільки я починаю працювати над чимось, я не зупиняюся і не уповільнюю темп, якщо тільки обставини мене не змушують зробити це. Якщо я не пишу щодня, герої починають черствіти в моїй голові, і я починаю дивитися на них як на персонажів, а не на реальних людей », - говорить він.
Ще одним важливим елементом роботи письменника Кінг вважає читання. «Якщо у вас немає часу для того, щоб читати, у вас немає інструменту, щоби писати», - говорить він. За його словами, він сам читає досить повільно, але прочитує 70-80 книжок на рік.

0

Коментарі