Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"зелені" авто, сади на даху, водневі "хонди" та українські вчені

Изображение
     Обсяги продажів електромобілів у світі продовжують зростати. Так, за вересень 2015 року в головних регіонах світу продано більше 47,000 авто на електротязі. За три квартали поточного року було продано 333 тис. авто – у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року зростання становить 45%
Таке зростання викликане активністю ринку «зелених» авто в Китаї. За підсумками вересня, продажі електромобілів у Піднебесній обігнали США та Європу. У вересні в Китаї продали 16,6 тис. електромобілів, в Європі – 15,7 тис., в США – близько 10 тис

Изображение











"Зелена" тематика стає все популярнішою не лише у світі, але і в Україні.  У Києві завершується будівництво багатоповерхівки із садом на даху.
Згідно плану будівництва, на даху житлового комплексу «Royal Tower» буде як відкрита, так ізакрита тераси. 

Изображение
Японська компанія, яка випускає водневі моделі з кінця 80-х років, представила чергову новинку на 44-му міжнародному автосалоні в Токіо, який відкрився 28 жовтня
Встановлений під передніми сидіннями плоский літій-іонний акумулятор отримує електрику від згоряння водню, а потім живить електродвигун. Баки для водню повністю заряджаються за три хвилини і їхнього запасу вистачає на 700 кілометрів ходу п'ятимісного седана.
Honda зменшила розміри паливної комірки на третину. Тепер вона вміщається під капот, нормально працює при низьких температурах і не поступається двигуну V6 за розміром, вагою та іншими характеристиками.
Баки з воднем у FCV Clarity знаходяться під задніми сидіннями і за ними.


Изображение
Вчені Чернігівського державного технологічного інституту у співпраці з естонцями розробили модульні перетворювачі для фотоелектричних панелей, здатні суттєво підвищити ефективність системи під час затінення та змінних погодних умов.
«Ми розробили перетворювачі, які були апробовані на сонячній електростанції в Іспанії і показали високу ефективність порівняно з аналогами, - розповідає вчений. – Є в нас і сонячний трекер, який здатний слідкувати за положенням Сонця, й орієнтувати поверхню панелей таким чином, щоб вона була завжди направлена на небесне світило. Це суттєво підвищує вироблення електроенергії у вранішні та вечірні години, коли Сонце ще високо над горизонтом, але вже не на півдні, а на сході чи заході».
Портативні сонячні батареї можуть мати дуже широке використання
0

Коментарі