хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Світовий попит змушує компанію працювати

Изображение
Нещодавно стало відомо, що виробництво акумуляторних систем Powerwall і Powerpack було перенесено із головного заводу компанії у Фремонті (штат Каліфорнія) до автоматизованої виробничої лінії Gigafactory (штат Невада). 

У компанії пояснюють: частину потужностей заводу Tesla Gigafactory запустять вже до кінця 2015 року.
Як вже зазначалося, такий поспіх викликаний значним попитом на системи Powerwall і Powerpack в усьому світі. Проте з іншого боку, повністю добудувати Gigafactory до кінця поточного року компанія ніяк не встигне. Через що заплановане тут на 4-й квартал 2015 року часткове виробництво різних комплектуючих доведеться відкласти на 1-й квартал наступного року. А вже готові виробничі потужності заводу віддати на потреби Powerwall і Powerpack. 
«Ми бачимо дуже великий попит на нові системи Powerwall і Powerpack у світовому масштабі. Зокрема, чимало замовлень надійшло з Австралії, Німеччини та Південної Африки. Щоб покрити такий інтерес, ми збільшуємо наш відділ продажів, а також продовжуємо підписувати нові угоди з різноманітними енергетичними компаніями в усьому світі. Крім того, ринок Індії з її сильною урядовою підтримкою "зелених" проектів відкриває для нас нові перспективи». 
0

Коментарі