хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

ВИНОЮ ВСЕ WI-FI.....

Після дослідження, що його  провели деякі організації з вивчення питань примх погоди, з'ясувалось, що останнім часом на заваді точному прогнозу є розповсюджений  Wi-Fi..
Вчені з Фінського метеорологічного інституту та інших організацій, що займаються вивченням погоди, провели дослідження, за результатами якого з'ясувалося, що на синоптичні прогнози помітний вплив чинять працюючі по всій планеті мережі Wi-Fi.
За словами вчених, сучасні метеорологічні радари відправляють у різні боки радіохвилі на певній частоті, а потім зчитують відбитий сигнал. На основі різниці відправлених і відбитих хвиль обчислюється інформація про опади, їх тип, інтенсивність та напрямок руху хмар.

Працюючі на цій же частоті мережі Wi-Fi та інше сучасне бездротове обладнання вносить серйозні перешкоди в сигнал, зчитуваний радаром. За словами дослідників, якщо йдеться про невеликий відсоток перешкод, то їх можна ігнорувати, проте серйозне "захаращення" радіоефіру загрожує появою порожніх зон на радіолокаційних зображеннях.
У результаті синоптики можуть пропустити ураган, що насувається, або інше стихійне явище, упевнені вчені.
0

Коментарі