хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

6 захоплюючих YouTube-блогів про все на світі

1. Mental Floss
лучшие каналы на YouTube
Великий розважальний канал про різноманітні цікаві факти і явища з різних сфер. Ролики зроблені у форматі коротких відео з набором фактів, присвячених певній темі. На каналі представлено сотні міні-лекцій про найрізноманітніші питання - від відео про походження китайських імен до питання, чому люди нахиляють голову, коли намагаються краще зрозуміти співрозмовника.
 
Умовно канал розділений на три напрями - цікаві факти (наприклад, 27 дивних світових рекордів, 31 факт про свиней або 24 незрозумілих наукових дослідження), помилкові концепції (наприклад, уявлення про історію, соціальних медіа або космосі) і т. н. великі питання (наприклад, чому ми стукаємо зубами, коли мерзнемо або чому клей не прилипає до банки, в якій знаходиться). Канал оновлюється щотижня і зібрав вже більше мільйона передплатників.

 

2. CGPGreyсамые лучшие каналы на YouTube
Ще один канал про різноманітні факти з історії, літератури, географії та політології. Кожне відео присвячено одному питанню. Наприклад, як з'явився Ватикан, як проходять вибори у Великобританії, у скільки бюджету обходиться утримання британської королівської сім'ї або хто є хто в фентезійному світі Толкієна.
 
Завдяки легкій іронічній подачі і структурованій інформації, виходить швидко розібратися в складних і заплутаних темах.
 
 
3. Periodic Videosсамые лучшие каналы на YouTube
На YouTube можна знайти багато курсів з хімії, проте фішка цього курсу в тому, що він починається з самих основ - зі знайомства з кожним хімічним елементом. Кожному з відомих 118 елементів присвячено окреме відео. У дуже простій формі розповідається про властивості елемента. Крім того, щотижня на канал додаються відео про наукові експерименти, відкриття та новини.
 
Дуже захоплюючий і надихаючий відеоблог про подорожі. Автор блогу Соня Джил подорожує по різних містах світу і розповідає про популярні визначні пам'ятки, маловідомі мальовничі місця, а також про життя людей і свої враження. Крім історій про нові країни, на блозі можна знайти корисні поради на різні теми, пов'язані з подорожами, наприклад, як подорожувати одному, як полегшити багаж або привести у форму свій одяг без праски, як комфортно поселитися в хостелі і як заговорити з незнайомцем. Оновлення на каналі з'являються щотижня. Безумовний плюс відеоблогу - якісно знята і змонтована картинка.
 
Це один з найпопулярніших телеканалів про фізику на YouTube, що зібрав вже майже 2000000 передплатників. Створюючи відео, автори цього каналу відштовхуються від відомого вислову: «Якщо ти не можеш пояснити просто, значить, ти недостатньо добре розібрався в цьому». Тут ви знайдете сотні відео з поясненнями різних фізичних понять і явищ. Кожне відео присвячено одній темі. Творці каналу фокусують увагу, як на теорії, наприклад, розповідаючи що таке гравітація або темна матерія, так і на роз'ясненні побутових ситуацій, з якими ми стикаємося в повсякденному житті з точки зору фізики. Наприклад, можна дізнатися, що відбувається, коли ви їдете на велосипеді або що краще робити під дощем - йти або бігти з точки зору фізики.
 
«Англійська без єдиного виклику до дошки!», - Такий девіз цього каналу. Відео створені таким чином, що, швидше, схожі на розмову про мову, ніж сухе вивчення мови. Автор каналу записує монологи в різноманітних мовних ситуаціях, відповідає на питання про мову, докладно роз'яснюючи різні вирази. Уроки супроводжуються комедійним і місцями абсурдним відеорядом. Канал буде цікавим і корисним для тих, хто цікавиться англійським і хотів би поглибити свої знання, а також краще відчути специфіку англійської мови. Творець курсу стверджує, що відео підійдуть абсолютно для будь-якого глядача, але оскільки всі відео записані англійською, то базове знання мови все ж необхідно.


7381АК
0

Коментарі