хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

80000 гривень: топ-5 найбільш оплачуваних вакансій

Кому работодатели готовы платить 80 000 гривен: топ-5 самых оплачиваемых вакансий

1. 
 IT-вакансія - Senior Java developer / team lead for Antispam Gateway project від Comodo Group INC з оплатою 88000 грн. Щоб завоювати серце роботодавця і отримати вакантну посаду, потрібно мати більше 5 років досвіду і відмінно розуміти, що означає кожна стрічка з опису вакансії: «Java (senior); java core (i / o, collections etc.); OOP / OOD patterns, algorithms; spring; sql (postgresql), hibernate; servlets, tomcat, jetty; any java rich UI framework experience; junit, jmock; build systems (maven); bug tracking systems (Jira, redmine); VCS (Subversion, Git); Linux; ». Також потрібно добре володіти англійською мовою.
 
2. 
На другому місці виявилася дуже неординарна вакансія ветеринара на судно-скотовоз від агентства Marlow Navigation Ukraine (Одеса) з оплатою 55000 грн. Якщо у вас є досвід роботи ветлікарем з ВРХ від 1 року, знання англійської мови на базовому рівні і ви готові зайнятися доглядом і профілактикою хвороб ВРХ протягом рейсу - в Одесі чекають вас.
 
3. 
Директор заводу (с / г харчове виробництво) від ТОВ «Біотехнології» з оплатою 55000 грн. Якщо ви готові працювати за 300 км від Харкова, у вас вища освіта (технічна, інженерна) і досвід роботи на виробничих майданчиках у харчовій галузі на позиціях головного інженера (обов'язково!), технічного директора, директора виробництва - від 3-х років - це ваша вакансія.
 
4. 
Гувернантка для хлопчика 8 місяців від StaffKiev з оплатою 36000 грн. Якщо у вас є педагогічна або медична освіта, досвід роботи в школі, садку і сім'ї, ваш вік - від 30 до 50 років, у вас є водійські права та досвід водіння від 2-х років - тоді ця вакансія для вас. В обов'язки гувернантки входить проживання з сім'єю, супровід за кордон, повний догляд за малюком, прогулянки, розвиток.
 
5. 
 IT-вакансія Senior SEO Specialist від CreateWebsite.me з оплатою 30000 грн. Ідеальний кандидат - з відмінним досвідом роботи в SEO не менше 3 років (оптимізація, лінк-білдінг) / Він знає, як використовувати останні технології для SEO, у нього є досвід закупівлі посилань і безкоштовного розміщення посилань. Також потенційний співробітник повинен хотіти розвиватися в області інтернет-маркетингу та SEO і відмінно знати Google Analytics.


7381АК
0

Коментарі