хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

8 порад, щодо походів на ринок

как ходить за покупками на рынок: Готовим дома, местная еда, рецепты

1. З ранку раніше
 
Найкраще йти на продуктовий ринок рано вранці, коли там ще не товчуться люди і немає матусь з колясками. Вибір з ранку завжди більший і різноманітніший. А головне, вранці приїжджають самі виробники: фермери, селяни, дачники. Знайдіть це місце! Вони швидко распродують свій товар і їдуть назад додому. Далі їх товар продають перекупники.
 
2. Візьміть певну кількість грошей
 
Похід на фермерський ринок - це економічний спосіб робити покупки, тут можна поторгуватися, а головне отримати свіжі натуральні продукти. Але це також легкий спосіб смітити грошима, якщо ви не будете обережні. Знайте свій бюджет і дотримуйтеся його, беріть тільки обмежену суму грошей.
 
3. Уникайте готової продукції
 
На ринку часто пропонується вже приготовлена продукція і часто трапляється так, що вона значно дорожче, ніж самі продукти, як то: сири для гурманів, варення, закрутки, солодощі. Вчіться готувати все самі, а на ринку купуйте тільки первинні продукти.
 
4. Не перестарайтеся, якщо ви плануєте з'їсти свіже
 
На ринку часто розбігаються очі від достатку різної смакоти. Не дозволяйте вашим очам бути більшими, ніж ваш шлунок. Купуйте розумну кількість, щоб нагодувати голодні роти у себе вдома, і не викидати їжу. Якщо, звичайно, ви не купуєте оптом, на закрутки ...
 
5. Беріть поки сезон
 
Якщо ви хочете заготовити закрутки на зиму, зараз це зробити саме час. Ви можете домовиться з фермером в кінці дня і все, що не продалося, забрати за дешевою ціною. Або домовиться з ним, щоб наступного тижня він привіз вам все, що вам потрібно.
 
Але в першу чергу завжди купуйте, щоб поїсти, а не, щоб закрутити. Наїдайтеся вітамінів, поки вони свіжі.
 
6. Спілкуйтеся, розташовуйте, торгуйтеся
 
Поступово привчайте себе спілкуватися з людьми, це не супермаркет, де потрібно мовчки знімати пакети з полиць і пробивати їх по штрихкоду. Розцінюйте похід на ринок, як зустріч зі старими друзями. Якщо минулого разу він продав вам хороший продукт, похваліть, якщо поганий посваріть. Але не мовчіть!
 
Незабаром ви будете знати всіх і вас всі знатимуть. Вам вже не впарити застояний товар, і завжди в бонус дадуть ще жменю. Звіряйте ціни і торгуйтеся, на ринку стояти нудно, без торгівлі.
 
Ви повинні повертатися з ринку не тільки повні продуктів, але й сповнені позитивних емоцій. Це те, чого ви ніколи не отримаєте в супермаркеті.
 
Пам'ятайте! Йдучи на ринок ви голосуєте своїм гаманцем за розвиток місцевого селянина, а не великих безликих продуктових корпорацій.
 
7. Будьте свідомим покупцем.
 
Вирушаючи на ринок обов'язково беріть з собою все необхідне: тканинну сумку або авоську, банку з кришкою, мішечки на крупи. Намагайтеся використовувати поменше пластика і целофану.
Пам'ятайте, своїм прикладом ви мотивуєте людей поводитись так само і це може зменшити кількість пластикового сміття в в суспільстві.
Використовуйте велосипед або тачку, замість машини. Не ходіть на центральний ринок без особливої потреби, віддавайте перевагу місцевим місцям збору дачників і селян.
 
8. Не дотримуйтеся списку
 
Збираючись на фермерський ринок, привчайте жити себе не за списком, а по сонячним циклам, по сезонах. Щоразу виглядайте ті продукти, яким підійшло час дозрівання. Наша культура споживання неймовірно багата і різноманітна, але зрозумієте ви це, коли почнете видивлятися і пробувати все, що дає наша земля. Іноді наші бабки приносять такі незвичайні речі, що їх навіть в інтернеті складно знайти. І коштують вони копійки.
 
Ми повинні відроджувати різноманітність нашої кухні і біорізноманіття наших земельних ділянок.


7381АК
0

Коментарі