хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Велосипедне рекламне агентство з оплатою по поїздкам

 
Житель штату Міннесота, Майло Амундсен (Milo Amundsen) відкрив рекламне агентство і став продавати брендам їх розміщення на власному велосипеді з оплатою за кількістю зроблених поїздок.

Він заснував компанію Ad Cycle (входить до складу холдингу Milo Enterprises). Призначивши самого себе її генеральним директором, хлопчик став укладати контракти з місцевими та національними брендами, пропонуючи їм купити рекламу на його велосипеді.

В цілому йому вдалося залучити близько 12 клієнтів - від невеликих компаній до великого сервісу поштової доставки UPS. Кожному з них Амундсен запропонував модель роботи з фіксованою оплатою в $ 10 за п'ять поїздок «туди-назад навколо міста».

З появою перших клієнтів 12-річний Майло найняв на роботу свою 14-річну сестру Еббі як бізнес-менеджера. Сестра допомагає йому вести облік брендів, які підписали контракт.

Рекламна агенція Ad Cycle стала його третім бізнес-проектом. Раніше він займався перепродажем курячих яєць у власній компанії «Yolks & Jokes». Яйця школяр пакував в коробки з написаними на них жартами.

Ще одним стартапом Амундсена був сервіс продажу «солодкої води за передплатою». За $ 30 в місяць хлопчик розвозив всім клієнтам по банці холодної газованої води щопонеділка.


7381АК
0

Коментарі