хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Stella Lux - електромобіль, який генерує більше енергії

Stella Lux электромобиль: Электромобили, электрокары

Більшість супер-ефективних зелених автомобілів на ринку насправді не призначені для звичайних людей. Деякі, найбільш ефективні судна можуть возити тільки одного водія. Але це може змінитися, команда голландських студентів розробила зелений автомобіль, який ідеально підходить для родини, і він дійсно виробляє більше енергії, ніж споживає.

 

Stella Lux - семейный электромобиль: Электромобили, электрокары

Stella Lux - це електромобіль, який працює тільки на сонячній енергії, і здатний перевозити до чотирьох чоловік. Цей автомобіль досить своєрідний за формою і чимось нагадує катамаран. Це робить його більш маневреним і аеродинамічним, ніж будь-який інший екологічний автомобіль.
Це вже другий їх прототип, перший був розроблений в 2013 році. Він міг проїхати до 800 км на одному заряді, а Stella Lux проїжджає 1000 км в сонячні дні на випробуваннях в Нідерландах.
 
Розробники хочуть виставити свій електромобіль на міжнародні змагання World Solar Challenge на трасі в 3000 км в Австралії. Нагадаємо, що перша Стелла вже брала участь у цих перегонах і стала переможцем. Гонка починається 18 жовтня і залишилося не так багато часу, щоб підготуватися.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/stella-lux-elektromobil-yakij-generuje-bilshe-energiji-nizh-spozhivaje/

0

Коментарі