хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

"Водочка советская"


  На сайті така скукота, що з нудьги заглянула майже у всі замітки зі стрічки, і ніщо навіть бажання прокоментувати не з'явилось. А оце посиділа і весь час одна думка крутиться, слідами прочитаного. 
  Спирт має одну дивовижну властивість, відому далеко не всім - без різниці в якій тарі він зберігається, скло це, метал чи навіть термос, за рік кудись випаровується рівно сім відсотків об'єму спирту з тари. Так от - не хочу навіть рахувати, але думаю кожен сам може уявити, який відсоток спирту залишається при зберіганні горілки майже тридцять років.  І кілька разів чула "як м'яко п'ється, не той шмурдяк, що зараз роблять")))) 
  Тим, хто тут скаже, що бачив пляшку горілки тих часів і нічого там всередині не поменшало - про спирт мої слова це дійсно науковий факт, мені свого часу про це розповів один цікавий співробітник спиртзаводу, на моє здивування яка різниця коли вироблено горілку, бо що там може зіпсуватись)))) 
  Такі от думки на сон грядущий))) 

8

Останні статті

Коментарі

Гість: Жаннонька

114.07.20, 23:08

ангелы алкодайвинга и их доля нелегкая

    214.07.20, 23:11Відповідь на 1 від Гість: Жаннонька

    ангелы алкодайвинга и их доля нелегкаяДа, водку бухать - це вам не пироженки їсти, як тільки люди мучаются бухаючи!

      314.07.20, 23:22

      в своё время пила пятизвёздочный коньяк советских времён. а пила в далеко уже не советские времена. с крепостью всё ок было. понятно, я не аппарат, прям вот точно измерить. но по ощущениям не изменился.

      и из рассказа близкого друга, который оч недурственно в спиртном разбирался: у родителей в селе обвалился погреб. позвали помочь. он с друзьями приехал, начали разгребать. и там нашли ящик того самого пятизвёздочного. короче, им в награду выдали половину . так вот, при дегустации тоже все присутствующие заметили тот самый вкус.

        414.07.20, 23:25

        А хде фото лашатак?

          514.07.20, 23:27Відповідь на 3 від bagheera

          От і я ж згадую всі оці розмови про те, що "от рядянску пили, ото річ" і думаю - і тут ефект плацебо? Бо там менше тридцяти градусів має, здається, залишатись..
          Ми в бабці коли прибирали як вона померла, знайшли пляшку "Советского шампанского" купленого в рік народження мого брата, 28 років тому. Але я не пробувала

            614.07.20, 23:28Відповідь на 4 від Адель*

            А хде фото лашатак?Під заміткою про спирт?
            Хоча саме тут догори ногами вони були б в тему...

              714.07.20, 23:33Відповідь на 5 від Акварель

              От і я ж згадую всі оці розмови про те, що "от рядянску пили, ото річ" і думаю - і тут ефект плацебо? Бо там менше тридцяти градусів має, здається, залишатись..
              Ми в бабці коли прибирали як вона померла, знайшли пляшку "Советского шампанского" купленого в рік народження мого брата, 28 років тому. Але я не пробувала

              вот устаревшие вина пить не стоит. они в уксус превращаются.

              дело в том, что коньяков я попробовала далеко не один вид. и плюс-минус крепость коньяка понимаю. тот, о котором я писала, не отличался от версии, которую я пробовала в давние времена.

                814.07.20, 23:33Відповідь на 6 від Акварель

                А хде фото лашатак?Під заміткою про спирт?
                Хоча саме тут догори ногами вони були б в тему...
                Я на те фотки и намекаю

                  914.07.20, 23:39Відповідь на 7 від bagheera

                  От і я ж згадую всі оці розмови про
                  Ми в бабці коли прибирали як вона померла, знайшли пляшку "Советского шампанского" купленого в рік народження мого брата, 28 років тому. Але я не пробувала
                  вот устаревшие вина пить не стоит. они в уксус превращаются.

                  дело в том, что коньяков я попробовала далеко не один вид. и плюс-минус крепость коньяка понимаю. тот, о котором я писала, не отличался от версии, которую я пробовала в давние времена.
                  Уксус це реакція окислення, має відношення до герметичності тари скоріше ніж до віку, але сторічні вина при правильному зберіганні ще чула що можна пити... Хоча хз, але хороша витримка однозначно покращує вино.
                  А от кількість спирту на смак не впливає, так само як і визначити цю к-ть на смак теж неможливо

                    1014.07.20, 23:40Відповідь на 8 від Адель*

                    А хде фото лашатак?Під заміткою про спирт?
                    Хоча саме тут догори ногами вони були б в тему...
                    Я на те фотки и намекаю
                    Аж задумалась, як іронічно це було б тут
                    Добре, на днях щось викладу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна