Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Показуха в Лукянівському СІЗО

Проблеми  у  Лукянівському СІЗО багато  і  головна з них  це  перенаповнення  -  ув’язнені  сплять по черзі  !!!??? 

Камери бетонні і  дуже прості, двоярусні  металеві ліжка з  забетонованими ніжками, простенький стіл, дві коротенькі  лавки, металева  шафка для одягу  і параша !!!


Ремонт в камері лідера опозиції Юлії Тимошенко зробили, поки вона була в спеціально підготованому для  відеозйомки приміщенні санчастини  і вона його ще навіть не бачила. Також ще й невідомо, чи буде вона взагалі утримуватися в цій камері.  

На безпрецедентну недозволену зйомку захист Тимошенко заявив, що оскаржить проведення відеозйомки лідера опозиції в бандитському  Лук'янівському СІЗО. 

"Є норми моралі, коли людина лежить  і  не може встати  і   просить:  «Не знімайте ! »,  …  а її знімають Це ненормально !!! Юлію Тимошенко  знімають працівники СБУ  у заздалегідь заготовлених декораціях, … це 100% непорядно,  це  психічне  знущання над ув'язненою людиною".  

Як відомо, відеоролик виклав підставний користувач marrapetta,  причому  не  пояснювалося,  що  це  все  підстава  і  провокація.  На відео видно лише, як у палаті N260 на ліжку лежить лідер опозиції Юлія Тимошенко. У сюжеті також видно кімната з двома ліжками, крім того, в приміщенні є ванна кімната з душовою кабіною, кондиціонер, плазмовий телевізор. При цьому за кадром чітко чути голос Юлії Тимошенко: «Раніше мене утримували в умовах, які недостойні тварини,  … тому я прошу показухою не займатися …". Ремонт:  тільки що зроблений  ремонт камери №242.  Весь антураж - свіжий. Від шафи пахне деревиною і клеєм - точно як в меблевому магазині. Всередині лежать полички і кріплення - її навіть до кінця не зібрали. Два коротеньких ліжка, раніше було три. Одне прибрали,  нарешті зробили санвузол навіть з душем. Розщедрилися на нове металопластикове вікно,  …  і  кондиціонер ???. Охайно складені чашки на тарілочках. Очевидне є те – що всім цим ще ніхто ніколи не користувався … Представники СІЗО підтвердили - ремонт зробили вчора, поки Тимошенко була в санчастині, вона цього ще не бачила. «Чи буде вона утримуватися тут після тюремної лікарні, ми так відповіді і не отримали. Кажуть, що є ще така подібна камера, але ми її не побачимо, оскільки в ній сидить  відомий злодій  в законі, а з ним  спілкуватися може хіба що зек-презік».

 

Після ремонту. «Фото дуже красномовно доводять показуху.  В камері на столі чотири чашки. Камера - на двох. Так що, гостей буде  Юля чаєм поїти? У камері !???  Це ще один доказ показухи. Ще б келихи поставили ... » … ??? 

П.С.:  Европейский суд по правам человека принял к рассмотрению дело лидера опозиции Украины Юлии Тимошенко о нарушении норм Европейской конвенции по правам человека. Европейский суд решил считать жалобу Тимошенко приемлемой, и дал ей статус приоритетной, а также удовлетворил ходатайство Тимошенко об ускоренном рассмотрении !!!

15

Коментарі

Гість: modus vivendi

116.12.11, 17:51

так проффессор и побежал выполнять решение суда..

    216.12.11, 17:56Відповідь на 1 від Гість: modus vivendi

    не знаю как проффесор-ананас, но ми точно будем знать правду - виновата Тимошенко или нет !!!

      Гість: Ром@н_Сергеич

      316.12.11, 18:02

      Перевести ее в обычную камеру, как у всех арестантов.

        416.12.11, 18:02

        Это только лохи-европейцы могут повестись на эту показуху. Любому украинцу понятно, что условия в камерах совсем другие...

          516.12.11, 18:15Відповідь на 3 від Гість: Ром@н_Сергеич

          Перевести ее в обычную камеру, как у всех арестантов.Только предварительно посадить на обычную тюремную парашу Гавнюковича с Пахлом.

            Гість: Ром@н_Сергеич

            616.12.11, 18:16

            Эх, трудно общаться с игнорщиками.

              Гість: Білий шум

              716.12.11, 18:27

              Показуха...Вся наша країна-це одна велика показуха.Зовні все здається гаразд,а як добре придивитись,то все наскрізь прогнило.

                816.12.11, 18:29

                Перевести её на общую.

                  Гість: Dиззззз

                  916.12.11, 18:37Відповідь на 3 від Гість: Ром@н_Сергеич

                  таки да и пусто парашу моет по графику

                    1016.12.11, 18:46Відповідь на 6 від Гість: Ром@н_Сергеич

                    ты что ж думаешь, мы не знаем твои гебешные штучки администрация Лукьяновки ведь не даром старалась - излюбленный их метод это шантаж; хочешь в нормальные условия - возьми на себя все преступления, которые тебе предлагают баньдюки из прокуратуры, а иначе ...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна