Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Судді і далі продовжують красти!

Адвокат лідера опозиції Юлії Тимошенко Дмитро Нечипоренко заявив, що з матеріалів судової справи, незаконно вилучені /або попросту кажучи вкрадені / докази, що підтверджують її невинність. За його словами, в п'ятницю о 11:30 Київський апеляційний адміністративний суд розглядатиме апеляційну скаргу адвокатів Тимошенко на постанову Окружного адміністративного суду Києва від 11 листопада 2011 року, яким  було скасовано рішення Шевченківського райсуду Києва від 1 лютого 2005 року. 

Нагадую, що рішенням Шевченківського районного суду від 1 лютого 2005 року були задоволені вимоги Юлії Тимошенко щодо незаконного нарахування на неї податкових зобов'язань. Йшлося про використання коштів на пластикових картках, які вона використовувала на господарські та представницькі витрати.  Суд  встановив,  що витрати повністю були направлені на господарські та представницькі витрати,і ніякої особистої вигоди Тимошенко не отримувала.

...

Через 6 років, у жовтні 2011 року, заступник генпрокурора Ренат Кузьмін звернувся з вимогою  до Окружного адміністративного суду і наказав скасувати рішення Шевченківського суду.

Чому?  …  а тому, що стало "відомо" про те, що висновок фахівців в галузі податкового законодавства, а саме експертизи Київського інституту судових експертиз, в матеріалах справи відсутній - він був незаконно вилучений /або  попросту  кажучи  вкрадений  за  вказівкою  Рената  Кузьміна/ !!!???   … невідомо ким /відомо – суддями Окружного адміністративного суду /!!!???  Адвокат зазначив, що у висновку йдеться, що витрати повністю були направлені на господарські та представницькі витрати і ніякої особистої вигоди отримано було.

В результаті голова Окружного адміністративного суду замість того, щоб провести перевірку зникнення документів  і відкрити  кримынальну справу  про  крадіжку  документів, задовольнив вимоги прокуратури і скасував рішення Шевченківського суду. При цьому, у рішенні суду вказано, що він не бере до уваги цей висновок, оскільки він відсутній у матеріалах справи. 

 «Це нонсенс, це фальсифікація, і я боюся, щоб це не стало прецедентом в інших справах», - сказав Нечипоренко. За його словами, адвокати Тимошенко в п'ятницю заявлять про незаконність таких дій і будуть ставити питання про скасування відповідної постанови. Також адвокати будуть звертатися до апеляційного адміністративного суду з проханням направити матеріали за фактом незаконного вилучення висновки фахівців в Генпрокуратуру з метою порушення кримінальної справи!

Висновок:  генеральна  прокуратура  України  є  бандитською  організацією,  яка  разом  з  суддями  фальсифікує  кримінальні  справи !!!

16

Коментарі

Гість: feniks**

119.12.11, 22:51

Будем отстреливать законы- а шо делать?

    217.01.12, 23:34

      Гість: петро сірак

      318.01.12, 10:16

        418.01.12, 14:12

        обычное дело когда сажают невиновного

          524.01.12, 14:36

          Невинная наша... Пусть еще разберутся, из каких денег она адвокатам платит.