хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Чому Баньдюковіч хоче вбити Юлію Тимошенко ?

У  зека-презіка Януковича є дві основні причини вбити лідера опозиції Юлію Тимошенко.

Перша: 

 це панічний страх і відмова від асоціації з ЄС. Катування та знущання над лідером опозиції Юлією Тимошенко інакше як божевіллям, звірством, назвати не можна. Те, що відбувається на очах у всього світу в катівнях СІЗО, де утримується Юлія Тимошенко - це гестапівський карцер і всі ж розуміють,  що за цією страшною вакханалією чисто  цинічний розрахунок .... вбити !!!... Я не буду давати юридичну оцінку абсолютно безглуздим, провокаційним діям бандитських структур ГПУ і СБУ   -  її  вже  дали  найкращі  юристи  світу  та  й  світова  громадськість  теж, ... - це злочинне  правове  беззаконня,  аналогів  в  світі  якому  немає !???  … не  надання  медичної  допомоги,  катування  увязненої  найсучаснішими технологічними методами, … так звані, виїзні судові засідання в СІЗО, арешт на два місяці,  відкриття нових, на швидку руку сфабрикованих кримінальних справ, не мають нічого спільного з поняттям "закон" ...

 

Є проста відповідь на питання "навіщо" ж Баньдюковічу весь цей"театр абсурду". "По-перше, 
 

- Янукович панічно боїться опозиції ,  …і в першу  чергу  її  лідера Юлії Тимошенко. Лідер  опозиції Юлія Тимошенко на волі - означає його кінець !!!, а значить і кінець бандократії в Україну. Лідер опозиції Юля Тимошенко єдина людина, опозиційний політик в Україні, який здатний йому протистояти і перемогти! Це аксіома. Тому для Баньдюковіча, найпростіший бандитський спосіб,  це: немає людини - немає проблеми ...  Баньдюковіч готовий вбити лідера  опозиції заради задоволення своєї головної мети - повного перетворення України на тоталітарну державу,  країну рабів і жебраків !!! Ось тільки він  не замислюється над тим, що ці "ігрища" можуть сумно закінчитися для нього самого. Адже з такими темпами й до революції  недалеко  … та  й  до  Міжнародного Суду в Гаазі теж. Я вже мовчу про Суд Божий і гнів українського народу. Відплата неминуча! Друга причина:

 Баньдюковч не хоче в Європу. Він готовий з «тельбухами» продати Україна північному сусідові. Він вже домовився з Росією про вступ у євразійський "совок",  поклявшись в "вічній любові" Путіну і Медведєву. Звичайно,  для них такий крок, як відмова України від європейського вибору,  є стратегічно важливим! Адже вони прагнуть повністю контролювати Україна,  як політично так і економічно.  А  тому,  враховуючи  дуже  низький  інтелект  Баньдюковича  заставлять його  здати ГТС, здати нашу промисловість, наші природні ресурси, здати нашу державну незалежність ...  Розуміючи  те,   що  він, як президент, «зобовязаний відповідати певним міжнародним стандартам, правилам дипломатії  Баньдюковіч банально блефує !!!, він став перед всім світом політичним "шулером". ... Він не може відмовитися від асоціації з ЄС публічно  перед  всією  світовою  громадскістю,   тому пішов іншим шляхом.   … Застосував тортури, знущання, чергове правове свавілля щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко, щоб світова, а в першу чергу європейська спільнота, апріорі, не могло надати Україні асоціацію з ЄС  -у зв'язку з відвертими порушеннями прав людини, політичними репресіями та тортурами лідера опозиції,  …. І  ЄС змушена буде відмовити  Україні   у   членстві  в асоціації,  ...  чого  й  добивається  Баньдюкович !


30

Коментарі

19.12.11, 11:40

Та не переживайте ви так за свою Юля,випустять її.Бютівці ще кілька разів здадуть Україну разом з ПР ....

    Гість: петро сірак

    29.12.11, 11:55

      39.12.11, 18:03Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

      не про Юлю конкретно розмова це стосується кожного українця ... бо на місці Юлі завтра можеш опинитися і ТИ !!!

        49.12.11, 18:08Відповідь на 3 від Aмaзонка*

        не про Юлю конкретно розмова це стосується кожного українця ... бо на місці Юлі завтра можеш опинитися і ТИ !!!Ви й досі вірите в легенди про Юлю??? Щойно прочитав один з дописів про неї - http://blog.i.ua/user/2666217/857496/

          59.12.11, 18:12Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

          це стосується кожного українця !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... бо на місці Юлі завтра можу опинитися і Я !!!

            69.12.11, 18:22Відповідь на 5 від Aмaзонка*

            це стосується кожного українця !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... бо на місці Юлі завтра можу опинитися і Я !!!Що спільного між українцями та Юлею???

            На її місці,вірніше поруч з нею,повинні бути вся нинішня влада та ВР.

              79.12.11, 18:25Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

              перепрошую,, але стаття про Баньдюковича ... ось про нього й мова ... і про наше майбутнє

                89.12.11, 18:30Відповідь на 7 від Aмaзонка*

                перепрошую,, але стаття про Баньдюковича ... ось про нього й мова ... і про наше майбутнєЯ ж вище написав,йому місце біля Юлі.

                  Гість: lyo Dnepr

                  99.12.11, 20:17Відповідь на 8 від дТОЛЯізХорола

                  перепрошую,, але стаття про Баньдюковича ... ось про нього й мова ... і про наше майбутнєЯ ж вище написав,йому місце біля Юлі.А тебе?

                    109.12.11, 21:08Відповідь на 5 від Aмaзонка*

                    С кем вы дискутируете? Оно ж живет в покращених умовах и молится на своего вождя чистых арийско-еврейских кровей!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна