хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Українська родина ТЮ та її "Армія Світла"

  • 09.12.11, 16:12
Я Українка і цим пишаюсь.  А чому наші політики з нами нещирі, чому вони стидаються свого походження, своїх пращурів, своєї НАЦІОНАЛЬНОСТІ??? Адже будь лише собою… Бо  мала неправда породжує велику недовіру!!!  Чи не так?  От наприклад, Юлія Володимирівна.

ІІз автобіографії Володимира Грігяна (батька Юлії Тимошенко): «Батько мій, Капітельман Абрам Кельманович, народився в 1914 році….» 

Голова дніпропетровської обласної організації «Батьківщина», тітка екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна (по лінії матері) презентувала дві свої книги про Тимошенко, в Запоріжжі.  Книгу «Юля, Юлечка» присвячено дитячим та юнацьким рокам життя Юлії Тимошенко. У книзі «Юля, Юлія Володимирівна» розповідається про часи, коли Юлія Тимошенко займалася бізнесом.

ТЬОТЯ ТОСЯ...(по мамі) відразу видно ЧІСТО УКРАЇНСЬКЕ ОБЛИЧЧЯ rofl Я не стану зараз переповідати зміст цих книжок. Кому цікаво, їх можна легко скачати в інтернеті. Мені постійно закидають палкі прихильники ТЮ, що я пишу не аргументуючи написане (те, що я постійно розміщую у блогах фотокопії документів, чи посилання на них, це їх також мало переконує). Тоді, а чи не переконає цих ТІЛЬКИЮЛІВІРУЮЧИХ людей, УВАГА!!! Цитата із книжки найближчої родички Юлії Володимирівни – рідної тьоті? У книжці А. Ульяхіної «Юля, Юлия Владимировна» є вкрай цікаві епізоди про співпрацю і взаємодопомогу Юлії Тимошенко та Віктора Пінчука. «Мама на цю ідею відреагувала із здивуванням: —Юлечко, а для чого це потрібно? Невже у тебе мало клопотів у бізнесі? Тебе і так ми бачимо рідко. —   Зате я зможу брати участь у створенні справедливих законів. Може, зможу дещо зробити корисного для своєї держави. Правда, Віктор Пінчук на мою пропозицію спробувати сили на виборах відповів повною відмовою. Він сказав, що не єврейське то діло стояти на площі і прапором махати, а якщо мені не вистачає проблем, то можу випробувати долю сама, але щоб потім не довелося розкаюватися. —   Ну і що ти вирішила? —   Я вирішила, що якраз це наше діло». (*це наше ЄВРЕЙСЬКЕ діло --- вирішила Юля) ТЬОЬЯ ТОСЯ...з КРАВІНУНКОЙ!!!rofl Юлі майже вдалося досягти своєї мети, тим більше, коли активно діюча в  Україні єврейська організація «Натив», приймала (можливо продовжує приймати) активну участь у реалізації  планів Тимошенко. Наприклад, через  «Натив» здійснювалися вуличні акції  Юлії Володимирівни, а також активні заходи  (на кшталт «кольчужного скандала»). Не виключалися у таких процесах антисемітські сигнали. (з Яценюком --- а чи не спланована була акція в Ужгороді? ) За даними російських ЗМІ до організації «Натив» має пряме відношення , Лєв Ліваєв (який був фінансистом антисемітської «Якутской газеты», публікації якої використовувалися у боротьбі за  якутські алмази. http://www.stringer.ru/publication.mhtml?Part=48&PubID=5741). За підтримки цієї ЦІКАВОЇ організації, Тимошенко Ю.В., яка ще й до всього має дар ГІПНОЗУ(http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2007/04/11/4416435/ (УП 11 апреля 2007, 12:02) Перетворилася із Білого Братства у «Армію світла» (як вона сама обізвала БЮТ) http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2006/05/27/4400062/

А що стосується справи ЄЕСУ, то всі матеріали були зібрані ще у 2002 році, про що свідчить стаття в «Українській правді»  датована "П'ятниця, 06 вересня 2002, 21:28"

ЗАВОЛОДШНЯ КОШТАМИ В ОСОБЛИВО ВЕЛИКИХ РОЗМІРАХ, ОТРИМАНИМИ ВІД УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ЗА ПРИРОДНИЙ ГАЗ, ПОСТАВЛЕНИЙ «ЄЕСУ» З РОСІЇ З ВИКОРИСТННЯМ ЗОБОВ'ЯЗАНЬ УРЯДУ УКРАЇНИ ГАРАНТУВАТИ ОПЛАТУ БОРГІВ «ЄЕСУ» ПЕРЕД РОСІЙСЬКИМ «ГАЗПРОМОМ»

20

Коментарі

Гість: R0mmel

19.12.11, 17:26

ой-вей. Ну шо ві такоє говорітє. Всєм ізвєстно, что Вана настаяща українка. Даже чіще, чим Арсеній Петгович

    29.12.11, 17:31

    Ага, в нас взагалі в Дніпропетровському БЮТі одні армяни - аул пана Арутюнова, дніпропетровчане знають хто такий. Так що в нас на місцевих виборах був глобальний вибір - єврейська Партія Регіонів проти армянського БЮТа. А зараз збираються злитися в оргазмі в єдиний блок з "справжнім українцем" Загідінном Хабібулаєвим. А от євреї більше дружать з Куліченком та Царьовим, хоча напевно через те, що ті влада. Був би БЮТ при влады, дружили б зним напевно, вони ж як Мауглі з вовком: "Однієї крові"

      39.12.11, 17:35Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

      ой-вей. Ну шо ві такоє говорітє. Всєм ізвєстно, что Вана настаяща українка. Даже чіще, чим Арсеній Петговичта да, вона така ж українка, як Жириновський рускій

        анонім

        49.12.11, 17:41

        "Зато у нєйо бублік чагста укгаінскій!"
        А як це тьотя проговорилася? Хоча про бажння створювати справедливі закони вона явно збрехала!

          59.12.11, 18:09

          Велика акторка!!!!

            69.12.11, 18:20

            анекдот пригадала - "ну то й що, проте, співаємо ми краще за всіх!"

              79.12.11, 18:26

              Батько мій, Капітельман Абрам Кельманович....
              http://blog.i.ua/community/3062/857226/
              Дякую,дивився вранці.

                89.12.11, 19:07

                Апять дєньгі януковічя атрабативаєш? Налєтай юлєстрадальци!

                  99.12.11, 19:54

                  Хм... а вот Главным Советником у нее - еврей БЛЮМ - наш типа "первый президент":
                  http://ej.forum24.ru/?1-17-0-00000025-000-0-0#000.001

                    Гість: lyo Dnepr

                    109.12.11, 20:15Відповідь на 6 від Люстерко

                    Ну и что это, как не гавно от твоей сестрички?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна