Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Українці приступають до будівництва «Южного потоку»

Заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв заявив, що компанія планує в найкоротші терміни побудувати «Південний потік»,   якими б не були домовленості по газотранспортній системі України,  навіть  і  в  тому випадку,  якщо  ГТС України буде  віддана  безкоштовно «Газпрому».

 

Він підкреслив, що навіть коли  запустити на максимальну  прокачку «Північний потік», «Південний потік» і Nabucco, Європі все одно буде не вистачати близько 15-20 млрд куб. м газу в рік, тому будувати «Південний потік» треба якомога швидше. Ми вже розіслали запрошення всім українським фахівцям,  які брали участь у будівництві «Північного потоку»  і  домовилися про постачання українських труб для будівництва «Південного потоку» - повідомив Олександр Медведєв. 

Заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв заявив, що вартість транспортування газу по газопроводу «Північний потік» набагато нижчеий,  ніж за діючими маршрутами, в тому числі і українському.Тому  транспортування  газу  через  Україну  є  вкрай  невигідним.  Олександр Медведєв також заявив, що компанія ні в якому разі не відмовлятиметься від швидкого будівництва «Південного потоку» в разі досягнення будь-яких домовленостей,  щодо газотранспортної системи України. 

Нагадаю, що 27 грудня, Туреччина та Азербайджан анонсували створення нового газопроводу до Європи. Сторони підписали меморандум про взаєморозуміння з будівництва Трансанатолійского газопроводу.

50

Коментарі

128.12.11, 16:39

знову наші заробітчани привезуть в Україну не маленькі гроші

    228.12.11, 19:52Відповідь на 1 від Пусік*

    Ну і слва Богу! Хто ж ще нам дасть грошей

      328.12.11, 20:17Відповідь на 2 від М_Ірина

      ...росіяни без жартів платять 3000 долларів в місяць, ... чому ...бо українці дуже добре працюють і саме головне НЕ ПЬЮТЬ !!!

        428.12.11, 21:00

        за фотку +100

          Гість: петро сірак

          529.12.11, 08:47

            629.12.11, 11:04Відповідь на 3 від Пусік*

            ...росіяни без жартів платять 3000 долларів в місяць, ... чому ...бо українці дуже добре працюють і саме головне НЕ ПЬЮТЬ !!!
            а українці с покон віків ніколи не пили, ... це москалі примусово навязали нам це зло !!! та й не тільки це - українці ніколи не вживали матершинних слів .... і це нам примусово насадили, ... а чого ми чекали від москалів ??? правильно Шевченко писав - та тільки зла, ... бо вони нас ненавидять !!!

              анонім

              729.12.11, 11:29

              Так нормально, заробити на будівництві того Південого потоку. Нам від своєї труби все одно ніякої користі -- кацапам за безцінь газ перекачуємо. Закрити до дідька її -- від неї одні збитки. І не чекати поки той потік побудують. Хай кацапи чухаються, як в обхід України газ продавати.

                Гість: lyo Dnepr

                829.12.11, 12:53Відповідь на 7 від анонім

                Заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв заявив, що вартість транспортування газу по газопроводу «Північний потік» набагато нижчеий, ніж за діючими маршрутами, в тому числі і українському.Тому транспортування газу через Україну є вкрай невигідним.Мягко скажем, мнение весьма спорное, или откровенная ложь.

                  Гість: Капитош-ка

                  927.01.12, 10:48Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                    104.03.12, 19:21

                    во умора

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна