Янукович і Партія регіонів необхідні Путіну для анексії Укрїни

Період правління Януковича і Партії регіонів став часом не лише всепоглинаючої корупції, жахливого марнотратства і кримінального розгулу. Ці роки Кремль успішно використав для розвалу нашої армії, спецслужб. Московські агенти системно і послідовно руйнували нашу обороноздатність. Вони засіли у СБУ, Міністерстві оборони, розвідці. У той час, коли Янукович розважався розбудовою Межигір’я, полюванням на кабанів, викраданням картин, стародруків, купівлею супердорогих авто, пограбуванням бюджету та сидінням на золотому унітазі, – вороги України руйнували її зсередини.
    Агенти Москви потирали руки від задоволення, спостерігаючи діяльність бандитів при владі і знищення засад української державності. Янукович і Партія регіонів разом з комуністами виявилися тією «п’ятою колоною», яка так була необхідна Путіну для подальшої анексії нашої країни.
    Росія застосувала типову тактику підступного ворога, який вичікує, щоб завдати удару за найменш сприятливих обставин. Плани загарбання України давно лежали на столі у кремлівських царьків. Цілеспрямована диверсійна робота по розвалу України зсередини підказала Путіну, що настав час військової інтервенції.
    Насправді російська влада на чолі з Путіним є такою ж бандитською і прогнилою всередині, як і режим Януковича. Тому-то Янукович, якого підозрюють у масових вбивствах людей, розкраданні бюджету та національній зраді, недаремно отримав притулок у Путіна. Тому Росія у Криму й спирається на відомого у минулому бандита Аксьонова на прізвисько «Гоблін».
    Для того, щоби дати достойну відсіч російським окупантам, держава і суспільство повинні працювати чітко, злагоджено, прозоро та ефективно, задля спільної мети – побудови сильної, самодостатньої та заможної України. Всі внутрішні суперечності, конфлікти, чвари зараз грають на руку інтервентам, і ми не можемо їх допускати.
    Анатолій Вітів

Нова теза від групи «Янукович і Ко» - «здача Криму»

Пропаганда завжди тримається на розкручуванні простих і примітивних кліше, які «підлягають розповсюдженню». Класика жанру від російського ТБ – «екстремізм та радикалізм у Києві на Майдані». Для розкручування потрібна картинка, її цілком забезпечують люди зі зброєю на Майдані, які «вперто не хочуть її здавати» та роздутий міф про «Правий сектор». Цього цілком достатньо, аби тиражувати історії про постійну загрозу російськомовним громадянам від міфічних «бандерівців».
    Нову пропагандистську тезу, яка «підлягає розповсюдженню» від представників команди Віктора Януковича, озвучив екс віце-прем'єр Юрій Бойко: «Плохая у Януковича была власть? Плохая. Но территории не сдавала. А эти уже сдали". 
   
За якихось три тижні оточення Януковича збирається з силами і вже знаходить «аргументи на свою користь». Очевидно, що цю тезу – «здачу» Криму – будуть максимально піднімати на прапор за повернення групи «Янукович і Ко» в українську політику.
    Її будуть піднімати всі ті, хто вже почав виборчу кампанію і замість війни з ворогом, «активні бойові дії» проводить всередині.
Юрій Бойко займався українською енергетикою багато років. Запам'ятався корупційним скандалом з купівлею газової вишки, просуванням інтересів Дмитра Фірташа та РосУкренерго, газових україно-російських схем.
    Бойко, Янукович і Ко, які зараз вирішили переконати всіх, що вони «не здавали території», насправді «не здали території» лише тому, що продавали цілу країну. Продавали за 15мільярдів кредиту, знижки на газ та корупційні газові схеми, гарантії перебування у владі та власної недоторканності після років тотальної корупції та злочинів проти власної країни.
   Території «не здаються» за три тижні, цьому передують значно триваліші і складніші етно-соціальні, політичні та економічні процеси. Але замість того, аби в них розбиратися, значно простіше виголошувати пропагандистські тези...

    Вікторія Сюмар.

Дача Медведчука у Закарпатті

img

Закарпатська громада взяла під свій контроль дачу одіозного прокремлівського політика Віктора Медведчука.

Згідно з інформацією, дачу "Ведмежа діброва" зайняли бійці "Правого сектора", повідомляє zakarpattya.net.ua..

Зараз на території садиби їх 70-80 чоловік. Очевидці називають це приміщення "справжнім закарпатським Межигір'ям". Картинна галерея садиби нагадує музей, тут все - від Золтана Шолтеса до Адальберта Ерделі та Йосипа Бокшая, ескізи та картини.Крім основної споруди тут є ще три: господарський будиночок, зверху - колиба. Є на території своя ферма - з коровами і кіньми. Тут же - власна сироварня. В гаражі - автомобіль "Майбах".

Як стало відомо, з понеділка з 9-ї години, "Ведмежа діброва" Медведчука буде відкрита для громадськості.

Офанареть: жулик Бойко рассказывал про демократию

Я вчера чуть со стула не упал. Вечером в прямом эфире на «5 канале» выступал экс-вице-премьер Ю.Бойко!
    Хотя он и выглядел несколько потрепанно, но все же просто уму не постижимо, почему этот бывший высокопоставленный чиновник не только до сих пор не арестован, но еще и имеет наглость являться на украинские телеканалами — с рассказами о плохом Януковиче и о демократии...
    Ведь Бойко же - откровенный жулик и вор, подельник Фирташа и один из членов ближайшего окружения Януковича в недавнем прошлом!
    Ведь давно уже доказано — с названиями фирм, датами, суммами и номерами платежек — как этот Бойко оформлял покупки через рижских бомжей по двойной цене буровых вышек! Получивших потом название «вышки Бойко»...
    Кроме того, именно Бойко от имени украинского правительства помог Фирташу отсудить у государства через Стокгольмский суд многие десятки миллиардов гривен! И уверен, что на совести этого деятеля еще очень много других преступлений.
    И почему этот олигарх "красовался" на канале другого олигарха  Порошенко? 

Три четверти украинцев - за НАТО

Три четверти украинцев выступают за вступление Украины в НАТО

Сегодня был повторно поставлен аналогичный вопрос. На этот раз соц. исследование показало, что уже 73% респондентов за вступление в НАТО.
     В частности, 58% жителей восточной Украины сказали "да" Североатлантическому альянсу. 91% представителей западных областей выступили за вступление в НАТО. На юге 65% респондентов поддержали эту идею, в центральных областях - 80% опрошенных.

    "Gazeta.ua"

За присоединение к России проголосовало 34% крымчан

Лидеры крымско-татарского народа во время сегодняшней встречи с Юлией Тимошенко предоставили ей альтернативные результаты голосования на референдуме. Об этом в эфире одного из украинских телеканалов рассказала лидер "Батьківщини" Юлия Тимошенко.

"Сегодня встречались с лидерами крымско-татарского народа, которые предоставили реальные данные голосования на так называемом крымском референдуме. По их данным, "за" присоединение проголосовало где-то 34%. Эти результаты знают и те, кто фальсифицировал выборы", - сказала Тимошенко, подчеркнув, что данные в 34% - это, по ее мнению, реальные результаты.

Щоб кримчани і росіяни заздрили

 Політична частина Асоціації з ЄС підписана. Час братися за роботу. Бути європейцем - дуже непросто. Це щоденна наполеглива праця. На роботі, вдома, а передовсім - над собою.

Виготовляти якісну продукцію.   
Маємо навчитися виготовляти якісну продукцію для торгівлі з Європою та іншим світом, за їхніми стандартами якості. У Черкасах маємо десятки прикладів, коли підприємства працюють для європейського споживача. ПАТ «Темп» виготовляє логістичну тару на замовлення концернів «Мерседес» та «Рено». Швейна фабрика працює для французів. Продукція корпорації «Богдан» йде на експорт в Австрію, Польщу, країни Балтії. «Графія-України» постачає товар в Австрію. Користуються попитом у країнах Європи металеві конструкції корпорації «Метал-інвест». З осені нам відкриють кордони. Мусимо використати шанс. Цим покажемо різницю між Європою і Азією. Маємо добитися, щоб кримчани і росіяни позаздрили результатам цієї праці.

Купувати українське.  
Маємо активніше підтримувати свого виробника – купувати українське. Усюди, де можемо, відмовитися від російських товарів. А особливо газу. Берегти енергію і з кожним днем ставати незалежним від Росії. Лише так зможемо зіскочити з російської газової голки.

Контролювати владу.  
Усі емоції, які вирують сьогодні, треба направити в потрібне русло. Перестати ділити портфелі. Натомість здійснювати громадський контроль за використанням бюджетних коштів, ухваленими рішеннями, проведенням тендерів тощо.

Не давати хабарі.  
Дружно, всією Україною, перестати давати хабарі. Будь-які: від дрібних для працівників ДАІ до великих – для депутата та чиновника.

Не можна бути лише глядачем політики

 Знаєте, чому Україна забуксувала? Бо з творців політичного процесу українські громадяни знову перетворились на глядачів.

Предвидение Януковича не сбылось

Жизнь в Украине для небезразличных теперь летит стремительно. Каждый день новые страхи, новые надежды, новые события, новые мысли… С тех самых пор, как начался Майдан, у нас нет покоя. Невиданные подъемы духа, слезы радости, гордо вскинутая голова, останавливающееся от страха дыхание, боли ужаса в животе и дрожь яростного бессилия. «Ничто не сможет остановить идею, время которой настало». Остается лишь надеяться, что время таки настало.

 Назад дороги нет. Только вперед, только «здесь и сейчас». Такое чувство, будто с тех пор прошли годы. Время наполнено до предела, кажется, что оно разорвется на маленькие кусочки, не выдержит нас и лопнет. Кто мог подумать, что все это случится? Каждый настоящий видел правду во сне, но не ожидал, что она вырвется и понесется неудержимым потоком.

 Как смешно теперь смотреть на заявление Януковича из далекого 2010 года о том, что Майданов в Украине больше не будет. Провидец из него хреновый, очень хреновый.  2010… как давно это было, будто в другой жизни. Ничто уже не будет прежним, сон закончился, правда должна стать явью.