хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

А я не хочу бути відпрацьованим матеріалом!

Погожа осіння днина натякала на те, що день розпочався вдало. Яскраво світило сонце, його веселе проміння гралося у жовтому  листі,  роблячи останнє схожим на справжнісіньке золото. «Ось де рай! – подумала я, начитавшисьШевченка. – У природі!» 
7

Коментарі

Гість: БезумныйМир

130.10.11, 00:14

    230.10.11, 00:16Відповідь на 1 від Гість: БезумныйМир

    отож...

      Гість: Дженджуриста

      330.10.11, 00:26

      А тепер уявімо молоде покоління, сучасне молоде покоління, що не має багато татуся і мамусі, але при тім не ідіоти. Знаєте, як живуть вони? А потім сідає який-небудь Табачнік і оповідає, що молоде покоління не хоче йти працювати в школу. А чому? Бо старше покоління сидить там за ту мізерію допоки не винесуть уперед ногами. А треба додати, що педагоги не поспішають з народженням дітей, отже коло замкнулося. Егоїсти, що не народжують собі заміну і не пхають ту заміну, ігнорують обдарованих, але невласних дітей... І так в усіх сферах. В усіх... Тому Ви просто нещасна пенсіонерка, а ще є нещасні 25-річні... А мені в мої 35 доводиться дбати і за 65-річних і за 25-річних, пхати їх замість себе на всі посади... Ось так і живемо. А вся публіка з дипломатами пхається в свої лімузини.

        430.10.11, 00:36Відповідь на 3 від Гість: Дженджуриста

        я не ввжаю на сьогодні себе нещасною пенсіонеркою, адже, крім пенсії, я ще маю голову на плечах і розум, який нашіптує мені, як заробити додатково кошти, щоб вижити. Мене хвилює доля пенсіонерів у нашій країні, УСІХ тих, хто уже не може ще десь підробитися. А ще - доля моїх дітей і ненароджених онуків, як їм жити? Чому найрозумніші виїжджають за кордон, бо своя країна не дає иожливості реалізаціїї без блатів та кумовства.
        Щодо саме вчительської молоді - я звільнила своє місце у 47 років - нехай працюють молоді. Бачили б ви тих молодих учителів: голови опущені, загружені роботою та змучені перевірками. А шкільне начальство:"Давай, давай, давай! Ми перші! Здавайте гроші! Збирайте гроші! ...." Гнила сама система. Але це вже інша історія, країно...

          Гість: Дженджуриста

          530.10.11, 00:41Відповідь на 4 від sonce-33

          От-от, усі ми на підробітках. Потрібно мати мінімум дві роботи, щоби хоч нормально утримувати сім*ю. А щоби родину, то більше, а щоби мати власну справу, то мало 7 мільйонів гривень... І т.д. Я викладач вищої школи, а постійно слухаю оповідки про освітян, хоча там 10 років, як не працюю. Не дали... А я уже і не шкодую. Хочу збираюся найняти адвоката і покарати ту публіку. Хоч трохи покарати. Що сумнівно...

            630.10.11, 00:50Відповідь на 5 від Гість: Дженджуриста

            Моя донька свого часу, навчаючись на 5 курсі ун-ту, отримала 1 місце по Україні в конкурсі студентських наукових робіт. Таких дітей у нормальній країні підмічають. Їй навіть не запропонували роботи у вузі, а взяли дівчинку по блату. Перед усіма студентами ректор обіцяв велику премію - з їли ту премію... не отримала. Вона змушена зараз працювати в іншій країні не за спеціальністю, і це прикро. Бо своїй країні розумні не потрібні, краще ж країна дурнів. Чим дурніші люди, тим краще ними маніпулювати. А ми виживаємо - живучі, гади!)))

              Гість: Дженджуриста

              730.10.11, 00:52Відповідь на 6 від sonce-33

                830.10.11, 01:04

                справдi вiдпрацьованним матерiалом стане наступне поколiння - в нас навiть пенсiї не буде

                  Гість: Ledi-O

                  930.10.11, 01:08

                  Ничего, теперь пенсионный возраст увеличат понемногу и будем работать до гробовой доски. Еще и благодарить будем правительство наше, что можно работать так долго, чтоб хоть как-то выжить. А отдыхать на том свете будем. Нам отдыхать не положено, только батрачить на панов.

                    1030.10.11, 01:15

                    http://anubis.sokrytoe.com/079/740-novyy-mirovoy-poryadok-plany-raskrytye-insayderom-v-1969-godu-5-chast.html
                    Тут є що почитать.аби "кришу" не зірвало

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна