Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Так хто ж вбив Гонгадзе ???

Суд скасував порушення справи проти злодія  Кучми,  який обікрав  народ  України на  5  млрд.  долларів. 

14 грудня  Печерний   суд  славного міста Києва,  який обслуговує  бандюків-олігархів,  скасував постанову бандитської Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно другого презіка-злодія  ... і   вбивці  Леоніда Кучми,  за звинуваченням у причетності до вбивства чесного журналіста Георгія Гонгадзе. 

 

Питання:  …, а чому не залучили слідчі  до  цієї  справи спікера ВР Украини  Литвина?? ... Адже він  має пряме відношення до цієї справи ???  

Це незаконне.  куплене  рішення оголосила суддя Печерного райсуду хабарниця  Галина Супрун після розгляду скарги  і  тиску  на  суддю  злодія-олігарха Кучми з приводу законності порушення справи проти нього  як  головного бандита Україні в 1997 - 2004 рр. 

Кримінальну справу,  щодо вбивці Кучми порушено 21 березня 2011 року. Він звинувачувався  і  справедливо в беспредельному користуванні  своїми службовими повноваженнями  і особистому замовленні  вбивства журналіста Георгія   спеціально  створеним  ним  спецпідрозділом  на  чолі  з  Пукачем (по  крайній  мірі  це  ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.). 

 

Плівки Героя України  майора управління Держохорони Миколи Мельниченка визнані речовим доказом у даній  справі !!! 

Кучмі   таки  було  пред'явлено звинувачення  /для  відводу  очей/, взята підписка про невиїзд і проведена   ніби то очна ставка з екс-начальником департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексієм Пукачем  /чистильщиком/  ...  і Миколою Мельниченком  !!!

 

Журналіст Георгій Гонгадзе свідомо,  за наказом Кучми був  викрадений в Києві 16 вересня 2000 року і вивезений  в "невідомому"  напрямку  /за словами  очевидців  його деякий  час  тримали в  гестапівських  застінках СБУ,   де  піддавали неймовірно  жорстоким тортурам/.   

У листопаді того ж року у лісі Київської області був виявлений обезголовлений труп, який   за висновками «експертів» міг належати журналістові.

Питання: яким треба бути  садистом, щоб  живій людині відрізати голову  ??? ...  Але ж саме такий наказ віддав своїм подопічним Кучма  !!!

 

І тільки в 2009 році ???   ….  в Київській області знайдено останки черепа, які за заявою бандитської Генпрокуратури, належать Гонгадзе. 

Зауважу,  що  тіло і досі не віддано землі, оскільки мати  журналіста, Леся Гонгадзе, серцем  чує  що знайдені останки  не належать її синові !!!??? …  Гнати всіх  таких   ЕКСПЕРТІВ треба  драною  мітлою !!!   Як, за стільки років вони не змогли на 100% визначити,   що це Гонгадзе  ??? ... Нормальній експерт робить   це  за один день !!!

 

У листопаді 2000 року лідер Соцпартії Олександр Мороз оприлюднив у парламенті аудіозаписи, які, за його словами, підтверджують причетність тодішнього президента-диктатора  Леоніда Кучми до зникнення Гонгадзе і участь в цій справі Литвина, який порадив Кучмі прибрати Гонгадзе. Ці записи істинні /це підтверджує ЦРУ / і  на 100% аутентичні  і  їх  зробив  дійсно Мельниченко. 

 Але, 21 жовтня 2011 бандитський Конституційний суд України оприлюднив незаконне,   куплене рішення, згідно з яким, обвинувачення у вчиненні злочину Кучмою і Литвином не може грунтуватися на даних, отриманих без дотримання Конституції або з порушенням законів !!!??? 

Ось Вам і демократія по-українськи!

40

Коментарі

118.12.11, 20:17

Гарні й розумні гинуть перші

    анонім

    219.12.11, 15:01

    это вопрос риторический. и самый первый вопрос был у меня кто это? и что только этого журналиста убили?

      327.12.11, 22:23Відповідь на 2 від анонім

      запитання далеко не риторичне, а кримінальне, на то й ми громадскість, щоб спуску їм не давати ... і я не дам !!! ... вже розповсюджую ВСІМ !!!

      За кожного чесного журналіста треба горою стояти - тобто, всією Україною. Це стосується і чесних політиків !!!

        427.12.11, 22:43

        Дивна річ -- не завершивши цієї справи нинішні судді беруться за другі, які їм до вподоби.....

        Та чи ПРАВОсуддя це?

          528.12.11, 10:14

          час від часу бандитскій владі треба нагадувати про їх злочини перед людством і заставляти їх приймати рішення в правовому руслі та що там говорити. у теперішньої влади руки по лікті в крові .... десятки депутатів ВР вбивці ... і вони зараз в ВР ... ???!!!

            628.12.11, 11:17

            думаю будет раскрыто, но не при этой власти

              Гість: svpaint

              728.12.11, 12:22

              Це означає тільки одне – увесь цей час, включно з начебто "помаранчовою" командою, при владі ті самі люди.

                828.12.11, 17:54Відповідь на 5 від Cяночка*

                всі вони злочинці, якщо не вбивця - то злодій, якщо не злодій - то хабарник, ... включно з суддями, депутатами усіх рівнів і міліцією всіх на шибеницю - без винятку !!!

                  Гість: iren68

                  94.01.12, 15:40

                  Любая власть однорука.Вырвавшись на несколько лет к кормушке надо обеспечить себя и близких до конца жизни-вот задача любого у власти.А разве мы все поступили бы по другому,положа руку на сердце?Сейчас уже нет фанатов патриотов Родины,да и понятие"Родина"-не существует.

                    1031.01.12, 15:50

                    до того часу, поки в Україні не буде української влади, ця справа розслідувана до кінця не буде

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна