хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Корупція в Україні непереможна!

Після скорочення співробітників Державтоінспекції, внутрішньовідомчі побори зросли вдвічі. Про це, на правах анонімності, розповів мені співробітник управління ДАІ Василь Петренко. 

З жовтня всім інспекторам дорожньо-патрульної служби начальство поставило новий "план". Тепер кожен екіпаж у кінці зміни зобов'язаний здати своїм командирам 450 гривень,  -  раніше ми здавали по 250 гривень! За нічну зміну" ставки "збільшуються до 650 гривень, так як вночі більше шансів підловити п'яного за кермом, та і з повій ми теж беремо побори.

Хабар за водіння у п'яному вигляді обходиться водіям в 500 доларів. За ці гроші на водія я не тільки не складаю протокол, але ще й відводжу його додому! ", - заявив він. Деякі мажори, вихваляючись перед дівчатками, свідомо на наших очах порушують правила і тут же розплачуються, регочучи в обличчя! А зробити ми нічого не можемо – бо звільнять з роботи! 

Крім цього, за словами даішника, в кінці кожного місяця кожен інспектор зобов'язаний здати своєму начальникові ще 50 доларів для вищого начальства. Адже начальство хоче отримувати свою «чорну» зарплату в таких же розмірах, як і до скорочення в ДАІ. І змушує нас - звичайних інспекторів ДПС – вимагати "підвищених" хабарів від водіїв. А це призводить до скандалів. У той же час начальство нічим не ризикує. Нам прямим текстом сказали, мовляв, якщо потрапите під час отримання хабара, то вони тут ні при чому. А мене як хабарника тут же звільнять і відкриють кримінальну справу, якщо я не дам на лапу 2000 доларів", - додав він .

 

У ДАІ існує і план здачі протоколів на порушників ПДР. "По ньому зараз послаблення: ... якщо раніше, до скорочень, з нас вимагали по 6 протоколів за зміну, то зараз «обязаловки» немає, … але якщо я не принесу 2-3 протоколи, то начальство дивиться на мене з ухмилкою і робить перше, потім друге попередження, ... а потім звільнення !!!", - сказав інспектор ДАІ Петренко. 

Він зазначив, що до скорочення штату ДАІ на вулицях міста щодоби чергувало по 18-20 екіпажів. Зараз - 9-10 машин. За його словами, всі рядові інспектори ДПС кожне чергування ще й заправляють службові автомобілі за свій рахунок. Про які переслідуваннях злісних порушників взагалі може йти мова. Їх практично ніколи ми не переслідуємо. Нам поставлено конкретне завдання - зібрати гроші. 

Начальство каже нам - вам видали посвідчення та смугасту палицю, йдіть і заробляйте! Адже на зарплату сержанта в 1200 грн прожити не можливо! Тому й змушений обдирати водіїв, не залежно від того порушив він правила чи ні ", - додав сержант ДАІ В. Петренко. 

Коли я по телефону поцікавився у начальника міського ДАІ Валерія Дороніна, чому існує план на хабарі, він відповів: "Ці розповіді про "якийсь план"  і  побори  з інспекторів ДАІ – суцільна брехня. …  А хто Вам це сказав ...??? 

Воістину сказано: Корупція  В УКРАЇНІ  непереможна!!!

38

Коментарі

110.11.11, 16:29

класно пристроїлися махнув паличкою - сотня ! ще раз махнув - вже дві ! ... і вони ще стогнуть ...

    210.11.11, 16:58Відповідь на 1 від Пусік*

    класно пристроїлися махнув паличкою - сотня ! ще раз махнув - вже дві ! ... і вони ще стогнуть ...А кажуть,що чарівні палички тільки в казках бувають!? БРЕХНЯ!!! Он які мордовороти паличками настругали!

      310.11.11, 19:18Відповідь на 2 від Alter ego*

        410.11.11, 22:25

        та корупція в нас тотальна, адже дають всі - від рядового інспектора ... аж до міністра внутрішніх справ, я вже не говорю про хабарників депутатів, хабарників суддів, хабарників прокурорів ... - ці обдирають взагалі по чорному

          Гість: Премьер_Я

          511.11.11, 16:59

          а я то думаю звідки на моїх рахунках ні з того ні з сього мілліони беруться

            611.11.11, 22:25

            Что то не вяжется http://blog.i.ua/community/1186/518469/

              Гість: lyo Dnepr

              711.11.11, 22:52

              Нынешняя власть пришла не бороться с коррупцией, а подмять ее под себя.

                Гість: IGotired

                811.11.11, 22:57

                Доберёмся и до вас, погодь, будет всё, как надо, а ни-как хочется, кому-то !!!

                  911.11.11, 22:58

                  ТВАРИ...
                  Именно для защиты от них - прикупил ВИДЕОРЕГИСТРАТОР = оччченнно помогает при необоснованных обвинениях!
                  *** Даже если он случайно НЕ включен!

                    1011.11.11, 23:10

                    ...в Україні мафія : зрощення державних структур з криміналітетом!Тому так і є!Коли нема авто- зникає маса проблем і появляється маса грошей,які кладе народ в кишеню ДАЙцям... В Україні всі хочуть махати палками а не дуже працювати.Це країна вічно зелених помідорів...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна