хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Викладачі стверджують, що Королевська у них ніколи не вчилася!

Міністр праці та соціальної політики Наталія Королевська нахабно нам бреше, що заочно закінчила Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля у 1997 році.

В Вищій школі бізнесу в Алчевську немає документів,  які підтвердили б перехід  студентки Наталії Королевської в інший навчальний заклад.



Викладачі Східноукраїнського університету не пам'ятають студентки Наталії Королевської. І в один голос стверджують, що такої студентки у них ніколи не було!

Влада продовжує феєрично брехати з приводу «університетів» Королевської.  Цікаво те, що у Вищій школі  бізнесу (ВШБ) в Алчевську теж ніякої інформації про «переходи» Королівської немає!



При перевірці по телефону, більше 20 викладачів Східноукраїнського університету відповіли, що ніяка Н.Королевська у них ніколи не вчилася.

Тобто, влада вигороджує вже не просто брехунку  Н.Колевську, але і Кабмін, і адміністрацію президента, які свідомо допустили цей посадовий злочин.

А хтось же має відповідати за цю фальсифікацію по закону! Чому не реагує ГПУ !!!

П.С 1.: «Королівська сама вибрала такий шлях. Вона пішла своєю дорогою, Тимошенко ніде цього не коментувала. Адже вона вважає, що і не повинна цього робити тому, що Наталія Королевська так і не доросла до того рівня, щоб такий лідер, як Юлія Володимирівна коментувала її вчинки. Найголовніший коментар вчинку Королівської  був даний на виборах - їй не повірили », - сказала Денисова.

П.С.2: Захоплення. Як справжня Б, любить кататися на конях, тому і  власниця стайні.


24

Коментарі

Гість: kavaler

125.01.13, 15:20

Вынужден добавить - ее фамилия даже не КОРОлЕВСКАЯ, а немного иначе...

    225.01.13, 15:28Відповідь на 1 від Гість: kavaler

    так добав чого ти ???

      анонім

      325.01.13, 15:30

      А може вона під іншим прізвищем вчилася?

        Гість: kavaler

        425.01.13, 15:32Відповідь на 2 від Степанов Я

        так добав чого ти ???Узнал буквально три часа тому назад, пока сам рою...если найду - поделюсь.

          525.01.13, 15:46Відповідь на 4 від Гість: kavaler

          ти маєш на увазі прізвище Янукович ??? те що вона така ж дибілка, то це факт, але те, що вона його внебрачна дитина, то остаточно це ще в інеті не доведено - рий !!!

            анонім

            625.01.13, 15:47

            Чи не забагато уваги приділяється жидоматкам?

              725.01.13, 16:01Відповідь на 6 від анонім

              будемо трубіти на весь світ до того часу, поки її не звільнять з цієї посади. Без вищої освіти і займати посаду міністра, - це вже занадто !!! Та й хтось же за це має відповісти по закону !!!

                825.01.13, 21:34Відповідь на 7 від Степанов Я


                Ну? Королевская что, вообще всю Украину за психически больных считает? Для чего она опубликовала копию диплома, выданного в 2013 году на основе справки из милиции?? Что, непонятно, что нынешний ректор Восточноукраинского университета господин Голубенко в последний раз был назначен 27 февраля 2006 года, и менее чем за месяц у него заканчивается контракт? И он выдаст ей любой диплом, какой прикажут с Межигорья — даже о том, что она работала там завкафедрой донецкой космонавтики.

                  925.01.13, 21:36Відповідь на 6 від анонім

                  Пусть Наталья Юрьевна опубликует копию того диплома, который ей выдали в 1997 году и который она так вовремя “потеряла !!!

                  Но она этого не сделает, потому что прекрасно знает, что он ей никогда не был выдан !!! Знаю об этом и я, и если этот цирк продолжится — узнают все другие через создание временной следственной комиссии в Раде

                    1025.01.13, 21:47

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна