Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Як бандитська влада краде наші багатства!

Угода з шахтою ім. Засядька, а саме з її нинішнім власником Юхимом Звягільским, пройшла на взаємовигідній основі. За те, що «реальний» власник шахти Юхим Звягільський передав газоносні площі синові презіка-зека Олександру Януковичу, йому дозволили провести приватизацію шахти.

«Розумієш, у Ефима є мрія: він, поки живий і при владі - хоче приватизувати собі шахту Засядька. Ефим мені і каже: "Я був у Царя. Він не проти цього, ну щоб я шахту приватизував. Але Цар сказав: «Тоді ти повинен оформити на себе всі газові родовища Україна і половину з них віддаси моєму синочкові Олександру. Ось тоді і віддамо тобі шахту »

І 19 листопада 2010 року Фонд держмайна України наказом № 171 таємно приймає рішення про приватизацію шахти ім. Засядька і передає  її у власність Ефиму Звягільському, уявіть собі зовсім безкоштовно.

22 грудня 2010 Кабінет міністрів без аукціону таємно передав шахті  ім. Засядька для розробки усі дев'ять нафтогазових площ України.  У 2011 році шахта внесла в статутний фонд ТОВ Міжрегіональна газова компанія  аж  2500 грн., … а це  дозволило передати цій структурі чотири з дев'яти ліцензій (Сербська, Золотаревська, Сиротинська і Ніжнеортіщевская площі (Луганська та Харківська області). Прогнозні запаси 3 млрд. кубометрів газу.

Половина всіх ліцензій на видобуток газу в Україну, які отримала шахта ім. Засядька, тобто Е.Звягільський, дійсно відразу ж були передані фірмі Олександра Януковича - сина-злодія презіка-зека України. Тобто чотири з дев'яти газових площ, шахта ім. Засядька віддала в користування відомій донецької компанії.

Засновником цієї Міжрегіональної газової компанії стає ТОВ Газінвест-Груп, воно в свою чергу має засновника ТОВ СЛ-Груп. Основним власником ТОВ СЛ-Груп стає  підручний баньдюковича Едуард Слинько. І цей же Слинько - генеральний директор корпорації Менеджмент Ассетс Корпорейшн (МАКО),  власником якої і є Олександр Янукович,  який тепер є і власником усіх газових родовищ України,  бо …  крім чотирьох газоносних площ від шахти ім. Засядька структури Януковича отримали ще одну. У травні 2012 року Міжрегіональна газова компанія вже самостійно отримала від Луганської облради Бараніковскую площа під розвідку і промисловий видобуток газу.

А незабаром, фірмі, пов'язаній з Олександром Януковичем передадуть ще п'ять ліцензій !!!???

П.С. Між іншим, раніше Олександр Янукович і Едуард Слинько створили спільно ТОВ Донснабтара, де в засновниках була також Валентина Арбузова - мати глави НБУ Сергія Арбузова. 

46

Коментарі

115.08.12, 19:17

то тепер вже презік-зек-цар Баньдюковіч вже крадуть не десятками міліардів, а трильйонами ... а нарід бідує ??? Геть узурпатора !!!

    215.08.12, 22:15

    ще півроку і вкрадуть УСЕ !!!

      Гість: lyo Dnepr

      315.08.12, 22:37

      Кароче, всех их нужно с конфискацией садить на пожизненное содержание в клетке

        416.08.12, 10:29Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Неправильно !!! Бо це паталогічне !!! Гітлерр правильно робив, що будував крематорії - ВОНИ мають бути изнищені ФІЗИЧНО !!! Обовязково !!! І ми це зробимо !!!

          анонім

          516.08.12, 10:32

          Цю б інформацію до донецьких шахтарів донести, щоб вони бачили як їх сонцедайний президент-Цар продає їх як холопів місцевому князьку-олігарху...

            616.08.12, 18:14Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

            І на видному місці, щоб іншим був урок!!!!

              717.08.12, 09:13

              Капець!

                818.08.12, 19:54

                дурдом, як крадуть

                  918.08.12, 20:16

                  а кого предлагаете ??

                    1018.08.12, 20:18

                    шо рыжие воровали.. шо эти ворують... кто лучше будет ?? и кроме презика надо не забывать и о ДУМЕ!!!1 бля сколько сволочей кормим....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна