Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

В Україні суди куплені бандитами !

Захисники лідера опозиції Україні Юлії Тимошенко, в знак протесту проти брехні і фальсифікацій, не братимуть участі в подальшому розгляді апеляційної скарги на вирок печерного суду !  Про це сьогодні офіційно заявив керівник групи захисту лідера опозиції Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

 

«Я тільки що озвучив заяву Юлії Тимошенко, яка прийняла рішення припинити участь у цьому фарсі. Це рішення стосується не тільки Юлії Володимирівни, це рішення прийнято нею щодо всіх учасників з нашого боку », - цитує Юлію Тимошенко Сергій Власенко.

 

«Є апеляційна скарга. Захист до сьогоднішнього дня робив  все, щоб цей процес був чесним. Ми вимагали допитати тих свідків, яких свідомо  не допитували у першій інстанції , фальсифікуючи судовий процес,  Ми вимагали долучення вкрадених суддями  матеріалів до справи, в тому числі газових контрактів та експертиз,  ми вимагали провести справжні аудиторські експертизи. Наші рекомендації і прохання суд  категорично, за наказом Януковича відмовився розглядати ???!!!  І останньою краплею перед виходом з цього  фарсу-процесу стало вчорашнє ганебне рішення, яке практично руйнує чесні  принципи кримінального права і показує,  що справедливого судочинства в Україні немає !!!», - наголосив Власенко.

 

Нагадаю, під час судового засідання Сергій Власенко зачитав заяву лідера опозиції Юлії Тимошенко, в якому вона відмовляється від подальшої участі в судових засіданнях вважаючи їх фарсом. «Спостерігаючи з СІЗО за цим спектаклем, в який перетворився розгляд скарги, я хочу відмовитися від участі в будь-якому апеляційному розгляді і відмовитися від її касації  в  цих  лжесудах і в подальшому !!!», - процитував Власенко заяву своєї підзахисної.

 

У той же час !!!, … колегія куплених лжесуддів  брехливого  апеляційного суду Києва, незважаючи на відсутність захисту, щоб  Ви  думали,  … /правильно/ ... продовжить розгляд скарги ???!!!
32

Коментарі

122.12.11, 13:20

а що вже казати за простого громадянина України кожен з нас НЕ МАЄ НІЯКИХ ПРАВ - МИ РАБИ !!!

    Гість: петро сірак

    222.12.11, 13:22

      322.12.11, 13:47

        422.12.11, 14:42

        почему вы так защищаете Юлю она такая же не лучше там хороших людей нет потому что ими выстилают дорогу к власти ,я знаю что говорю, а вы тут из не святую делаете да если бы она пришла бы к власти она тоже бы судила Януковича ни первая ни второй не заслуживают народной(вашей защиты)так как уже 70 лет луди приходят к власти в нашей коммерческих интересах,а не для того чтобы "служить народу",поэтому и борьба за власть такая грязная!!!

          522.12.11, 16:42Відповідь на 4 від НЕВЕРОЯТНЫЙ J

          дурак ты - подумай хорошенько, почему Ющ не сидит, почему ТягниВЖопу не посадили, почему Сеня митинги устраивает на площадях, ... - вот о них ты и говориш, ... а Тимошенко не ДАВАЛА ИМ обворовывать украинский народ /и тебя тоже/ на 40 млрд долларов каждый год, как они обворовывают сейчас и эти денежки прячут в офшорах

            Гість: lyo Dnepr

            622.12.11, 16:45Відповідь на 4 від НЕВЕРОЯТНЫЙ J

            Ты всегда ешь котлеты с мухами?

              Гість: Status Quo

              722.12.11, 16:53Відповідь на 4 від НЕВЕРОЯТНЫЙ J

              почему вы так защищаете Юлю она такая же не лучше там хороших людей нет потому что ими выстилают дорогу к власти ,я знаю что говорю,.. Другими словами - "Если Вас ударили в правую щеку - то подставьте сразу левую"? Пусть и дальше выстилают??? Если с ней такое творят, то что сделают с нами?

                822.12.11, 18:24

                а почему вы думаете что она не ворует или воровала ????

                  Гість: Odin SovSem

                  923.12.11, 08:46Відповідь на 8 від НЕВЕРОЯТНЫЙ J

                  а почему вы думаете что она не ворует или воровала ????а почему вы думаете что она ворует, или воровала????
                  и.. Зачем вам Так думать, сколько это стоит?

                    Гість: SСHUTZE

                    1023.12.11, 19:27Відповідь на 5 від Степанов Я

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна