Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Януковіч отримав антипремію «Золотий будяк»

9 грудня 2011, 18:46 Україна,  Янукович Віктор Федорович, Президент України, нагороджений за систематичні порушення прав людини  та за систематичне використання своїх повноважень для обмеження прав і свобод, за байдужість до масових порушень прав людини  в Україні  антипремією «Золотий будяк 2011 року».

 

roflroflrofl rofl rofl rofl rofl rofl roflrofl rofl rofl rofl rofl

 Про це офіційно заявила представник центру інформації з прав людини Тетяна Печончик.

 

У прес-релізі Гельсінської групи зазначається, що, "президент особисто контролює правоохоронні органи та прокуратуру  і  використовуючи  телефоне  право  віддає  неправомірні накази,  а також здійснює  вплив на суддів за допомогою Вищої ради юстиції,  заставляючи їх виконувати злочинні  накази, …

 

Правозахисники також ставлять у провину президенту порушення ним "сумнівних кримінальних справ проти опозиційних політиків, слухання яких відбувалося   і  далі  відбувається з  численними порушеннями права на справедливий суд, ... а також численні незаконні справи проти громадських активістів,  та громадських організацій  і  опозиційних політичних партій".

 

Представник Української Гельсінської групи Марина Говорухіна зазначила, що диплом В.Януковичу направлять кур'єрською поштою, разом із самим Будяком у спеціальній коробці. 

 За її словами,  диплом президенту Януковичу буде спрямований   і  вручений  кур'єром-членом Гельсінської спілки.

 

 «Можу сказати, що протягом 2011 року не було жодної позитивної дії президента, спрямованої  на дотримання прав людини в Україні,  як гаранта Конституції України, навпаки,  в Україні грубо зневажалися і зневажаються свобода слова, права людини, демократичні цінності  і  саме  з  вини  Президента України», - підкреслила Т. Печончик. 

 Нагадаю, антипремія організована Гельсінською спілкою з прав людини. 

 Вона вручається за найбільш серйозні порушення прав людини. 

Мета антипремії - привернути увагу світової громадськості до брутальних порушень прав людини, що відбулися в державі протягом року. 

  Крім Януковича,  нагороджені   антипремією  також   і прем'єр-міністр Азаров, віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко і міністр фінансів Федір Ярошенко.

draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka draznilka

41

Коментарі

111.12.11, 14:06


Звісно Янеку
Блог

    анонім

    213.12.11, 20:06

    А все ж таки золотий...

      314.12.11, 21:28

      ...Сколько официоза "янукович віктор федорович, президент України" фигасе? Можно просто "гарант" - потому что проффесор)) Его не награждать нужно...а приговаривать, и при том тем еще Верховным судом, без права так сказать...переписки!

        415.12.11, 16:24Відповідь на 3 від ничетакой ))

        не порушуючи світові традиції нагородження ...

          515.12.11, 21:37

          Треба переіменувати в премію "Будяк в дупу"!

            Гість: петро сірак

            616.12.11, 08:27

              727.12.11, 11:48Відповідь на 5 від Romantik14

              гарнюсінька пропозиція я собі навіть уявила

                81.01.12, 21:06Відповідь на 2 від анонім

                А це щоб йому було звичніше - у нього ж все золоте, навіть унітаз. От і будяк такий хай буде, від того менш колючішим не стане...

                  911.01.12, 18:50

                    1011.01.12, 22:50

                    Будяк не винен!!! Хай він колючий, але рослина не винна!!! Хай ті номінанти стають у коло і жбурляють друг у друга яйцями з фарбою.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна