хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Бандитська влада замітає сліди!

Українська бандитська влада за народні гроші викупила весь тираж книги Віктора Януковича "Opportunity Ukraine" і таємно переправила його в Україну та заховала ... ???!!! 

Про це у своєму блозі повідомляє нам професор Радгерського університету з політології (США) Олександр Мотиль. 

За його словами, він задався метою купити шедевр Януковича і спеціально прилетів до України ... «я "облазив"  усі книжкові полиці Львова та Києва, але безрезультатно» ...??? ... Після цього я вирішив пошукати книгу у Відні, де вона і була надрукована видавництвом Mandelbaum Verlag, однак і там її не виявив! У результаті Мотиль відправився в саме видавництво, яке, як виявилося, розміщено в підвалі !!!???

 

«Я зайшов туди і побачив між книжкових полиць і стелажів двох працюючих чоловіків. Вони мене запитали, що я хочу, ...  я відповів, що шукаю книгу Януковича «Opportunity Ukraine», яку не зміг знайти в жодному книжковому магазині Україні, Австрії та США, ... ». ... У відповідь на це один з чоловіків розсміявся і сказав йому, що весь тираж був викуплений представниками українського консульства і відправлений в Україну ... Але він все таки продав Олександру Мотилю одну з відкладених для себе книг ... - за 20 євро. 

У вересні «Українська правда» опублікувала дві статті, що викривають багаторазове використання в книзі Януковича вкрадених в інших авторів частин текстів, ... до того ж ці тексти раніше друкувалися у різних виданнях авторами. Факт плагіату текстів також повністю підтвердив головний редактор журналу «Корреспондент» Віталій Сич. Про президентський плагіат написав цілий ряд впливових західних видань! 

P.S.: Українська бандитська влада рекламувала півроку, що шедевр Януковича буде розісланий в усі іноземні освітні установи, в яких є програми слов'янських досліджень. ... І де ж ця плагіатна книга тепер, ... та й хто відповідатиме за матеріальні втрати,  адже надрукована вона за народні гроші !!!???
33

Коментарі

114.11.11, 20:51

... а як Ви думаєте, шановні, ... повинен ... президент !!! ... відповідати за плагіат ???

    214.11.11, 21:06Відповідь на 1 від Julia_21*

    ... а як Ви думаєте, шановні, ... повинен ... президент !!! ... відповідати за плагіат ???Да он и слова такого не знает
    Максимум на что он способен, так это - "Одна палка , два струна - я хАзяин весь страна" Одним словом - АБЫРВАЛГ (с)

      анонім

      314.11.11, 21:08Відповідь на 1 від Julia_21*

      Якже з цим не погодитись! Однак це питання риторичне, адже за нашими можновладцями тягнеться значно тяжчий тягар ніж звичайний плагіат і в нашій державі взято за правило, що за правопорушення відповідають обездолені люди які рятують свою родину та іноді вимушені вкрасти курицю ніж люди які роздеребанюють цілими вагонами!
      Така правда нашого життя якою б гіркою вона не була !
      Будемо сподіватись що колись прийде правило "Один закон для всіх" - якого будуть дотримуватись всі учасники правово та демократично держави

        414.11.11, 21:16Відповідь на 3 від анонім

        так тоді постає питання для чого вони постійно пхаються до мікрохвона, ... бють себе кулаком в груди і клянуться перед усім світом що вони найправедніші і найчесніші з усіх землян ... сказали б правду ... ТАК МИ ЗЛОДІЇ, ... ТАК МИ БАНДИТИ !!!

          анонім

          514.11.11, 21:52Відповідь на 4 від Julia_21*

          ми брехуни та злодії - злодії та брехуни не ми
          В країні повній нечисті та тьми
          Лиш депутати слуги рідної країни
          Де можна будувати 3-йох поверхові віли
          Бо громадяни їх вже не піднімуть вила
          Де найсмачніша у народу страва - це лапша

            614.11.11, 21:56Відповідь на 5 від анонім

            експромт ???

              анонім

              714.11.11, 22:02Відповідь на 6 від Julia_21*

                815.11.11, 03:21

                А що Вас дивує? Все чесно і прозоро!
                Людину яка повірила шахраю в народі називають "Лохом".
                "Рубить лохов - святое дело" - шахрайський закон.

                  915.11.11, 07:38Відповідь на 1 від Julia_21*

                  Кожна людина має право на помилку, але не людина за якою сотні людей передивлюяться всі тексти... Ця людина виходить до людей говорячи якусь несенітницю , інколи виникає почуття, що це і є його програмою бути посміховиськом для всього світу. Якщо ти не посміховисько то як про тебе будуть всі говорити? Ким ти ввійдеш в історію? Інше питання чому люди такі терплячі ... ? В інших державах за маленьку помилку в слові тебе населення готове розірвати , а наше тільки і має, спочатку вибрати, а потім висміювати дурнів.

                    1015.11.11, 07:53

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна