Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Я ніколи, нікому, тебе не віддам

Я ніколи, нікому тебе не віддам, це я знаю точно. Мила моя дівчинка, з того першого дня, як зустрів я тебе, мені стало тепліше. Ця теплота, теплота твоєї душі, зайняла мене всього, цілком, безповоротно. Щодня я думаю про тебе, щодня я живу тобою, щодня я з тобою. Така як ти, буває у житті тільки раз. Колись, зустрівши тебе, залишились разом на завжди. Що може бути кращого, ніж бачити і любити тебе. Дякую тобі моя мила, за те, що ти є. За те щастя і радість, що даєш мені. Ти найчарівніша із чарівних. Світ очей моїх, «не от мира сего». Добра, ніжна, розумна, красива, вихована і чарівна. Твою доброту відчувають добрі люди і звірі. Я пишаюся тим, що ти є у моєму житті. Я ніколи, нікому, тебе не віддам. Ти благородна людина, з тонкою ранимою психікою. Ми розуміємо один одного і в цьому величезна твоя заслуга. Ти чемна, світла і прозора. Ти весняна квітка, ти віриш у своє щастя і цією вірою заповнюєш все навколо себе. Знаходячись біля тебе, стаю щасливішим, добрішим, витриманішим, людянішим, благороднішим. Я кохаю тебе моя пташка, моя цнотлива дівчинка. Наша чиста любов дає нам можливість бути щасливими, неординарними, цікавими та шаленими коханцями. Любов робить нас живими людьми. Через роки й віки я буду твоїм, знаю точно, інакше навіщо жити. Моя царівна, ти моє дихання, мої очі, моє життя. Буду завжди собою для тебе. Те, що я відчув з тобою, є найвищою – насолодою, яка тільки може бути. Ти сама солодка, приємна і чарівна фея. Білосніжка, біля якої гноми почувають себе великими на зріст і душею, Ти висока, струнка, у тебе чарівні груди, в тобі все прекрасне, настільки, що ти засліплюєш чоловіків та жінок.

       Холодною осінню, світить дальній вогник, як довго я його шукав, свою мрію. З тобою стало тепліше. Що чекає по переду? Я ніколи нікого, так не кохав.
      Сьогодні я тебе не бачив. Де ти сьогодні? З ким ти сьогодні? Про що сьогодні твої думки? Кого чаруєш своїми чарами? Хто сьогодні від тебе шаленіє? Який твій настрій і чи згадуєш мене цієї хвилини? Чи даєш підстави  проявляти до тебе ревнощі? Я сьогодні тебе не бачив, я сьогодні тебе не чув, де ти, моя кохана, я так давно чекаю на тебе? Я дуже скучив, адже я сьогодні тебе не бачив. Боже, коли прийде завтра? Я знаю що воно прийде тільки з тобою. Боже, коли вона прийде, я хочу, дуже хочу завтра?! Побачити тебе, побачити твою посмішку, зазирнути у твої красиві очі, приходь, я хочу бути з тобою завтра, після завтра і все життя. Адже, це можливо тільки з тобою. Чи відчуваєш ти, сьогодні те, що відчуваю я? Наскільки міцне наше кохання? Наскільки ти хочеш бути зі мною? Ти прийдеш, наступить завтра і ти розповіси мені, чому я так довго чекав на тебе?!
         Моя мила дівчинка, лягаю спати з думкою про тебе. Я ніколи нікого так не кохав, ти чудо, ти чарівна. Я ніколи, нікому тебе не віддам!

Я цілу вічність чекав на тебе.

© ЯМамай 

6

Коментарі

Гість: ПокаПока!

115.02.10, 17:38

    215.02.10, 17:40Відповідь на 1 від Гість: ПокаПока!

      315.02.10, 17:57

      Ніжно ж як...



        415.02.10, 18:00Відповідь на 3 від N 47-ий

        мені теж дуже подобається

          анонім

          515.02.10, 21:01

          дуже зворушливо!

            616.02.10, 10:45

            Да... деякі чоловіки таки вміють висловлюватись...

              716.02.10, 18:01Відповідь на 5 від анонім

              так, а ще дуже приємно, коли знаєшь що це для тебе

                816.02.10, 18:04Відповідь на 6 від Ксеніта

                Можу даьти номер телефону

                  916.02.10, 18:05Відповідь на 8 від Чарівниця

                  Можу даьти номер телефону

                    1016.02.10, 18:13Відповідь на 6 від Ксеніта

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна