Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Язык до Киева доведет

http://news2000.com.ua/news/sobytija/v-ukraine/216626#artbot

 «Січовий шлях«Просвіти»»

Сьогодні 09листопада 2012року о 12-00, в День української писемності та мови з Запоріжжядо Києва з акцією «Січовий шлях «Просвіти»» вирушив голова ПравлінняЗапорізького обласного об’єднання «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, член січовогодуховного братства Олег Ткаченко.

ОлегВалентинович планує пройти відстань 560 км за 29 днів, на своєму шляху відвідавшиблизько ста населених пунктів і прибути до головпоштамту м. Києва через місяць8 грудня 2012року о 12-00, в День 144- річницістворення «Просвіти».

Мета акції  «Січовий шлях «Просвіти»» принести з Запоріжжядо Києва дух Хортиці, дух Січі і зареєструвати в секретаріаті новообраноїВерховної Ради України «Вимоги» Вих. 09/14 від 07 вересня 2012року:«Розпалюванню міжнаціональної ворожнечі та міжетнічному протистоянню –поставимо надійний заслон, друге, це донести нашим співвітчизникам, основнегасло акції – що «МИ УКРАЇНЦІ» незалежно від національної, політичної тарелігійної приналежності і не треба політиканам нас ділити, ми одна монолітнаукраїнська родина, а українська нація нарешті повинна взяти на себевідповідальність за долю держави і кожного з нас. Ще Олег Валентинович хочеподивитися на нашу неньку Україну очима пішого мандрівника-паломника – як живеУкраїна по обидві сторони Січового шляху.

Шлях пролягаєЗапорізькою – Дніпропетровською – Полтавською – Кіровоградською – Черкаською -Київською областями та м. Києвом у кожному населеному пункті будуть проходитизустрічі та збиратися підписи на підтримку «Вимог». Перша велелюдна зустрічвідбудеться незабаром, після мандрівки чисельними селами, 11.11.2012року о16-00 планується зустріч-братання на мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку вмісті Дніпропетровську.



 

0

Коментарі

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна