хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Злочинний печерний суд сам провокує затягування процесу !!!

Злочинний печерний суд сам провокує затягування процесу над лідером опозиції  Юлією Тимошенко. У цьому переконана суддя Апеляційного суду Києва Анжела Стрижевская.

"Це взагалі безпрецедентний для України випадок, коли в резонансній справі, усупереч усім нормам українського законодавства, так грубо порушується право на захист !!! У мене навіть слів немає !!!", - сказала вона.

Нерозуміння в суддівському корпусі викликало рішення замовного судді Роді Кіряєва заслуховувати свідків у той момент ??? ,  … коли підсудною ще не знайдені нові захисники !!!  А це злісне, свідоме  порушення законодавства України !!!

"Я подзвонила колегам з Апеляційного суду і запитую: "Може, я щось пропустила, хіба 

          Мал.2. Замовний прокурор ГПУ/НКВД  від  Баньдюковича

можна задовольнити клопотання про відмову від минулих захисників  ... і проводити судове слідство без нових захисників ?    Вони говорять: "Ні, ми такого ніколи не робимо !!!  Якщо у нас заміна захисників, то  ми завжди !!!  оголошуємо перерву і даємо час !!! … на те, щоб підсудний знайшов нового захисника !!!, а потім вже продовжуємо слухати  справу !!!",- переказала свою телефонну розмову Стрижевская.

За підрахунками судді, для ознайомлення з 15 томами, з яких складається справа Тимошенко вимагається мінімум два тижні  для нових  захисників !!!


Справа незаконно і свідомо прискорюється стороною обвинувачення :

100%, 15 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

128.07.11, 14:01

Слухаючи,повідомлення про дедіЮ я раніше не звертав уваги,розважаются можновладці,поперше коли вони були при владі требо було робити реформи.А зараз стогнати,звиняйте но ябуду прихильником ледіЮ тому що вана стіко тримается "боец" тільки за це я ії починаю поважати.берить приклад хохли.малороси. Приклад таке-В принципі, така хвороба як малоросійське холуйство, захланність, бажання бути біля тих, хто має владу - доволі поширена психологічна хвороба української громади, незалежно від географії та розташування. Саме тому, я переконливо просив би кожного представника української громади утриматися від підтримки позиції міністра Дмитра Табачника чи ректора Володимира Шевченка - це питання стоїть за межами українських справ і інтересів, лише демонструє одне - чублення між представниками “регіо

    228.07.11, 14:02

    “регіональної еліти”. Враховуючи рівень відносин ректора з Партією Регіонів і господарями Донецької області - він навряд чи потребує підтримки з боку української громади, скоріше співчуття, яке ми можемо продемонструвати. Людина, яка стає заручником своїх багатовекторних комбінацій - втрачає орієнтацію і землю під ногами. Не можливо однією рукою демонструвати українськість, а другою тримати численних українофобів в керівництві та викладацькому складі, бути керівником української громадської організації і боятися імені Василя Стуса. Будьмо пильними!

      329.07.11, 16:29Відповідь на 2 від Gogilo

      вони прорводять на Україні політику Хабаду, адже їм дав добро сам Сева Могилевич !!!

        430.07.11, 13:42

        печерний лопну зі сміху

          531.07.11, 09:19Відповідь на 2 від Gogilo

          підтверджую, Баньдюковичу і Табачнику дав добро на Хабад /до 2050 року українців має залишитися лише 10 млн., а за українську мову можна забути вже !!! / сам Сева Могилевич !!!

            631.07.11, 09:20Відповідь на 1 від Gogilo

            йде свідоме цілеспрямоване знищення українства бандитською владою підпорядкованою жидівським грошовим "мішкам"

              731.07.11, 12:24Відповідь на 4 від Cяночка*

              він не лише печерний. ... він бандитський в прямому розумінні слова