хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Чи робити бізнес з нетрендового заняття

  • 02.07.18, 14:15
1000 баксів капіталовкладень -- багато чи мало?

Пристойна публіка зараз скаже, що бізнес починається з 10к+ баксів і в принципі матиме рацію. Проте, якщо цей об'єм обростає навколо дрібного хобі, то починаєш ставитись до цього як до ігрового акаунту улюбленої РПГ-гри (хлопчики мене зрозуміють).

Віднедавна веду переговори з потенційним партнером про залучення його коштів. Ну ведемо переговори: чолов'яга зацікавлений і має досвід в бізнесі, а я його лякаю низькою рентабельністю -- так потроху приміряємось, щоб не прогоріти :)

Загалом чолов'яга адекватний -- розуміє, що в цих реаліях переробка органічних відходів це більше доброчинність, аніж бізнес.

Поки прикинули своє місце під сонцем, порахували по-багатому перший варіант бізнесплану -- окуповуватись буде 12 років, якщо кому цікаво. Зараз переварюємо "партизанський" варіант -- коли ти на низьких обертах дорощуєш основний фонд, а це суттєво знижує операційні витрати при повноцінному старті.

Здоровий глузд підказує, що черв'яки не скоро приноситимуть як основна робота, тому ще з рік до них слід ставитись як до дозвілля -- тим більше, що є інші варіанти більш вигідного вкладення. Проте фундамент доводиться закладати завчасно.

Принагідно напишу кілька слів за виробничі процеси та маркетинговий план -- цікаво буде порівняти цю писанину з реаліями через рік.
0

Коментарі

12.07.18, 15:00

Червоний каліфорнієць? Так їх іще рибалкам продають, коли ті добре розплодяться

    22.07.18, 15:07Відповідь на 1 від Тарас Музичук

    Червоний каліфорнієць? Так їх іще рибалкам продають, коли ті добре розплодятьсятаки та, влітку хвостата братія катається на озера куди частіше за мене

      32.07.18, 17:49

      висока рентабельність буває тільки в наркоторгівлі, так що думаю, що варто