Гриби, вирощені на каві
- 14.08.17, 11:24
Традиційно гливи вирощують з "гівна та палок": всілякої там тирси, соломи та кінського гною...
Проти класики, звісно, не попреш, але є ще чисто львівська альтернатива.
Подібна структура, яка потрібна для повноцінного визрівання деяких грибів є також в звичайній каві...
Відтак, якщо порахувати всі ті чорні купки, що лишають за собою орди туристів та айтішників в період дедлайну, то місцевим коникам залишається лишень вкакатись, але ті об'єми вони ніяк не переплюнуть (пардон за каламбур).
На фото гливи, вирощені на кавових фусах. Ще пару днів і можна на пательню.
5
Коментарі
Южный Соус
114.08.17, 12:29
В первый раз такое слышу! Здорово!
Lerbod
214.08.17, 12:35Відповідь на 1 від Южный Соус
дякую
Южный Соус
314.08.17, 12:38Відповідь на 2 від Lerbod
кава...
disu
414.08.17, 12:39
здорово,что таки получилось- я помню ты давно эту тему хотел опробовать
то уже и на продажу есть? или для себя только?
Lerbod
514.08.17, 12:39Відповідь на 3 від Южный Соус
найбільше цікаво, чи буде в грибів присмак кави ))
Lerbod
614.08.17, 12:40Відповідь на 4 від disu
поки готується перша партія для рідної тещі.
Ну... а там якщо все буде гуд, то не гріх і на продаж
disu
714.08.17, 12:42Відповідь на 6 від Lerbod
успіхів тобі
Lerbod
814.08.17, 12:44Відповідь на 7 від disu
дякую
Южный Соус
914.08.17, 12:48Відповідь на 5 від Lerbod
да, интересно...Ждём дальнейшего описания сбора и пробы...
Lerbod
1025.12.17, 20:12Відповідь на 9 від Южный Соус
смаку кави нажаль немає ))
з настанням холодів есперимент призупинили, але з квітня почнемо з новими силами