хочу сюди!
 

Альона

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Гриби, вирощені на каві


Традиційно гливи вирощують з "гівна та палок": всілякої там тирси, соломи та кінського гною...

Проти класики, звісно, не попреш, але є ще чисто львівська альтернатива.




Подібна структура, яка потрібна для повноцінного визрівання деяких грибів є також в звичайній каві...




Відтак, якщо порахувати всі ті чорні купки, що лишають за собою орди туристів та айтішників в період дедлайну, то місцевим коникам залишається лишень вкакатись, але ті об'єми вони ніяк не переплюнуть (пардон за каламбур).




На фото гливи, вирощені на кавових фусах. Ще пару днів і можна на пательню.

5

Коментарі

114.08.17, 12:29

В первый раз такое слышу! Здорово!

    214.08.17, 12:35Відповідь на 1 від Южный Соус

    дякую

      314.08.17, 12:38Відповідь на 2 від Lerbod

      дякую кава...

        414.08.17, 12:39

        здорово,что таки получилось- я помню ты давно эту тему хотел опробовать

        то уже и на продажу есть? или для себя только?

          514.08.17, 12:39Відповідь на 3 від Южный Соус

          найбільше цікаво, чи буде в грибів присмак кави ))

            614.08.17, 12:40Відповідь на 4 від disu

            поки готується перша партія для рідної тещі.

            Ну... а там якщо все буде гуд, то не гріх і на продаж

              714.08.17, 12:42Відповідь на 6 від Lerbod

              поки готується перша партія для рідної тещі.

              Ну... а там якщо все буде гуд, то не гріх і на продаж
              успіхів тобі

                814.08.17, 12:44Відповідь на 7 від disu

                дякую

                  914.08.17, 12:48Відповідь на 5 від Lerbod

                  найбільше цікаво, чи буде в грибів присмак кави ))да, интересно...Ждём дальнейшего описания сбора и пробы...

                    1025.12.17, 20:12Відповідь на 9 від Южный Соус

                    найбільше цікаво, чи буде в грибів присмак кави ))да, интересно...Ждём дальнейшего описания сбора и пробы...
                    смаку кави нажаль немає ))
                    з настанням холодів есперимент призупинили, але з квітня почнемо з новими силами

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна