хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Чи реально за три місяці поставити бізнес. Експеримент.

Якщо вам якесь тріпло скаже, що слід постійно думати -- спокійно плюйте в очі. Задумуватись потрібно час від часу, оптимально: раз на два роки. 

В мене недавно був привід задуматись. Ваш покірний слуга мав трабли зі здоров'ям: цікава історія про те як я прокинувся в ночі від того, що перевернувся і в мене різко запаморочилась голова. Потім була недільки дві оглядів медичних, всілякої супутньої возні і як результат в мене завівся ровер.

Ну, а поки лікарі просили чекати, в людини нереально запускається фантазія. Вона прикидає, що встигла в цьому житті і як би все повелось, був в би в цієї людини другий шанс.

Так от, хоч і заднім числом, але я всеж задумався: що ж я хочу від цього життя:
1) Подорожувати
Курде, якщо ви шість років батрачили за компом, то підірвати свою жопу й кудись податись це не просто банальність. Це як перенестись в інший вимір, навіть, якщо той є просто за 20 кілометрів від міста;
2) Щось збудувати.
Будинок, систему, корпорацію. Щось самодостатнє та незалежне від зовнішніх умов.
Якщо будинок, то повністю автономний, якщо систему, то з ідеально відпрацьованими процесами, якщо корпорацію, то щоб в трьох сферах вона тримала першість. 
3) Щось для себе: будиночок на березі моря, в карпатах, або яхта для аматорських запливів неподалік берега морського.
І от ти думаєш, що ж таке з твоїм здоровлям і скільки з тим всім стягнеш прожити....


Ну, на цей раз минулось, але це не привід, щоб відтягувати наступні роздуми до якогось інфаркту в сімдесят років. Не знаю хто за що бореться, а я спробую щось придумати.

Що потрібно: гроші, досвід і зайва пара шкарпеток. Оскільки це речі взаємоконвертовані, залишається прикинути як примножити їх. Тут варто звернути увагу на підручні матеріали.

Основним підручним матеріалом є моя професія. Хто не в курсі, я клепаю сайти. Відтак, завдання банальне: подивитись чи можна вижати з цього підручного матеріалу максимум бабла і досвіду.

Відтак починаю експеримент:
Чи реально за три місяці з програміста-фрілансера зробитись тімлідером, з 5 людьми в команді, кожен з яких приносить тобі по 200 баксів.

Нехай я собі матиму фору і візьму трохи більше: 100 днів. Ну, а експеримент називатиметься: "100днівІТ". Якщо все вийде, то за три місяці я матиму 1000 баксів прибутку, досвід в організації процесів та імовірність, що мої захцянки від життя не залишаться без відповіді. 

Якщо ж ні, тоді доведеться мріяти про собаку.

Поїхали
3

Коментарі

116.09.14, 20:30

    Гість: Единая страна

    216.09.14, 20:38

    Давай действуй! Но не зацикливайся на одном. Если видишь, что деятельность упирается в планку выше которой ты не можешь прыгнуть, значит стоит искать более доходные виды деятельности по мере возможностей и желания.

      316.09.14, 20:53Відповідь на 2 від Гість: Единая страна

      Подивимось.

      Загалом веб-розробка це чи не найбідніша сестра серед сфер ІТ, тому так чи інакше будемо міняти напрям.

      Проте перед цим хочу спробувати витиснути по-максимуму. Всеж таки відпрацював тут 6 років, шкода лишати, не попрощавшись

        416.09.14, 21:46Відповідь на 3 від Lerbod

        Подивимось.

        Загалом веб-розробка це чи не найбідніша сестра серед сфер ІТ, тому так чи інакше будемо міняти напрям.

        Проте перед цим хочу спробувати витиснути по-максимуму. Всеж таки відпрацював тут 6 років, шкода лишати, не попрощавшись
        Ой, не говорите - беднейшая Серьезно же: зависит от заказчика. Но - желаю удачи в испытании себя

          516.09.14, 22:26Відповідь на 4 від Бес Понятия

          та це я так, підбираю виправдання на випадок невдачі ))