хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Як я не випив пива з однокурсником

  • 16.09.14, 19:01
Перетинались сьогодні з однокурсником. Давно не бачились, хлоп встиг ся оженитись в червні, батьки допомогли з житлом, зараз подумують, куди подіти двісті тисяч гривень: на ремонт, чи придбати гарну машину.

При цьому в друга романтична мрія зайнятись бізнесом, оскільки він порахував в червні, що це непоганий кавалок за курсом долара і може послугувати стартовим капіталом. Варто додати, що людина наїлася тезисів про фінансову свободу та про те як не пристижно працювати на дядю.

Куди вкласти і чим зайнятись мій друг не знає. Проте ремонт з машиною досі не організовані. Гроші далі знаходяться в форматі національної валюти, яка якщо не помиляюсь добре просіла і не подає суттєвих ознак стабільності. Так почекає до того, що ще піде з тим всім на форекс і почне вчитись трейдерству...

Хз, можливо в Україні колись й будуть умови, щоб кожен бажаючий міг без проблем реалізувати підприємницьку мрію. Зараз в нас умови паршиві,  хоча з іншого боку вдосталь можливостей. Що з ними робити -- діло хазяйське. 

В будь-якому разі варто вшарювати, що так чи інакше ти продаєш свій час за засоби прожиття. А чи робиш ти це займаючись бізнесом, чи є найманим працівником -- не принципово. Головне не тримати рідину в мізках застояною.

ЗІ Щось пічяльна видалась зустріч, навіть не випили толком.
1

Коментарі

116.09.14, 20:14

Шо за мода считать чужие деньги?

    Гість: Artkos

    216.09.14, 20:27

    странная тема. 200000 гривен? Откуда у честныз людей такие деньги?

      316.09.14, 20:29Відповідь на 1 від Бармалей Глюк

      напевне це через брак алкоголю в крові )

        416.09.14, 20:32Відповідь на 2 від Гість: Artkos

        куркулі на куркулях ))

        я більше заступорився на невизначеності колеги і тому, скільки він втрачає через інфляцію, тому шота й не цікавився