хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Як будучи в Карпатах, заробити сто баксів

  • 14.09.14, 14:44
Відносно недавно я розказував, що зима близько, Україну чекає напряг з баблом та газом, а тому всім адекватним чілавєкам, слід розжитись бонусним джерелом доходу.

Як таке я б рекомендував міжнародну фрілансерську біржу. По-перше, в них дуже чітка картинка по профілях, є купа екзаменів та специфікацій. Відтак, відразу видно хто є хто. Це цінують в першу чергу роботодавці, тому й несуть туди свої гроші.

По друге, експерименту ради ваш покірний слуга сам туди поліз і поміж моментів карпатського відпочинку за останні 8 днів заробив 153 бакси, частину з яких встиг вже спустити на тюнінг свого акаунту -- щоб надалі було зручніше брати замовлення.

Кому цікаво, даю наводку на реєстрацію, заодно можете глянути на мій акаунт. Наводку даю з реферальною ссилочкою, там і заціните мій акаунт, зможете подивитись убогі роботи, які виставив на портфоліо та відгуки клієнтів.



Що треба робити: 
по-перше включити мозги, бо ні тут ні там гроші не дають за паршиву роботу;

по-друге -- запастись терпінням. Терпінням на те, щоб роздуплитись в сервісі, терпінням на те, щоб приглянути що хочуть клієнти. З моменту реєстрації до перших зароблених ста баксів в мене пройшло трохи більше місяця. Хоча перше замовлення на 15 долярів я отримав відносно раніше.

по-третє -- знадобиться валютна картка для підключення. Навіть якщо ви просто її підключите, не перераховуючи на сайт суттєвої суми, вам закинуть приємні бонуси, які суттєво мотивуватимуть до зростання.
Увага, за активацію сайт знімає якісь 40 центів, коли що -- то я вас попереджав :)

по-четверте -- англійська. Я наприклад був профан, тому перші 10 днів в мене пішло на роботу зі словничком. Зараз, коли затарився мінімальним лінгвістичним багажем, стало простіше, проте... Так чи інакше змиріться з тим, що англійськудоведеться колупати хоч і по-трохи проте постійно.

Вдалого полювання, не кисніть в офісах!

ЗІ моє вам побажання: після того як активуєте картку буде можливість за бонуси купити один платний екзамен по кваліфікації. Не спалюйте цю можливість доти, поки не пройдете безкоштовних варіантів! 
0

Коментарі

114.09.14, 15:15