хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Не офісом єдиним. Фріланс як антикризова запаска

Зима близько, панове. Проте, якщо ви вірите, що ваша зарплата зростатиме в темпі з інфляцією і покриватиме комуналку й все решта, тоді не партесь. 

Якщо ви впевнені, що в будь-який момент можете зарегатись на біржі Форекс, або покерному ресурсі й відразу косити бабло у вільний від роботи та дівок час, тоді тим більше не партесь.



Якщо ж ви припускаєте, що у вашого роботодавця можуть виникнути негаразди з бізнесом, а через галіматню в країні знайти роботу може бути проблемою. Якщо ви ще не маєте стартового капіталу, щоб відкрити власний бізнес, але маєте 2-4 години в день відносно вільного часу. Тоді починайте пробивати варіанти для маневру.

Що за варіанти -- це віддалена співпраця, аутсорсинг. Зараз чимало компаній економлять на податках та офісних площах, віддаючи вирішення задач так званим фрілансерам.

Що за робота -- та будь-яка, що не потребує безпосередньої присутності:
- програмування;
- переклади;
- дизайн;
- моделювання;
- консультації тощо.

В принципі щось з цього всього вміє, або може опанувати за 2-3 місяці будь-яка людина з завивинами. Це зараз я професійний програміст, а почав брати халтурку в 2005-му, коли на місцевій ТРК, де я працював репортером кримінальних новин та надзвичайних ситуацій, почались проблеми з оплатою.


2

Коментарі