хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Піщані картини

Художнику із Сан-Франциско Андресу Амадору для творчості потрібні вього-навсього звичайнісінькі граблі. Цим нехитрим інструментом він творить дивовижні картини на піску.
Одного разу під час прогулянки біля моря Андрес зрозумів, що піщаний пляж є ідеальним полотном . Недовговічне існування таких картин лише додає художнику особливого натхнення. За мить після втілення задуму та фіксації його на фото, хвилі змивають його творіння і "полотно " знову виглядає первозданним і готовим до реалізації нових ідей.
Проте процес його творчості досить копіткий: потрібно спочатку відшукати за допомогою Google Earth прийнятну ділянку для малювання, сфотографувати її з різних ракурсів, щоб на комп'ютері детально розробити ескіз. Коли відплив відкриває піщане полотно, Андрес вирушає в дорогу з незмінними граблями..
За шість років художник став відомим у багатьох країнах світу, створив вже більше сотні картин на піску, і, за його словами, це не межа. Він планує й надалі експериментувати з ландшафтом, кольором піску, камінням та морськими раковинами і дивувати своїми роботами. 
Можна лише побажати йому наснаги в такій непростій і недовговічній творчості.
2

Коментарі

125.12.13, 12:53

супер