хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Книги року-2013


Книговидавці пібили підсумки року, що минув. Так,  британського письменника Ніла Геймана визнано найпопулярнішим автором у Британії. Його твір в жанрі фентезі " Океан наприкінці дороги " названо книгою року за версією Національної книжкової премії Великобританії.

Роман-міф про самотнього хлопчика здобув перемогу у відкритому інтернет-голосуванні,  істотно відірвавшись від своїх конкурентів.

Письменник зізнався, що перемога  схвилювала його, адже  ця книга є найбільш зворушливою для нього і він не був упевнений до кінця, чи сподобається вона читачеві. 

А от у США пальму першості в минулому році віддали класичному роману Фіцджеральда «Великий Гетсбі», написаному вісімдесят дев’ять років тому. Після виходу екранізації з Ді Капріо у головній ролі було продано понад півтора мільйона примірників роману, що втричі більше, ніж зазвичай. Мода на все “як у Гетсбі” – вечірки, музику, одяг – поширилася світом. Твір вважають Великим Американським Романом, який промовляє до кожного, адже в ньому йдеться про “американську мрію”.

“У кожного є своя Дейзі”, – додають видавці.


2

Коментарі