Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Хитрые московские попы: дерибан Почаевской лавры

В Тернопольской области священники Украинской православной церкви Московского патриархата проводят сбор подписей за приватизацию Почаевской лавры, вводя в заблуждение верующих.

Об этом во время сегодняшнего пленарного заседания заявил депутат горсовета, председатель фракции «Нашей Украины» Петр Мандзий.

«Священники Московского патриархата во время проповеди говорят верующим, что якобы националисты хотят закрыть Почаевскую лавру, сделать из нее архитектурный памятник, после чего там прекратят богослужение. А затем предлагают людям подписываться против запрещения богослужений в Лавре. Тогда как сверху на документе, который подписывали люди, написано «Сбор подписей за приватизацию Почаевской Свято-Успенской лавры», – рассказал Мандзий.

По его данным, такие факты зафиксированы в Кременецком районе, в частности в селах Крыжи, Ледыхов, Бережцы.

Мандзий призвал присутствующего на сессии представителя прокуратуры провести проверку по данным фактам, а представителей СМИ – растолковать населению ситуацию, чтобы не допустить обмана жителей области.
25

Коментарі

116.02.12, 17:45

Шахраї, гірші за циган!

    анонім

    216.02.12, 17:51

    Так суть московських попів то шахрайство!

      316.02.12, 18:59

      Тупа оборудка. З Почаївської лаври нема жодної потреби робити пам"ятку архітектури, осільки вона уже є такою. Крім того попівство там уже й так розпоясалось, ігноруючи усі охоронні договори. Дійсно -лишилось усе добити лише приватизацією на ім"я Гундяя. Врешті ситуація є комічнодурною і не більше. Відчуваючи вседозволеність, руссопопи хочуть уже просто нереального. Дозволю собі невеличкий прогноз. Їх таки звідти випруть. Не зараз, не раптом, але з величезним тріском.

        416.02.12, 19:15

        Ненавиджу жерців усіх типів, чекати від них чогось доброго - марна справа.

          516.02.12, 20:10

            616.02.12, 22:59

            час йде, а нічого не змінюється: як була церква продажною з часів так званої татарської навали - так і залишилась.

              Гість: elektroman

              716.02.12, 23:50

              Православие- в цьому слові весь зміст. Славить право-Служить законникам бить КАГЕБІСТОМ
              Ось яка віра Панове

                816.02.12, 23:53

                З першого кроку яничара у двері ВР, що зачинились перед ним, я торочу про одне і те ж саме Монастирі заберуть під ставропігіальне підпорядкування гундяю (за канонами церкви і законами України громади мають право самостійно обирати віросповідання ). А православні монастирі мають право просити ставропігію у будь-якого патріарха. Надалі він зачиняється, як фортеця, і що відбуватиметься там - ніхто не знатиме. Козаки, монахи, і т.і. створюють воєнізоване формування, і таким чином на території України створюються стільки РОСІЙСЬКИХ військових формувань, скільки монастирів. Натомість, лишається державною земля. Для того, щоб вона належала РОСІЙСЬКОМУ монастиру (або гундяю), її треба передати цій громаді (братії, чи то братві) у власність. Україна окупована і поневолена рашею з січня 2010.

                  анонім

                  917.02.12, 09:08

                  дії сатаністів впізнаєш по їх сатанинських діяннях, в даному випадку в прихватизації монастиря, який будували греко-католики

                    1017.02.12, 11:44

                    У Волинській області теж збирають підписи, що сказати служителі церкви вже перестають виконувати ту місію яка на них покладена.Збувається написане ....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна