Маніякі

Релігійний фанатизм "праведного" християнина, магометанина чи юдея нічим за суттю не відрізняється від фанатизму маніяка-убивці, який убиває людей тільки за те, що вони не такі як він, що вони, на його думку, гірші.

67%, 2 голоси

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ще раз про "САШУ")))

- В тревожные времена надо менять психологию общества, сплачивать его. Лучший способ - угроза. Для США это не впервые. В 1898 году, чтобы начать войну с Испанией, по итогам которой они отобрали у нее Филиппины и Кубу, американцы взорвали свой собственный броненосец «Мэн» на рейде Панамы. В 1941 году был Перл-Харбор.

- Что, тоже сами разбомбили эту базу?

- Разбомбили японцы. Но руководство США знало о предстоящем налете. Однако допустило атаку. Позарез требовалось изменить настроение общества от изоляционизма (Америка далеко, враг не достанет!) до политики экспансии. Только вывели заранее из Перл-Харбора все авианосцы. А солдат не жалко! Трагедия Перл-Харбора действительно перепахала Америку…

В начале 60-х - знаменитый инцидент в Тонкинском заливе. Чтобы влезть во Вьетнам, американцы взорвали свой собственный крейсер. Это для них норма, так уж они устроены.

10 сентября 2001 года я на форуме сайте журнала «Эксперт» предупредил, что скоро американцы устроят сами против себя крупные теракты и свалят все на Усаму бен Ладена. До сих пор висят ссылки на это сообщение в Интернете, хотя года два назад «Эксперт» реорганизовал свой сайт и само сообщение там уже не найти.

- Круто! На следующий день взорвали башни-близнецы. Откуда такое предвидение?

- Времени у них не оставалось. Экономические показатели августа в США были очень плохие. Пришлось бы объясняться. Помните, после теракта они закрыли биржу на несколько дней. Отвлекли внимание. И самое главное, под эти теракты они окончательно отказались от либеральных методов управления экономикой и начали переход к чистому дирижизму. То есть к прямому управлению экономикой со стороны государства и Федеральной резервной системы.
- Значит, не зря мишенью стал именно Всемирный торговый центр?
- Ну, это, конечно, было символом.

- Но не слишком ли все так просто, Михаил Леонидович?

Август провалили, в сентябре теракт устроили? Для провокации мирового масштаба требуется длительная подготовка.

- Так она и шла давно. Кризис-то назревал. «Черный август» лишь подстегнул срок исполнения. Кризисные явления начались еще в 90-е годы. Собственно говоря, тщательное изучение экономических процессов, в которые мы не будем вдаваться, поскольку читателю это будет не интересно, показывает: «точка невозврата», скорее всего, была пройдена на границе первого и второго срока Клинтона.

За все ответит негр обама!

- Разрушение этой системы приведет к тому, что жизненный уровень в США упадет. Раза в два как минимум. Еще не было в истории случаев, чтобы падение жизненного уровня такого масштаба не привело к разрушению социально-политической системы государства. Понятное дело, нынешняя политическая элита США делает все для того, чтобы власть не потерять. Что мы и видим.
- Лично я не вижу, честно скажу. Идет нормальная предвыборная кампания.
- А вам не кажется подозрительным появление такого странного для всей предыдущей истории США персонажа, как Обама? Странно даже не то, что он негр. Негр, ну и слава Богу…
- Афроамериканец, хотите сказать, Михаил Леонидович?
- Нет, извините! Афро - это чисто по-американски, политкорректно. А по-русски - негр. В русском языке слово «негр» эмоционально не окрашено и не является ругательством. Я это много раз объяснял. В том числе и на улицах Вашингтона. Ибо говорил по-русски. И сейчас даю интервью русской газете.
Странность Обамы в том, что он совершенно не укоренен в американский истеблишмент. У него странная мать, странный отец... Обама в неком смысле персонаж сделанный. Кто-то его вытащил и двигает.
- Кто?
- Если бы я знал! Хотя узнать это было бы очень интересно. Соперник Обамы Маккейн тоже специфический персонаж, хотя и представляет высший американский истеблишмент в четвертом поколении. Маккейну много лет, во-первых. Во-вторых, он сильно сломан психически. Плен во Вьетнаме даром не проходит. Лютая ненависть не могла в нем не остаться. А в политике лютая ненависть, эмоции очень мешают. Политик должен быть холодным и циничным.


- К чему клоните, Михаил Леонидович?
- Американская элита прекрасно понимает, что следующая администрация, скорее всего, до конца срока не досидит. Ведь ей придется идти на очень жесткие, непопулярные решения в экономике. Сажать в Белый дом толкового президента из своего круга бессмысленно. Человека жалко, к тому же он все равно ничего реально сделать не сможет. Нужен персонаж, которого не жалко, чтобы потом все на него списать.
- А как же демократические выборы?
- Демократия - это механизм продажи народу любого крупного решения. Элите придется в условиях кризиса продавать крайне непопулярные решения. Единственный способ - вытащить харизматика. В Америке президента, к вашему сведению, выбирает не народ. Харизматичный Обама сделает некие ужасные вещи, необходимые элите. Затем его сметут возмущенные массы. И на него же политики все спишут. Короче, это политический смертник, который должен закрыть амбразуру.
- Или козел отпущения.
- Можно сказать и так.
- А сам-то Обама понимает свою роль?
- Это его личные проблемы. Нам бы со своими расхлебаться в ближайшем будущем.
- Но гуляют прогнозы политологов про «октябрьский сюрприз» от того же бен Ладена на завершающем этапе гонки, который, дескать, изменит расстановку сил и поможет республиканцам остаться у власти. Это вписывается в вашу концепцию провокаций.
- Если бы разрыв между Обамой и Маккейном был маленьким, республиканцы могли бы пойти накануне выборов на резкие шаги типа…
- …войны в Иране?
- Нет, Иран точно отменяется. А, условно говоря, взрыв атомной станции а-ля Чернобыль во Франции. Но уже совершенно ясно, что победит Обама и взрывами ничего не изменишь.
- Теперь понятен курьез со штабом Маккейна, просившим деньги на выборы у российского посольства. Сознательная подстава. Маккейна просто сливают. Республиканцы, похоже, закрывают лавочку, выходят из игры. Вот и бывший госсекретарь кабинета Буша авторитетнейший Колин Пауэлл не случайно воткнул нож в спину республиканцам, заявив на днях, что будет голосовать за Обаму. И назвал его важной переходной фигурой.
- Так я о том давно толкую - переходная фигура. Одно хорошо - провокаций уже не будет до выборов.
- А что будет после, Михаил Леонидович? Как будет развиваться мировой кризис?
- Острая стадия мирового кризиса, повторяю, уже началась. Если США остановят эмиссию, прекратят вообще печатать доллары, все рухнет в течение 2 - 3 месяцев. Мы получим вариант 1929 года. Будут печатать деньги, но по минимуму - падение займет 2,5 - 3 года. Устроят гиперинфляцию, включат станок на полную мощь - все завершится за год-полтора.
- По вашему мнению, какой из трех вариантов выберут Штаты? Или уже выбрали?
- Третий - гиперинфляция. Но после выборов 4 ноября (точнее, после смены президента) возможны изменения политики.
Впрочем, какой бы вариант они ни выбрали, в результате экономика США уменьшится как минимум на треть. Мировая упадет процентов на 20. После этого планету ожидает лет 10 - 12 тяжелой депрессии. В США и Европе, думаю, многие будут жить впроголодь. А машина станет предметом роскоши.
- Мрачная картина…

Це по-нашому)))))

Підійшли було римляни до якогось міста. Ніяк його не візьмуть. Ось послали чоловіка на перемовини, аби бодай дізнатися, з ким воюють. А той став під стіною і кричить по латинськи "Хто ви є?". Два сторожі на стіні глянули вниз, один і питає: "Шо то він каже?". "Не знаю". - відповідає другий. Римлянин репетував знизу, аж поки одному сторожу не увірвався терпець і він крикнув "Серу маттері...". "А" - подумав римлянин - "Сармати, треба записати, а то забуду".

80%, 12 голосів

20%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ф.Ніцше:

 Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда

  
Ми тут жили ще до часів потопу.
Наш корінь у земну вростає вісь.
І перше, ніж учити нас, Європо,
На себе ліпше збоку подивись.
Ти нас озвала хутором пихато.
Облиш: твій посміх нам не допече,
Бо ми тоді вже побілили Хату,
Як ти іще не вийшла із печер.
Борис Олійник.

***

“Розумій Всевишнього Бога, як того що має у Собі всі Свої Думки, весь світ в цілому. Якщо ти не можеш стати подібним до Бога, то і не можеш Його зрозуміти. Подібне розуміє подібне. Підніми себе на безмежну висоту, що є над усіма тілами, що проходить через усі часи, зробися вічністю і ти зрозумієш Бога. Ніщо не заважає тобі створити себе безсмертним і знаючим усе: мистецтво, науки і почуття всього живого”.
(Гермес Трисмегист).





“Піднімися над усіма висотами, опустися нижче всіх глибин, зробися подібним до себе всім відчуттям всіх створених речей: воді, вогню, сухому та вологому. Уяви собі, що ти відразу скрізь, на землі, у морі, у небі, що ти ніколи не народився, що ти ще ембріон, що ти молодий, старий, мертвий і по той бік смерті. Пізнай все відразу: час, розділення, речі, якості, кількості і ти пізнаєш Бога”.
(Гермес Трисмегист).


***

“Коли кажуть, що всі речі виникли з “Нічого”, зовсім не хочуть говорити про “нічого” у прямому розумінні, бо ніяке буття не може виникнути з небуття. Але під НеБуттям розуміють те, що не може бути висловлене ні за своєю причиною, ні за своєю Сутністю: Це, одним словом, Причина причин, це Її ми називаємо Первісним Небуттям, бо Воно всередині Всесвіту і з Нього ми не тільки сприймаємо матеріальні об’єкти, але також і Мудрість, на якій стоїть світ”.
(Авраам Бен-Дауд).

Аморальність отців християнської церкви.

Описати документовану історію щодо злодійств та розпусти кожного з отців Християнської Церкви можливо, але для цього необхідно видавати багатотомний твір. Я гадаю, розумному читачеві досить і декілька прикладів.
Перші сім дияконів Єрусалима, на чолі яких стояв Миколай, прославилися тим, що проголосивши жінку виплодком пекла, відверто займалися зі своїми прихожанами гомосексуалізмом. Це відомо всім і записано в аналах історії. Вони та їх послідовники ввійшли в історію християнства як “николаїти”. Через те, що не всі прихожани чоловічої статі погодилися відмовитися від прекрасної статі і звернути погляд на своїх братів, та й жіночу частину пастви також треба було зайняти служінням не Всевишньому Богу а Дияволу, за деякий час николаїтів у Християнстві витіснили “гностики”. На відміну від своїх конкурентів, вони рекомендували християнам іншу крайність у сексуальному житті - оголосили всіх жінок колективною власністю.
Але дуже за короткий термін юдейськими засновниками нової релігії будь які обмеження здалися лишніми, тому буквально за десятиріччя николаїти і гностики були витіснені “валентинианами”, які дуже мудро з’єднали обидві точки зору і затвердили - допустимі всі види сексуальних спотворень.
Спочатку світська Римська влада забороняла надцинізм послідовників “Апостола Павла”, із середовища яких уже кувалися і псевдо святоші. В результаті цього ще один Павло із Фіванди, пустельної древнєєгипетської провінції, був зловлений коли займався розпустою з власною сестрою.
Наголошую, що це не чутки, а документи з архіву папського двору у Ватикані.
У часи Святого Корнелія ціла ватага юдо-християнських священників була засуджена за ґвалтування монахинь одного монастира.
Один з перших християнських Первосвящеників Лев-1 (440-461р.р.) видав булу, в котрій від імені Церкви давав право кожному батькові продавати свою дочку в сексуальні рабині всякому, хто захоче і може заплатити. Багато його наступників, не переобтяжуючи себе законотворчістю, виховували паству своїм особистим прикладом. Пересічний приклад - Папа Вігілій (537-555р.р.). Все його життя – це ланцюг важких злочинів. Під час правління цього злочинця духовенство впало в розпусту. Більшість жіночих монастирів перетворилися у відверті платні будинки розпусти. Крім того, Вігілій особисто був відомий як кваліфікований содомит. Якось навіть він убив своїм папським патериком хлопчика, який посмів йому опиратися. Тоді народ не втерпів і витягнув папу на мотузці на вулицю і покарав його батогами. Прийшлось бідного папу терміново замінити на іншого. На жаль, так свідчать архіви Ватикану.
Пелагій ІІ (579-590 р.р.) був великим гуманістом і тому видав булу, в якій запропонував своїм єпископам не вбивати дітей своїх невільних секс-рабинь, а віддавати на “виховання” в монастирі, щоби вони у майбутньому також стали священиками. На жаль, цей педагогічний експеримент спрацював тільки частково через смерть папи Пелагія від венеричної хвороби.
На зміну Пелагію прийшов Григорій І Великий (590-604 р.р.). Він прекрасно розумів, що влада злочинців може ґрунтуватися тільки на безглузді мас, тому половину своєї енергії направив на винищення античних книг, манускриптів, скульптур та пам’ятників надбагатої Відо-Вістичної спадщини. Другу ж свою половину енергії він, як і всі його попередники, направив на організацію “забав”.
Від наслідків своїх “духовних забав” авторитети церкви позбавлялися просто. Тому, коли за папу Григорія І Великого, для ремонту головного басейна жіночого монастиря в папській резиденції з нього спустили воду, на дні знайшли декілька тисяч мертвих тіл дітей. За такою, офіційно записаною в літописах, цифрою послідовників християнства легко розібратися у їх статевих відносинах з монашками - дітовбивцями.
За папи Мартина І (649-655 р.р.) протиприродна розпуста була за норму церковного життя і священні отці не задовольнялися тільки хлопчиками. В пошуках пікантного сексу вони зайнялися скотолозтвом. Не дарма, подібне притягується до подібного.
Шановні панове, Французький король Карл Великий (768-814 р.р.) гадаю є для нас поважним свідком. Так от, цей Карл Великий під час візиту до Риму доніс папі Адріану І (772-795 р.р.) таку інформацію: “... священики своєю розпустою ганьблять християнство; вони торгують рабами, продають дівчат сарацинам, утримують ігорні та розпусні будинки, самі ж при цьому займаються тим, чим займалися жителі Содому”. Але папа є папа. Він таки зміг умовити короля що саме ці священики сповідують “християнську мораль”.
У 855 році на папський престол була посаджена, або поставлена в пікантну позу, молода дама під виглядом чоловіка. Колективна коханка всього єпископату покуражилася в ролі папи більше року, але “неочікувано” завагітніла. Згодом, за дев’ять місяців, як раз на свято Святого Вознесіння, в папському вбранні їдучи верхи і очолюючи хресну ходу, почала пологи. Природа є природа. Фінал, на жаль, трагічний. Загородивши маму собою від багатотисячного натовпу, єпископи забили ногами її та дитину на смерть. От так. Не дарма, у “Талмуді” записано, що чоловік-юдей може робити з жінкою що завгодно, як з куском м’яса. А це означає: хочу-саджу на престол, хочу-забиваю ногами. Саме так і зробили ці єпископи.
Ну а тепер ближче до сучасності. Папа Олександр VІ (1492-1503 р.р.) Намісник Бога Ізраїлю на землі тільки-но був вибраний і надів папську тіару, як навіть Медичі (член конклаву, що його обирав) не втримався і сказав: “Ми попали в пащу до вовка і він з’їсть усіх нас, якщо ми не зможемо позбавитися від нього”. Так, вони знали рівень “святості” один одного. Крім стандартного для всіх пап набору злодійств та розпуст, цей християнський первосвященик відмічається в літописах папського двору деякими персональними “духовними подвигами”. Його дочка Лукреція ще до свого першого шлюбу брала участь у колективних сексуальних вакханаліях на папському дворі. При цьому, її сексуальними партнерами були його святость папа та його сини, тобто брати Лукреції. З першим шлюбом Лукреції не підфартило, тоді сам папашка розірвав її шлюб. Другим її чоловіком був дуже багатий сеньйор Іоанн Сфорц. Весілля, як завжди, закінчилося колективною оргією, в якій папа приймав участь разом з дочкою. (Все життя цього папи, в тому числі і надані епізоди щохвилини описані його особистим церемоніймейстером - єпископом Йоганом Бурхартом). Але Лукреція і після другого одруження полюбляла сексуальні ігри саме з папою та своїми братами. Ці ігри, інколи, навіть проходили безпосередньо на святих колегіях. Отакої.
На жаль, описувати подвиги далі Християнських отців не вистачить паперу. Що ми бачимо зараз у ХХ-ХХІ столітті. Та ж сама розпуста, педофілія, содомія і відмивання наркогрошей, що там ще... А в наших, cхідних юдо-християнських отців - горілочка, дівчатка та постійні “розборки” за гроші...
То що ж зробили юдейські диверсанти під проводом левітів з ученням Ісуса:
- У християнських церквах запровадили ідолізований культ мертвого,
розіп’ятого бога. А чим може допомогти мертвий, розіп’ятий бог?
- Назвали Ісуса Господом Богом, про що ні він, ні його справжні учні ніколи не
говорили;
- Об’єднали Тору в одну Біблію з відкидаючими її Євангелієми;
- Обряд водного хрещення (очищення) профанували до бризкання на немовлят водою;
- Обряд вогняного хрещення (посвящення) відкинили взагалі;
- Винищили всі містичні Знання, обізвавши сатанізмом будь-які вправи з тонкими енергіями матеріального світу.
- Вихолостили з Євангелій пояснення всіх відичних містичних обрядів, у тому числі і древніх відичних обрядів зцілення.
- Ввели у церковний догмат постулат про первородний гріх. А як може сьогодні нормальна людина сприймати народження своєї дитини за гріховність?
- Навіяли брехню, що смерть Ісуса є спокутною жертвою за первородний гріх, яку вимагав жорстокий Бог;
- З катування Ісуса створили ряд сатанінських обрядів-свят, в т.ч. і обряду вкушання крові та тіла Ісуса, і таким чином профанували День пам’яті за закатованим Спасом-Учителем;
- З метою прив’язки Душі людини до фізичного тіла після смерті, ввели обряд захоронення небіжчиків, а не спалювання мертвих тіл, що створює проблеми Душам людей для наступного втілення (інкарнації);
- Підсунули гоям юдейське свято Песах - пасхи.
Це свято за юдейським календарем має найбільше значення і святкування його вважається священною справою всіх юдеїв. Бо прийняте воно “на згадку та увічнення найважливішої події у житті юдейського народу: Ангел смерті, тобто Диявол, пройшов по всьому Єгипту, умертвляючи всіх первородних дітей у кожному домі, не зважаючи на стан господарів, за винятком будинків усіх полонених юдеїв, що відмітили поріг жертовною кров’ю, на знак своєї віри”.
“Містичне християнство. Рамачарака”.

Українська книгарня

Українська книгарня.Вивіска така нехила на стіні будинку 2х4. Зайшов: 10 українських книг і купа москвомовного непотрібу Ще й папір другосортний

Православні родові відносини.

Від життя до життя в Православному середовищі людина мала змогу вдосконалюватися, адже тому, хто згадував свої попередні життя не потрібно було вивчати досвід та знання попередніх життів. Внутрішня досконалість індивіда допомагала вдосконалювати і родові відносини, які від втілення до втілення покращувалися. Відповідно до імені матері – родоначальниці племені, людині давалося племінне ім’я. Подібно до родоначальника роду, родоначальницею племені була мати, у якої діти народжувалися у тиждень її власного народження.
Жінки могли також народжувати дітей, які не належали до їх роду. Наші пращури знали про наявність так званої природної телегонії - це коли всі діти є подібними до першого статевого партнера матері. Це явище і досі широко використовують селекціонери у своїй практиці. Вперше на це явище звернули увагу в ХІХ ст., коли пробували схрестити кобилу із зеброю. І навіть після того, як кобила не запліднилася, в подальшому вона приносила потомство із зебровидними ознаками.
Саме тому, для продовження роду було важливо одружуватися на цнотливих дівчатах, тому що та молодиця, яка не мала цноту народжувала дітей з Роду свого першого статевого партнера. Тобто, з якого б роду у неї не був наступний партнер, вона завжди народжуватиме дітей, що належатимуть роду її першого статевого партнера. Ось чому на Русі, а потім в Україні дівчина, що втратила цноту до шлюбу, практично вже ніколи не могла одружитися.
Перший статевий акт, тобто акт любові та творення – це така ж важлива подія в житті індивіда, як і акт народження людини, тому що жіночому організмові в цей момент передається творча енергоздатність чоловічого організму, що визначає всю її подальшу долю. І як вища ця творча здатність, так і вищий рівень любові та творення набуває жінка. Наприклад, якщо першим статевим партнером жінки був чоловік з божественною іскрою та коханням у серці, то вона буде народжувати дітей з цією іскрою, які б чоловіки надалі у неї не були. А якщо перший чоловік крім тваринних інстинктів нічого не мав, то жінка буде народжувати дітей тільки з тваринними інстинктами, навіть якщо в її житті будуть надалі боги, діти все одно будуть нелюдами (див. Всесвітар).
Те, що жінка є носієм властивостей своїх статевих партнерів ми можемо побачити у своєму житті за жінками, яким у житті не пощастило з першим чоловіком. Якщо перший чоловік у неї був п’яниця, то всі наступні, як правило, також стають п’яницями.
Треба акцентувати на те, що і для парубка (чоловіка) перший статевий акт має не менше значення, ніж для жінки, тому що від неї йому також передається творча енергоздатність, яка є необхідною для оволодіння чарівними властивостями організму. І чоловік також у подальших статевих контактах є передавачем жіночих властивостей. Це ми можемо бачити у житті тих чоловіків, у яких перша дружина була “гулящою”, і з якою йому прийшлося розірвати шлюб. Наступній його дружині передадуться ті ж якості і з нею йому також прийдеться розлучитися, ремствуючи на всю гулящу жіночу стать.
Таким чином, для роду не менше значення мала і цнотливість парубків. Дошлюбні відношення з доступною жіночкою приводили до того, що парубку передавалися властивості її першого статевого партнера і більш того, від цього парубка у подальшому в дітей втілювалися душі померлих з Роду першого статевого партнера тої жіночки. Не дарма, старі люди як жіночу, так і чоловічу цнотливість називали мудрістю роду.
У Православних астрологічних сім’ях явище телегонії використовувалося для накопичення та набуття нових властивостей, отриманих від своїх статевих партнерів. І не випадково слово “стать” говорить про те, ким ми маємо стати.
В древності на війнах, як відомо з історії, було розповсюджене викрадання жінок противника. Це явище мало місце не тому, що своїх жінок не вистачало, а тому, що через статевий акт суперник переймав усі переваги противника-статевого партнера викраденої жінки , якого він мав перемогти.
Дуже чітко явище телегонії можна прослідкувати на ґвалтівниках. Усі вони після свого злочину не можуть утворити нормальну сім’ю, тому що всім наступним жінкам, які будуть мати статеві стосунки з особою, що раніше була ґвалтівником, передається ненависть зґвалтованої ним раніше особи жіночої статі.
Саме тому, не можуть утворити нормальні сім’ї і проститутки. Який би порядний чоловік не з’явився у неї в житті, все одно йому передається відношення до неї її попередніх партнерів, як би новоявлений чоловік цьому не противився. Він все одно буде принижувати її та ставитися до неї із зневагою, незалежно від його почуттів до неї.
Чоловік, який користується платними статевими послугами жінок хай не дивується, коли йому стане відомо що його дружина стала куртизанкою, або ще гірше – проституткою.

І ще про статеве виховання. І сьогодні багато українських сімей, що мешкають на селі, інтуїтивно будують собі, як правило, два будинки: один загальний, де діти сплять в одній кімнаті з батьками, а іноді і у одному ліжку (звичай, що також зберігся у Японії), а інший, що називають іноді літнім, знаходиться дещо далі від основного будинку. Цей звичай продиктовано тими обставинами, що якщо діти, особливо сплячі, знаходяться біля місця, де батьки мають статеві акти, то внаслідок біологічної індукції у них рано розвивається статевий потяг, що призводить до онанізму та зупинки розумового розвитку.
Виховання та розвиток нормальних, духовних родових відносин у дітей та юнацтва є ще одним аспектом Відо-Вістичної Православної педагогіки.
Відвернути молодих людей від неупорядкованих статевих відносин, пропаганда здорового сімейного статевого життя і є сьогодні одним з головних завдань Православ’я. Це, і тільки це допоможе нашим людям відірватися від західних – тваринних цінностей і у майбутньому досягнути Божественних рівнів.