Попідглядаємо

 Я не маю на увазі втручання в приватне життя, чи тим більше вуаєризмlol . якщо підглядання є втручанням, то можливо воно в якійсь мірі і має місце. але це вже з вини чи не уважності тих за ким вийшло підглянути.
Є такий ресурс https://www.insecam.org/ на ньому відображаються айпішні камери, на які провтикали чи можливо взагалі й не збирались ставити захист від зовнішнього перегляду. там можна знайти камери з усього світу. ну звичайно лиш ті які вдалось знайти розробникам ресурсу, ну і само собою ті, картинку з які можна глянути без авторизації. Також вони, з їхніх слів, не викладають в мережу відео з '' приватних та не етичних'' камер
камери з українського сегменту мережі можна глянути за посиланням https://www.insecam.org/en/bycountry/UA/
  якийсь заклад у Львові https://www.insecam.org/en/view/255653/smile
  бар десь в Нью Йорку https://www.insecam.org/en/view/439601/lol

мої грядки

поки ви спите, вона працює, ті обіцяють, а вони розкрадають. вирішив зробите те що давно пора було, але руки не доходили
колись
пару днів назад
стіну торжєствєна абіщаю заклеїти шпалерами навіть цього тижня
стало
горщики купляв для іншого, але то таке. буде стимул сходити в епік по клей для шпалер.
ну і котика вам

Диванный эксперт. Тест на политическую грамотность

https://informator.news/dyvann-y-kspert-test-na-polytycheskuiu-hramotnost-4/
ділимось результатами.

останній врожай

вирішив закінчити городній сезон на підвіконні.

 дав перчик цього року три врожаї. два рази по два, останній з трьох повноцінних і одного замученого.
було багато зав'язі, але в умовах підвіконня вони б все одно не виросли.
то ж залишив три. як потім виявилось між листям приникався ще один.
на 10.07.18
на 24.08.18
другий був вже заточений
на 04.10.18
 ну і на 26.10.18
перець вже віддегустований і його смакові якості високо оцінені.
пора йому і відпочити. десь читав що на зиму потрібно обрізати. але не маю такого досвіду, то ж потрібно почитати якихось гуру в мережі.
щось на зиму як з переляку рясно зацвів гострий перчик
і одна з гузманій надумала кинути квітку після того як відігнорила весну і літо.
куди світ котиться?

UДачні цедулки


і огірочок

до речі, не старий переросток, а саме то шо тра

мій врожай

ось такий виріс в вазоні
ще попереднього літа проріс в вазоні якийсь бур'янець. та й вазоном то важко назвати. так обрізана пляшка від мінералки в якій ріс замучений гострий перчик.
зразу хотів викинути, щоб не притісняти доходягу, але залишив. це чудо якось зуміло зацвісти і навіть принести плід, величиною з горіх, паскудний на смак кубовидний перчик.
весною пережив нашестя тлі від якого сильно постраждали і гострі побратими, а так може був би гарніший. цвів рясно, та видно ресурсу вистачило тільки на два перчики.
вирішив зірвати так як знову цвів і є свіжа завязь, то ж потрібно дати дорогу молоді.
зараз і заточу
а ось до нього ще й базилік. наскубаю до перчика

чув у вас лінійний флешмоб.

  • 25.05.18, 23:14
як швидко плине час. а хотів ще на річницю видалитись Я живу на I.UA уже 11 років, 3 місяця, 10 днів

траванувся жіночим щастям

Чим тільки не травлять і травляться. Та полоній чи новічок не для нас, простих смертних.
Є така рослинка спатифілумну рослинка як рослинка. Досить популярна у флористів. А в народі називають спатифілум не як небудь, а не багато не мало - Жіноче щастя. Приносить воно жінкам щастя чи ні, то питання окреме, а от завдяки декоративності приносить деяке естетичне задоволення, саме тому і досить поширене в вазонному середовищі.
Все б то нічо, та відноситься цей чудо бур'янець як і багато інших до родини ароїдних, в якій всі рослини в більшій чи меншій мірі отруйні.
Так от росте в мене цей чудо вазон, точніше не один, так як з моменту придбання вже розрісся. Про отруйність цього вазона я знав і незважаючи на весняний авітаміноз їсти його не збирався. 
Але сьогодні шота я до нього поліз і вмітив мутацію
чомусь два покривала навколо кукурузки. зняв з підвіконня, думаю за походом огляну його більш детально. ну щось підрізати, щось підсипати. і вмітив ще одну мутацію
Може щось не вистачає йому. раніше такого не було. якщо хтось в курсі підкажіть.
Тая не про те. Як вже говорив рослинка отруйна. Тобто отруйні всі її частини. Поки крутив вазона пару раз нормально вдихнув пилку з квіток. запах доволі приємний. Приємно було не довго. Це десь приблизно як взяти кредит. Загальна слабкість, шум в голові. якийсь незрозумілий стан. щось середнє між бодуном і грипом. Покинув хазяйнувати , попив чаю, наче трішки попустило. Думаю, сходжу на вулицю. Там краса, весна, чисте повітря і ярмарка. Підійшов до банкомата налік зняти. там шота черга за бабулькою вистроїлась. Поки чекав знов почало накривати, раза три хотів вернутись. Але якось почовгав далі. Через закумарку купив сир не пробуючи і вже дома роздуплився що не дуже. якогось, купив чорнослив два раза. Ну тут підфартило, другий виявився кращий. Ще чогось, довго ходити не захотів. Дома вже попустило наче норм. Скільки з цим вазоном років носився і нічого, а тут бац.

Так що обережно з жіночим щастямsmile