Профіль

ЙожеГФТуманэ

ЙожеГФТуманэ

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

голова ОСББ

  • 10.02.23, 15:49

ОСББ страшна штука, скажу вам.

Страшна у безжальності своєї справедливості.

Всі рішення в ОСББ ухвалюються більшістю.

Сила народу – в його єдності.

 

Казка про ОСББ

В ОСББ якось обирали  собі голову.

Один кандидат закликав оновити всю погнилу ще з радянських часів систему труб. Миршавенький такий був кандидатик. Невиразний. Агітки недолугі розклєював у під'їздах, чим псував зовнішній вигляд дверей і розводив сміття.

Другий кандидат – молодий, енергійний. Жінкам подобався. Молодь його любила.

Програма в нього була близька народу – «Розумне телебачення в кожну квартиру».

Так і є. Не кожен же вечір сидиш втупившись в радіатор. Що тут пояснювати.

На загальних зборах ОСББ переважною більшістю голосів обрали другого.

Народ скаже, як зав'яже. Хай чабан, усі гукнули, за отамана буде.

Прийшла зима. З нею — несподіваний холод.

Однієї підступної, вороже морозної ночі порвало труби опалення. Будинок «став».

Члени ОСББ кинулись до телевізорів. Допоки не нових, не розумних – вже в кого який був.

Голова ОСББ виправдав покладені на нього високі сподівання. Кожні чотири години

звертався він до членів з  промовами, в яких пояснював складності зимового періоду і бажав всім у помешканнях 16 і п'ять.

Не їв і не спав. Писав до райради, міськради, облради. Навіть у Найверхню Раду і в Раду Рад писав. Вимагав, переконував, запевняв, наголошував, підкреслював, вважав, анонсував, заявляв.

Змарнів. Лиця нема.  Ані хвилинки вільної аби поголитись, чи сорочку випрати. Вивчав документи, проводив засідання, міркував — все для людей.

Потужними зусиллями голови ОСББ, всім світом, від Аляски до Ямайки, радіатори якось прокинулись від холоду.

Звеселився і зрадів увесь народ. І полинув до екранів дивитись звернення.

Голова щиро подякував квартирантам за підтримку, за мужність і витривалість у важкі часи. Пообіцяв і надалі наполегливо боронити права квартирантів.

«Холоду не вдалося нас зламати. Сьогодні вже в кожній оселі майже 16 і п'ять. І це лише початок. Разом ми досягнемо нашої мети. Розумне телебачення прийде в ваш дім.»

«Ура!» — пролунало в кожній квартирі – «Слава!»

Про песика Патрона та інших

  • 09.02.23, 13:28

Я не знаю хто такий Ермак. Я ніколи не читав його пости. Я ніколи не слухав його мови. Я нічого не читав про нього. Можливо, що Ермак жирний кремлівський кріт, не знаю. А може бути Ермак великий патріот, що кожен ранок співає гімн України. Не знаю. Але я відношуся до Ермаку дуже негативно. З однієї причини. Борис Джонсон не бажає подавати руку Ермаку. А Бориса Джонсона я дуже поважаю. І якщо Борис Джонсон комусь не бажає подавати руку, то та людина - повне гуано. Але Ермак скрізь. Його навіть у Білий дім пустили. Як же так?

У мене є пояснення. Ось візьмемо героїчного пса Патрона, якого знає уся Україна. У пса Патрона є Инстаграмм, Твиттер з сотнями тисяч передплатників. Є фан-клуб і стаття у Вікі. Уявимо собі, що пес Патрон народився не в 2019 році, а в 2015. Також уявимо собі, що серіалу "Слуга народу" ніколи не було, що Зе продовжує дригати ногами і паскудити на Україну, а в 2017 році вийшов на екрани прекрасний серіал про пса Патрона. Як пес Патрон воював і розміновував міста і села України, потім кінологи зібрали гроші, висунули пса Патрона в президенти, він виграв вибори і як управляв країною. І в серіалі пес Патрон підірвав би ненависний корумпований парламент. Він же у вибуховій справі, автомати в двох лапах не може тримати.

І при правильному розкручуванні серіалу і особи пса Патрона за нього б обов'язково проголосували 73%. Адже цілі голосування 73% були б ті ж самі - аби не Порошенко, гірше не буде, хоч паржем! І пес Патрон став би 6-м президентом України. І не гіршим президентом чим Зе, а, напевно, навіть кращим.

Адже пес Патрон не ухилявся від армії, прибув по першій же повістці у військкомат, і реально, без дурнів готувався до війни і воював. Вивчав мінно-вибухову справу, сопромат, бойові статути. І ще пес Патрон дуже ненавидів корупціонерів в Міністерстві Оборони, які крадуть гроші, завищуючи вартість кормів для собак в три рази. І при цьому купують дешеві корми у лівої фірми. І вже пес Патрон точно б не розмінував Чонгар.

Ну а як би з президентом Патроном розмовляли? Правильно, тільки через друга-кінолога. Адже пес Патрон тільки його слухає і розуміє. І друг-кінолог може легко перевести, що хоче і що говорить йому пес Патрон. З президентом Зе та ж сама ситуація. Коли президент Зе говорить щось сам, без телесуфлера або папірця, то ніхто нічого не розуміє, у кращому разі. А у гіршому разі нормальні люди відчувають іспанський сором.

Але з нашими західними друзями потрібно ж комусь спілкуватися? Ось і спілкується Ермак. Нашим західним друзям гидко, руку Ермаку навіть не подають, а що робити? Тільки Ермак може зрозуміти президента Зе і передати його слова. І тільки команди Ермака виконує Зе. Просто виходу іншого немає. Як пес Патрон не слухатиме нікого, окрім друга-кінолога, так і Зе не слухатиме нікого, окрім Ермака.

Якби президентом був пес Патрон, то кого б він призначав на вищі державні посади? Правильно, родичів і друзів друга-кінолога. А в парламенті у більшості хто б засідав? Правильно, родичі і друзі друга-кінолога. Що не так і погано було б. В усякому разі, у ЗСУ було б нормальне постійне фінансування, особливо у саперів(як зараз у телевізійників всяких). І вже точно в парламенті не було б Безуглой, Арахамии, Гетманцеа, Коли Тищенко і інших представників зеопарка. Так що моя аналогія дуже навіть коректно пояснює, чому у нас скрізь Ермак.

І до речі, Ермака це усе дуже навіть влаштовує. І, напевно, Ермак пропонує президентові Зе йти на другий термін. Адже сам Зе ляпнув про один президентський термін без телесуфлера, коли його через недогляд підпустили до включеного мікрофону. Я б запропонував серйозно подумати про серіал про пса Патрона. Час до виборів ще є, а Україна, говорять, сама замінована територія миру. Так що сюжетів для серіалу маса, реальних сюжетів.

Жарти жартами, адже Зе дійсно страшне горе для України. На жаль, із-за наявності в президентах Зе вже загинули сотні тисяч українців. І на жаль, загинуть ще сотні тисяч, якщо не мільйони. І наші західні друзі це розуміють. Нещодавно у Зе був народження. І Захід показав своє істинне, а не протокольне відношення до Зе. Його не привітав ні Президент США, ні Прем'єр Великобританії, ні Канцлер Німеччини, ні навіть Президент Франції. Дуже красномовне ігнорування главами вільного світу дня народження великої нікчемності. Воістину це мовчання було красномовно за тисячу слів.

(с) лінія оборони

Менструації

  • 07.02.23, 11:47
У декого ЗЕ-менструації...тьху ти місячніlol


Які ми?

  • 06.02.23, 11:30
- А чим ми тоді краще за росіян? 
А ми не повинні бути кращими, повинні бути сильнішими.


Масяня

  • 03.02.23, 09:33
Ще на початку єри інтернету мені цей мульт серіал  дуже зайшов. Потім таке..  Але масяня на УКРАЇНСЬКИЙ!!!!
Ну не зовсім, там і польська і суржик і москальська.
Кароче дивітця самі, мені сподобалось.
 

Невже Почалося?

  • 01.02.23, 14:34
Обшуки,,,,,,,,,,,,,,,,
Підозри,,,,,,,,,,,,,,,,
Звільнення,,,,,,,,,,

НЕ ВІРЮ!!!!!

Знову спортивним рибальством зайнялися.
Спіймали, поцілували, відпустили.

п.сі. А хто знає скільки днів не пиздили шуфрича?

Посміхнись

  • 30.01.23, 11:58
- Тату ! А чому ви назвали мене Леопард ?
 - Бо мама довго не давала! (с)


Новітні технології

  • 27.01.23, 12:24

Вечір.

Зайшов в магазин купити квашеної пустки на вечерю.

Світла нема, освітлення лед-лампи.

Господиня набирає капустку проходить повз електронних вагів, іде до другого прилавку і звішує капустку на механічних вагах періоду совку.


  

-          - Да у Вас тут новітні технології?

-          - Да, освоюємо (смієтся)

-         - Так зручно, зважив, порахував (рахує на калькуляторі)

-          -Так до таких вагів ще рахівниця потрібна (сміюсь)




-         - Так є (достає с під прилавка рахівницю) привикнути не можу .

Вже разом ржемо як коні.

І настрій одразу піднявся і пох на те що світла немає.

МИ ПЕРЕМОЖЕМО.


Бубочка нарвався на ....

  • 24.01.23, 14:57
Щось сталося в датському королістві?
Бубочка видно від Джоносюка гарно вигріб.
Тут тобі і звільнення з ОПИ , з Кабміну, і назначення Наглядової Ради в Нафтогаз.
Я так думаю далі буде цікавіше.
От цікаво що буде з Дермаком?

Коли...

  • 10.01.23, 14:34
Коли помре Москва, то у якійсь затишній кав‘ярні на Верхньому валу зберуться якось Київ (482-й рік заснування +) , Чернігів (907-й), Коростень (945-й)… 
- Кажуть, Москва вмерла 
- Тю, та вона ще ж вроді не стара була 
- Не було й тисячі 
- Але, слухай, вона вела такий образ жизні, що дивно, як вона й до цього дотягла… 
- Ну, як кажуть, про мертвих або добре, або - нічого 
- Тоді - нічого 
- Нічого 
І замовлять морозива… Ванільної карамелі на лікері з пінкою матчі… 
І Коростень спитає: а шо воно? 
А Київ скаже: їж, воно солодке!… хароше…

Виталий Чепинога