Польські ЗМІ: Україні вперше за багато років "напала" на "Газпро

  • 18.01.12, 21:52
Україна вперше за багато років у переговорах з Газпромом вибирає позицію нападу. Метою переговорів, що почалися у вівторок у Москві, є зниження ціни, яка для України є найвищою в Європі і складає понад $ 400 за 1 тис. куб.


Про це пише польське видання Dziennik Gazeta Prawna, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на "Укрінформ".
 
Як відзначає газета, яку цитує Укрінформ, українці ставлять питання зрозуміло: технологічна революція в США і видобуток сланцевого газу збільшили пропозицію блакитного палива у світі та знизили ціну на нього. Крім того, позитивним чинником для Києва є досить тепла зима і значні запаси газу в сховищах. Тим часом, затягування переговорів може призвести до того, що Росія подасть на Україну до Арбітражного суду в Стокгольмі, відзначає видання.



У коментарі виданню російський експерт Михайло Крутіхін зазначив, що Київ має у своїх руках серйозні аргументи щодо Москви: "Київ має в руках аргументи: величезні запаси газу, які в 26 разів вище річного споживання блакитного палива (близько 1,3 трлн куб.)" Крім того, як відзначає Dziennik Gazeta Prawna, України розглядає можливість закупівлі газу на спотовому ринку і спільно з компанією Shell реалізує проект з будівництва трьох підприємств з газифікації вугілля. Проте велике значення для українців має послаблення за останні три роки позиції Росії на світових ринках, акцентує газета.

"Важко приховати факт, що вся справа має чітку політичну основу", - відзначає Dziennik Gazeta Prawna. Москва ставить у залежність зниження для Києва ціни за газ від передачі Росії ГТС Україні. Таким чином, враховуючи володіння 100% акцій білоруського "Білтрансгазу", Росія повністю б стала незалежною від впливу транзитних країн. Крім того, Москва отримала б потужні знаряддя контролю над секторами української економіки. Україна не погодиться на це, відзначає видання. У ньому йдеться про те, що найбільше, на що може погодитися Київ, це створення тристороннього консорціуму, в якому росіяни, європейці та українці будуть мати приблизно рівні позиції.

Сєвєродонецьк поповнив географію "знедолених" бігбордів Янукович

  • 17.01.12, 20:52
Ще одне Українське місто внесло свій вклад в боротьбі з зековсько-бандитською владою,бидлоборд з фотографіею зека Янукоовоща було облито фарбою жовтоядучого кольору.Тепер зек буде красуватись як підгузник пісьля дитячого проносу.
Про це розповів депутат Сєвєродонецької міської ради Сергій Самарський,повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на УНІАН. Він повідомив, що виявивзіпсований білборд 17 січня в районі автовокзалу. "Вчора я цим райономпроїжджав, все було в порядку. Ймовірно, це сталося сьогодні", - сказавСамарський.
Патріоти України є і на сході які борються всіма доступними методами з владою яка вороже ставиться до України і Українців,геть хама і його прихвостнів з України.

В Запорожье повесили бигборд со Сталиным.

  • 12.01.12, 23:03
Второй антисталинский бигборд появился в Запорожье.
 "Огромный плакат 3Х6 метров гласит: «Я убил миллионы украинцев! А за что тебе поставят памятник?». А возле надписи изображен ухмыляющийся Вождь.",- передает Цензор.НЕТ со ссылкой на 061.ua. 

Смотрите также на Цензор.НЕТ: В Запорожье появился огромный бигборд с изображением Гитлера. ФОТО 



Поскольку оформление плаката напоминало прошлый вариант – мы решили связаться с редактором запорожской газеты «Суббота+» Богданом Василенко.

«Этот билл-борд - продолжение борьбы местных активистов с памятником кровавому трубкососу. Размещением данного постера мы обращаем внимание запорожцев на преступления всесоюзного палача Сталина. И указываем на позорность того, что нынешние ряженые «красные» ради сохранения своего места у государственного корыта идут на любые провокации», - отметил Богдан Василенко.

. У Коломойського заберуть «ПриватБанк»

  • 09.01.12, 22:42
Досконале 29 грудня 2011 зухвале пограбування одного з відділень «Приватбанку» в Донецьку, що супроводжувалося вбивством 5 співробітників банку, серед яких була вагітна жінка, абсолютно одним із закритих спецпідрозділів МВС України та є «останнім дзвінком» сім'ї Януковича для провідних акціонерів групи «Приват» на чолі з Ігорем Коломойським. Про це на умовах анонімності uainforg повідомило високопоставлене джерело в правоохоронних органах.
 
 
За словами того ж джерела, Коломойський «відмовляється йти на контакт з Родиною з питань бізнесу», що вимагає передачу права власності на найбільш ліквідні активи групи.
 
 
Протягом 2011 року власникам «Привату» вдавалося уникати гострих конфліктів з найближчим оточенням обіймає посаду президента завдяки посередництву віце-прем'єра Сергій Тігіпко та керівника Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрія Портнова. Однак, тепер їхні послуги втрачають ефективність у зв'язку з «почався восени помітним ослабленням впливу» цих осіб на політику глави держави.
 
 
Нагадаємо, що раніше сім'я Віктора Януковича захопила всеукраїнські торгові мережі «Фокстрот», «ЕпіЦентр» та інші привабливі бізнес-об'єкти.
 
 
«ПриватБанк» входить в першу п'ятірку найбільших банків України, а також володіє найбільшим числом відділень серед всіх акціонерних комерційних банків України і базою особистих даних клієнтів багато в чому перевершує відомості Державної податкової адміністрації.

Росія бреше. Українська газова труба ніколи не буде порожній, -

  • 08.01.12, 17:32
. Росія шантажує Україну, заявляючи, що українська газотранспортна системавже в найближчій перспективі буде не потрібна. Але такі заяви не відповідаютьдійсності, оскільки шлях транспортування російського газу до Європи черезУкраїну набагато вигідніше і зручніше інших.Таку думку в коментарі УНН висловив народний депутат з фракції "БЮТ-" Батьківщина "Володимир Бондаренко *.

"Українська газова труба ніколи не буде порожньою. Це брехня, що вона залишиться марною, і" Північний потік "і" Південний "не такі зручні для транспортування. Вони набагато довше і не матимуть на своєму шляху таких величезних газових сховищ, які є в української ГТС ", - зазначив народний депутат.
Читайте на Цензор.НЕТ - Партія Регіонів: На наступному тижні ми здамо Росії ГТС

Тому, підкреслив В. Бондаренко, всі сьогоднішні дії української влади, спрямовані на "здачу української ГТС", є антинаціональними.

"У той час, як вся Європа намагається позбутися диктату" Газпрому ", наша влада заглядає росіянам в рот", - зазначив парламентарій.
Читайте також на Цензор.НЕТ, "Газпром": Україна оцінила свою ГТС в 20 млрд. доларів

За його словами, чинна влада вже зробила кілька кроків на шляху до здачі національних інтересів. Зокрема, мова йде про підписання Харківських угод і заяви про можливість розрахунку за російський газ рублями.

В. Бондаренко зазначив, що фракція "БЮТ-" Батьківщина "не підтримує ідею про можливість приватизації або продажу цілої або частини української ГТС.

Об'єднанню українського православ'я заважає Москва, - Філарет

  • 08.01.12, 00:42
Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив предстоятель Української православноїцеркви Київського патріархату Філарет.

  "Головною причиною того, що ми не можемо об'єднатися, є Москва. Вона нехоче, щоб Українська православна церква була єдиною і незалежною відМоскви, тому робить все, щоб такого об'єднання не відбулося", - зазначивФіларет.

Серёжа «Пидрахуй» сделал свою любовницу вечной «мисс Вселенной»?

  • 06.01.12, 21:13
 


 

 

Получившая в 2011 году титул «Вице-мисс Вселенной-2011» студентка Одесской национальной юридической академии Олеся Стефанко упоминается СМИ в материалах журналистских расследований о зарубежных секс-турах ректора Академии, члена парламентской фракции Партии регионов и экс-председателя Центризбиркома Сергея Кивалова. До этого она была «Вице-мисс Вселенной-2010».

 

Куршавель. Всё таки признался

 

30 декабря 2010 года в украинском медиа-пространстве появилась информация, что в Международном аэропорту Cointrin (Женева) швейцарская полиция задержала народного депутата Украины Сергея Кивалова.

 

Как сообщил 30 декабря сайт Vlasti.net, инцидент произошел накануне якобы по пути следования Сергея Кивалова на французский курорт Куршавель. То же Интернет-издание, ссылаясь на прокуратуру кантона Женевы, приводит такие подробности: украинский парламентарий якобы был нетрезв, вел себя развязно, пытался обнять одного из стражей порядка и предлагал ему вместе выпить. В результате был доставлен в полицейское управление Женевы. Вечером того же дня нардепа освободили под залог, который внесли две спутницы – студентки Одесской юридической академии Леся Стефанко («Мисс Украина-Всесвіт-2010») и Екатерина Захарченко («Мисс-Украина-2010»).

 

Газета «БЛИК» дозвонилась к Сергею Кивалову, и вот что он рассказал:

 

« Когда я прочел это в интернете, был просто в шоке. Во-первых, ни в какой Швейцарии я вообще не был. В тот день я находился в Киеве – в комитете Верховной Рады. А сегодня мы всей семьей прилетели в Австрию – жена, дети, внуки. И друзья с нами. Больше всего переживаю за тех девушек, которые упомянуты в той «утке». Представляете, каково будет их родителям такое читать!»

 

 


 

Олеся Стефанко

 

Опровергла первоначальную информацию репортёров и лично Стефанко.

 

По её словам, рождество она отмечала у себя дома, в Коломыйском районе Ивано-Франковской области.

 

Позже Vlasti.net под давлением пресс-службы Кивалова дали официальное опровержение распостранённой ранее информации.

 

Но настораживает одна деталь, и довольно существенная. Не удовлетворившись стандарными отписками депутатских помощников и помощниц, корреспонденты «Комсомольской правды в Украине» добились личной встречи с нардепом, ожидавшего их на… костылях.

 

В итоге Кивалов вынужден был признать, что действительно встречал Новый 2011 год на одном из иностранных зарубежных курортов. На каком именно он почему-то назвать отказался, и прибыл он туда не 29 декабря (как написано в Интернете), а днём позже – т.е. 30 декабря 2011 года.

 

«Со мной действительно на курорте были две самые красивые женщины - моя жена Наталья и дочь Таня. Кроме того, со мной были внук Сережа, зять Олег - в общем, вся наша семья. Были наши друзья - Владимир Колесниченко с семьей и Валерий Запорожан, ректор Одесского национального медицинского университета. Тоже с семьей», - пытался отшутиться депутат.

 

Дубаи. Пойман за руку

 

Следующий скандал с участием Стефанко и Кивалова вспыхнул в марте того же 2011 года.

 

Национальное бюро расследований Украины сообщило о появлении Кивалова курорте Дубаи (Объединенные Арабские Эмираты) в престижнейшем 5-звездочном отеле Jumeira Al Casar, где он занимает самые роскошные апартаменты 924 кв.м с видом на Персидский залив. Журналисты снова увидели Кивалова в компании симпатичных Стефанко и Захарченко.

 

После размещения информации о каникулах Кивалова ряд Интернет-изданий опубликовали новость под названием «Опровержение. Сергей Кивалов не отдыхал в 5-звездочном отеле на курорте Дубаи».

Во Львове националисты забросали краской бигборд с Януковичем.

  • 05.01.12, 21:55
Сегодня в интернете появился ролик, на котором неизвестные забросали краской фотографию президента Украины Виктора Януковича на билборде с новогодним поздравлением.

 Акцию организовали автономные националисты, сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на Gazeta.ua.
Читайте на Цензор.НЕТ - Львовские чиновники получили указание беречь чистоту лица Януковича. ДОКУМЕНТ 

На фото видно, что события происходят среди бела дня. Мимо проезжают автомобили и спокойно проходят люди?.

"Янукович* не наш президент. Его избирали не львовяне. Да и вообще сомнительно, что его и в 
Донецке поддерживали столь сильно. А после дебильных указаний, исходящих из Львовской облгосадминистрации хочется просто сделать все на перекор этой глупой власти. Поэтому таким образом мы еще раз выражаем свой протест существующему режиму", - сообщил участник акции.








Как сообщал Цензор.НЕТ ранее, сегодня стало известно, что во Львовской области областная администрация разослала распоряжение, согласно которому на районных глав администраций возлагается ответственность за состояние билбордов с Януковичем

. Нелюбимому і беззбройному Януковичу владу втримати неможливо,

  • 03.01.12, 19:33
Зміна влади в Україні цілком може відбутися вже в 2012 році, вважає журналіст, генеральний директор телеканалу TVi Микола Княжицький.

 
«Якщо в країні не дотримуються базові демократичні принципи і немає ресурсів для задоволення соціальних потреб громадян, то масові протести можуть початися в будь-який момент, і ніхто передбачити цього початку не може», - сказав Микола Княжицький, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на ZN. UA.


 
«Українська політична система самим Віктором Януковичем * була реформована таким
чином, що всю відповідальність за події в країні він поклав на себе. Але соціологія показує, що він і його партія не користуються підтримкою більшості населення. Попросту кажучи, його як лідера не люблять. Диктатори можуть утримати владу або на багнетах, або на любові населення. Найбільш ефективно - і на першому, і на другому. Але якщо немає любові, то фейсбук і твітер - набагато більш потужна зброя, ніж багнети. А нелюбу і беззбройному політику владу втримати неможливо », - резюмував М. Княжицький.

Як повідомляв «Цензор.НЕТ», в кінці 2011 року соціологи констатували перелом в політичних настроях українців. Вперше за багато років Партія регіонів втратила першу позицію в рейтингу, поступившись лідерством «Батьківщині». За даними опитування Центру Разумкова, проведеного з 9 по 16 грудня, якби вибори проходили в найближчу неділю, то 15,8% виборців віддали б голоси за партію Юлії Тимошенко, і лише 13,9% - за Партію регіонів.Хоча ще у квітні 2010 року за ПР готові були голосувати 39% опитаних. При чому, зараз 37% населення або не знають за кого голосувати, не підуть на вибори, або проголосували б проти всіх.

Вопреки запрету суда, в Одессе все-таки отметили день рождения

  • 01.01.12, 22:42
В Одессе около 100 человек в воскресенье отметили день рождения лидера ОУН Степана Бандеры. 


Об этом сообщает Интерфакс-Украина со ссылкой на пресс-секретаря Одесской областной организации ВО "Свобода" Василия Сидорака, отмечает Цензор.НЕТ.

"Акция прошла лучше, чем мы ожидали. Мы прошли маршем по Потемкинской лестнице от морвокзала к памятнику Дюку де Ришелье, где провели небольшой митинг", - рассказал Сидорак.

По его словам, никаких происшествий в ходе акции не было.

Как сообщал Цензор.НЕТ, ранее Одесский окружной админсуд Одесской области запретил проводить массовые акции и митинги в центре города 1 января, посвященные годовщине со дня рождения Степана Бандеры.

Бандера родился 1 января 1909 года.